If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
RT, blagodaria za mnenieto. Da ne zabraviame, 4e utre izlizat o6te po-vajni fundamentalni danni, taka 4e mi se struva, 4e po skoro pazarite 6te sa nastrani i fondovite i valutnite, bez golemi obemi s ogled na dannite utre!
Ima6 li komentar?
Uspeh i na teb!
Точно. Обаче предвид силният тренд нагоре - трендът все още е нагоре докато не се потвърди обратното. Веднъж обаче стане ли обръщане на тренда за надолу - движението, поне според мен, ще е необратимо за по-дълъг период от време. Късмет!
RT, s denia X ima6 predvid obry6taneto na trenda na US stock markets li?
I ako e taka, tova triabva da nalee o6te gorivo v rezervoara na evroto, nali taka????
Това заради силните икономически данни в лицето на Durable Orders. От друга страна обаче седмичните данни за безработицата не са добри и са по-лоши от очакванията като за момента индикациите са за негативно отваряне на US фондовите пазари след по-малко от час. Днес може да е денят Х.
Pyrvata e dobra, vtorata e lo6a! Zatova se poza4udi pazaryt nakyde da hodi!
Коментар
sme6ko
forum
dobra ili lo6a e novinata Date ET Release For Actual Briefing.com Consensus Prior Revised From
Apr 24 08:30 Durable Orders Mar 2.0% -1.0% -0.6% -1.5% -1.6%
Apr 24 08:30 Initial Claims 04/19 455K 425K 425K 447K 442K
Между другото - пак във връзка с въпросния постинг - вчера като гледах новините, забелязах, че една от основните теми беше точно иракския петрол...
Направи ми много силно впечатление...
Съгласен съм с Петър за тренда, ако прочетете постинга ми от 21.04.2003 (13:50ч.) сигурно ще забележите, че всичко се сбъдва като в някакъв филм на ужасите
Единственото което ме притеснява е, сигналната лампа, която светва винаги в мозъка ми в такива моменти - всички са за нагоре... А дали това е наистина вярната посока?
Аз лично продължавам да се придържам към описаната там стратегия, като естествено тя се дообогатява всеки ден - сега примерно не изключвам и варианта "лека корекция към 1.0910/1.0880", поради която причина и отворих късите на 1.0995...
Интересуват ме нива над 1.11, и естествено - над 1.12, както бях писал в понеделник...
Петър, живо м интерисува кбела в момента, и ще ти бъда благодарен
ако споделиш къде горе долу очакваш да започне корекцията.
Опитвам се да "спася" един акаунт, и затова снощи играх малката корекция
+19 п. но не е нищо все пак .. Нивото което споменаваш 1.5770 ме устройва напълно ...
Ако сте чели вчерашните ми постинги от 09.30АМ ще видите че всичко е изпълнено на 100%.Еврото е във много силно
възходящо движение поради "expiary" на опции на 1.10 и най - вероятно ще отиде до 1.1230 преди да направи някаква
корекция.Играйте в кросовете ако Ви е страх да следвате тренда в основните валути.Паунда ще направи най-вероятно
корекция до 1.5830 , а може дори и до 1,5770 така че е много удобно да се търгуват кросовете му в "къси" позиции
Успех на всички.
Коментар