IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forum

RT, здравей, в колко е отварянето 1630 наше време ли?

Коментар

• forum

RT, blagodaria za mnenieto. Da ne zabraviame, 4e utre izlizat o6te po-vajni fundamentalni danni, taka 4e mi se struva, 4e po skoro pazarite 6te sa nastrani i fondovite i valutnite, bez golemi obemi s ogled na dannite utre!
      Ima6 li komentar?
      Uspeh i na teb!

Коментар

• forum

да, новините бяха смесени, аз очаквах че тази за безработицата ще надделее (то все още не е ясно де), макар че не е в мой интерес да се случва

Коментар

• forum

Точно. Обаче предвид силният тренд нагоре - трендът все още е нагоре докато не се потвърди обратното. Веднъж обаче стане ли обръщане на тренда за надолу - движението, поне според мен, ще е необратимо за по-дълъг период от време. Късмет!

Коментар

• forum

RT, s denia X ima6 predvid obry6taneto na trenda na US stock markets li?
            I ako e taka, tova triabva da nalee o6te gorivo v rezervoara na evroto, nali taka????

Коментар

• forum

Това заради силните икономически данни в лицето на Durable Orders. От друга страна обаче седмичните данни за безработицата не са добри и са по-лоши от очакванията като за момента индикациите са за негативно отваряне на US фондовите пазари след по-малко от час. Днес може да е денят Х.

Коментар

• forum

Pyrvata e dobra, vtorata e lo6a! Zatova se poza4udi pazaryt nakyde da hodi!

Коментар

• forum

dobra ili lo6a e novinata Date ET Release For Actual Briefing.com Consensus Prior Revised From
                  Apr 24 08:30 Durable Orders Mar 2.0% -1.0% -0.6% -1.5% -1.6%
                  Apr 24 08:30 Initial Claims 04/19 455K 425K 425K 447K 442K

molai za komentar

Коментар

• forum

Днес май сте особено неактивни...
                    Като гледам последните 60 секунди - американците май решиха да си засилят малко долара....

Коментар

• eur/usd + петрол

Между другото - пак във връзка с въпросния постинг - вчера като гледах новините, забелязах, че една от основните теми беше точно иракския петрол...
                      Направи ми много силно впечатление...

Коментар

• eur/usd

Съгласен съм с Петър за тренда, ако прочетете постинга ми от 21.04.2003 (13:50ч.) сигурно ще забележите, че всичко се сбъдва като в някакъв филм на ужасите
                        Единственото което ме притеснява е, сигналната лампа, която светва винаги в мозъка ми в такива моменти - всички са за нагоре... А дали това е наистина вярната посока?

Аз лично продължавам да се придържам към описаната там стратегия, като естествено тя се дообогатява всеки ден - сега примерно не изключвам и варианта "лека корекция към 1.0910/1.0880", поради която причина и отворих късите на 1.0995...
                        Интересуват ме нива над 1.11, и естествено - над 1.12, както бях писал в понеделник...

Желая успешна търговия на всички!

Коментар

• cable

Петър, живо м интерисува кбела в момента, и ще ти бъда благодарен
                          ако споделиш къде горе долу очакваш да започне корекцията.
                          Опитвам се да "спася" един акаунт, и затова снощи играх малката корекция
                          +19 п. но не е нищо все пак .. Нивото което споменаваш 1.5770 ме устройва напълно ...

Коментар

• cable

Dobyr da e!

Коментар

• cable

Добър ден на всички.

Коментар

• cable

Ако сте чели вчерашните ми постинги от 09.30АМ ще видите че всичко е изпълнено на 100%.Еврото е във много силно
                                възходящо движение поради "expiary" на опции на 1.10 и най - вероятно ще отиде до 1.1230 преди да направи някаква
                                корекция.Играйте в кросовете ако Ви е страх да следвате тренда в основните валути.Паунда ще направи най-вероятно
                                корекция до 1.5830 , а може дори и до 1,5770 така че е много удобно да се търгуват кросовете му в "къси" позиции
                                Успех на всички.

Коментар

Working...
                                X