IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Американците го зокършиха вече и те , затова се късат да лъжат и ще плащат лихви яки.Там някой от колегите се оглеждали назад в историята , лихви 10-17% ,Грийнспан нали обещава и те си мислят че пътя е натам , налия знаеш логиката било е и пак ще бъде.Та това му е силата на долара.А това сега е с цел да си продадат долара скъпо някои !!
    D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

limit buy 1.1856 (61.8 fibo 1.0764-1.09.2003-1.3667 -27.12.2003)
      SL 1.1837 Chinkou Span 18.11.2002 (weekly chart)
      очаквам достигане на 1.207/1.21 до края на тази седмица.
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Здрвейте момчета и момичета.

Не бях влизал няколко дни във форума.Продьлжавам да сьм оптимистично настроен кьм долара.И вьпреки ударения за десетина пипса стоп на позицията ми от миналата седмица отново сьм кьс.Този пьт технически може да стане застьпване на поне два модела. 1. В момента имаме пробит триьгьлник на на четири часова гр./или дневна/ с потенциална цел 1.1600. При положение че пробива не е фалшив следва задействане скоро на следващия ГОЛЯМ модел- рамо гл. рамо на седмична/месечна/ гр. и тогава влака няма спирка кьм споменатите цели от миналата седмица.

ПС.
        Относно предложенията на П.Караиванов за лихва в/у сумата на сметката при брокера - не виждам нищо лошо. Аз тази премия я ползвам от три години при моя брокер само че хората ми начисляват 2 процента годишно на неизползвания маржин.

Успехи на всички.

Коментар

• пропуснах да напиша,че отворих дълга от 1,1890

Коментар

• EUR/USD

Може и да греша, но затворих преди малко къса от 1.1914 на 1,1889.Засега няма стоп,а и позицията е малка.Ако обърне,а има вече такива изгледи,чака ни път нагоре

Коментар

• PPP i az mislia taka na 1850-70 si izpalniava dolnata cel i e po veroiatno 2250

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
                Първоначално изпратено от PPP
                Добро утро,
                Гледам, упорито сме се запътили към 1.40+++
                Успех
                защо не спинкаш по туй време и накъде сме се запътили всъщност ???
                зазвънях камбанките рано рано....
                а ние още не сме изпили кавието [/code]
                kvo mi triabva6e da go pitam ada6a az v4era za tova 1.40+++++
                hybavo si biaha trugnali ne6tata a az ne go kazvai ta ne go kazvai sytrinta e pil kafeta 4oveka i si go e pomislil eto ti sega pepi ydareni stopove
                yspeh na vsi4ki v tozi visoko riskov i dohoden biznes

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
                  Първоначално изпратено от PPP
                  Добро утро,
                  Успех
                  Ами като гледам, вариантите са два - или като при последното слизане под 1.19 ще обере стоповете и ще се засили към 1.22-23 или ни чака дълъг път надолу към 1.15-16
                  Мисля че първото е по-вероятно.
                  Успех
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                    Добро утро,
                    Успех
                    зазвънях камбанките рано рано....
                    а ние още не сме изпили кавието (оказа се че няма да пием кафе
                    свършило е в сюблимния момент при 1.1874 )
                    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Добро утро,
                      Успех
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Петър
                        Идеята която имаш за 4% е супер пожелавам ти успех още повече ако си се договорил с Бенчмарк както някой писа, с тия момчета сме правили зделки в други области били сме и конкуренти защитавайки противоположни интереси а и сме запивали на маси и сме карали ски по пампорово и чепеларе, така че ги познавам достатъчно добре и думата която може да се каже е че са истински професионалисти и имат голямо бъдеще още повече и як гръб и достатъчно опит и школовка, Щом си се договорил с тях да гарантират тия 4% за което да сключат договор то съм сигурен че ще го изпълнят.
                        Успехи в начинанието

Коментар

• Успешен ден
                          Лонг еур 1925 и кабел 7457

Коментар

Малко встрани от темата.
                            Някой да има информация за премахването на вирус JS/Wonka?
                            Влезе ми едновременно и на десктопа и на лаптопа. Ползвам последна версия на McAfee, която го открива, но ми казва че не може да го изтрие. Също така, като пробвам да намеря файла който антивирусната програма ми казва, че е заразен, не мога да го открия.
                            Благодаря предварително
                            PPP,
                            Тази програма може да спира работещи и трие файлове(които не съм можел по друг начин да изтрия) : SpyBot - Search & Destroy .
                            Тази почиства темп файловете(може и по време на работа): ccleaner .
                            Тази оптимизира регистри : TuneUp Utilities 2006 .
                            Тази е добра антивирусна : F-Prot AntiVirus .

Ако се сетя,за още ще пиша.
                            Поздрави
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• ppp

Ако имаш възможност просто преинсталирай след форматиране , то си е неизбежно от време на време.Нали имаш втора машина и няма да загубиш контрол.Те антивирусните са дотолкова ефективни понякога.А това че вируса е темпорари , не е сигурно защото може и да е променил някой от системните файлове дори последното е по-сигурно щом не се вижда и не се трие.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Първоначално изпратено от Varna 2
                                PPP, за да откриеш заразения файл трябва от folder options да разрешиш да се виждат всички системни и скрити файлове. Ако и по този начин не се покаже файла значи работата е сериозна, и при следващото сканиране запиши пътя на заразения файл. Има голяма вероятност дори да го откриеш да не ти позволи да го изтриеш, защото е активен в момента, като за целта се сваля програмката killbox.exe, с която ще успееш да изтриеш файла на следващото рестартиране преди да се е активирал. За сигурност също можеш да провериш и в папките windows или system32 за подозрителни субекти като подредиш файловете по критерий last modified, търсиш файлове от последните 1-2 дена с подозрителни имена(fckhs, idfyrs и други тъпи комбинации без смисъл, за които също така няма никакви данни за производител и т.н и ги триеш. Ако не става да се трият пак пробваш с програмката killbox.exe. Напоследък вирусите са адски гадни не е само един файл, а са по няколко и има един майка, който постоянно сменя имената на активните в момента файлове вирусоносители. Успех!!!
                                Varna 2, благодаря. Пробвах така, но пак не мога да го намеря. Пътеката ми я дава че свършва в Temporary Internet Files, но там го няма. Трябва да търся някакво друго разрешение. Засега всичко ми работи, но не знам докога.

PPP,здравей,
                                ако имаш под ръка друго PC,вземи заразения диск от едното и го сложи на другото.Под WINDOWS-а на второто PC спокойно можеш да изтиеш цялата папка "Temporary Internet Files",самоче ако нямаш добра антивирусна програма на второто PC,има голяма вероятност да заразиш и него(трябва да си сигурен,че бацила наистина е там-в тази папка).

Аз все ощем съм на мнение за слаб Долар и силен Паунд.....

Пожелавам успех .
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X