IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Market

Postinga mi ot 10:16 sutrinta!
    Vsi4ko, koeto vijdam po grafikite mi kazva, 4e $ pone zasegaa e za prodavane sre6tu vsi4ki valuti s izkliu4enie na JPY pri vsiaka korekcia

I az kato golemite igra4i da napravia ravnosmetkata za denia!:-)
    Leka ve4er na vsi4ki!

Коментар

• cable

Преди време един юнак беше възкликнал "..ЕГАТИ КАБЕЛА..."
      100 Д. МА не ще го задържи задълго, ако продължава със същото темпо нагоре..... а някой май спомена за корекция до 1.5840///

Коментар

• forum

24 Apr
        10:00 AM Help-Wanted Index Mar 39 40 - 40 - tezi novini kak smiatate dobri ili lo6i sa molia otgovorete mi

Коментар

• forum

Приятна вечер на всички.
          Аз ще съм настрани следващите 3-4 часа - каквото можах направих...
          Ако не ми падне стопа на 1.1040 ще е добре Ако падне - пак добре ))
          До скоро.

Коментар

• forum

Но ми се струва че над 1.1050 може да има силно импулсивно движение, не знам ако го видиш дали си струва да затваряш още там?!

Коментар

• forum

1.0970 e МА100 на 30М, и мисля, че там звучи разумно, но като гледам развитието на пазара, може и да не ти се налага да стопираш... Дори вече може и на нулата да го сложиш

Коментар

• forum

Kuks kakvo iska6 da kaje6, kyde smiata6, 4e e dobre da sloja stopa, 6toto i na men mi se vyrti okolo 0975?

Коментар

• forum

malkia, ако движението е надолу, мисля че важно е нивото 1.0970... Под него се местя на нулата (ако го видя)

Коментар

• forum

Kuks, az vliazoh dylyg na 1005 s tgt 1050, da vidim kakvo 6te izleze, o6te ne sym si izbral stop!

Коментар

• forum

Аз честно да ти кажа първия половин час на търговия не го броя.. Много емоции има тогава. Истинското движение става ясно след това. Но поне засега наистина отварянето ще е негативно. Коментарите са че позитивните данни за Durable Orders не успяха да обърнат посоката, което може да е сигнал за изтощаване на тренда. Т.е. индикация, че пазарът вече е погълнал и последните бичи долари и сега просто няма кой да купува. Това е напълно възможно предвид факта, че от няколко дена настроението на фондовата борса (поне според VIX, VXN и QQV) е крайно-позитивно. А точно в такива моменти стават хубави и трайни върхове. Остава да видим какво ще стане...

Коментар

• forum

Аз профилактично съм се стопирал над днешния high - на 1.1040, ако очакванията за спад се окажат вярни - да мога да изляза навреме...

Коментар

• forum

RT, gledam, 4e futuresite na DJA, Nasdaq i S&P sa na 4erveno! Tova maj e pokazatelno!

Коментар

• forum

mersi RT

Коментар

• forum

Кукс, да - в 16.30 наше време.

Коментар

• forum

Да, утре данните са по-интересни и по-широокобхватни. Лично според мен данните ще са смесени като очаквам лоши данни за пазара на къщи и данни за БВП и настроението според очакванията или малко по-добри. Но пък забелязал съм, че в повечето случаи дъната стават при лоши дневни новини, а върховете - обратно, при добри дневни новини. Така че ще видим кога ще е обръщането - днес, утре или следващата седмица. Във всеки случай ще е скоро.

Коментар

Working...
                                X