IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Катето и другите девойки тук

Кате и другите девойки тук искам да направя Дамски Форекс Клуб.

Ако има желаещи моля изпрате инфо по е-майла ми.

Предполагам мъжката и ОСНОВНА половина от Форума няма да се разсърдят.

http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Катето

Кате не ни напускай !!!

Тук все още е единственото място в БГ, където можеш да прочетеш и обмениш мнения по форекса.
      Задръж нервите и не се ядосвай, не го вземай навътре каквото и да е било.

Ако отдавна следиш Форума и искаш напредък с контакти просто се въоръжи с ТЪРПЕНИЕ...

http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• mkt

Katerina, kakvo mislich da pravish dnes? Ili pone za momenta?

Коментар

• usdjpy

ne e li malko riskovano...... test na 119.12-26-closing below .... osven tova eur bi moglo da zavleche eurjpy kym
          133.33 i eventualno kym t/l 132.04, nezavisimo ot prikazkite, che BOJ ima pryst v d/nito 133.8-134.40

gd luck

Коментар

• 13aug2003

Ицо , не знам с какво предизвиках нападките ти към мен и смешните ти обвинения, но не мисля, че ги заслужавам. Ако беше ми дал ICQ номера си щеше да видиш, че не съм толкова страшна. Отдавна следя форума и това, че не съм писала преди не означава, че съм нова тук. Но както и да е. Тук наистина стана зверилник и не си мисли, че и ти нямаш вина за това. Явно това ще ми е последния постинг тук. Останете си сами във форума и със самосъжаленията си.

Коментар

• 13aug2003

Dobrutro....

Коментар

• usd/jpy

Blagodaria ti Kuks-losho niama,kogato si pribirame hubavi profiti-daj boje vsekimu!

Коментар

• usd/jpy

Според мен е за покупка от текущи нива - t/p 119.44, 120+ s/l 118.84
                  Hamlet Datski - ако четеш - евалата за вчерашната им покупка )

Коментар

• gluposti

Pishete si glupostite v drugi forumi.Ima dosta takiva.Tuk pishete samo ako ima da kazete nesto smisleno.

Коментар

• forexboy: actiona

forexboy otskoro sam i se naslu6ah na psuvni meko kazano i prosto si pozvolih da dam edin malak savet za koito go interesuva estestvenno pak kato tolkova tova momi4e iska neka si pi6e s teb pazberime pravilno niamam vreme i ne iskam da si 4atia s niakoi si ili niakoia si smiatam 4e imam pravo na tova sega pi6e6 4e sam obidil niakoi - izvadi edno izre4enie ot moite postingi da go vidia
                      i nakrai 6te pomlia vsi4ki i teb sa6to 6eguvaite se no ne se obigdaite prosto nivoto mnogo pada ..............za moe nai goliamo sazalenie

Коментар

• actiona

U4, кой те прекара бе пич? ФЕД ли?
                        Ицо, разбирам че си предпазлив, защото тук се навъртат гейове/педали/ или както искаш ги наречи, но да предположм че Катерина си е истинска жена. И затова да те попитам аз не правиш ли ти твои истории, като обиждаш всеки новодошъл във Форума/да не забравяме че и ти не си от 100000 години тук/. Така че аз те съветвам да си дадеш номера, споко дори въпросната дама да се окаже обикновен педал, няма опастност да ти бодне дупето през icq-то))
                        Съвета ти за DKK може би е ценен, но не забравяй, че не всеки тук има сметка в Saxobank, аз поне не съм чувал друг брокер да предлага търгуването на този крос.

Хайде със здраве и успешна търговия!

Коментар

• za Катерина

dai si ti icq -to6tom iska6 pak dano niakoi ti pi6e(ve4e i s genski imena li po4nahte da pi6ite -prosto ste neveroiatno izobretatelni )i edin savet ako mogete da targuvate EURO/ DKK slogete si sell na 7.4335 i buy na 7.4320 i 6te imate garantirani 1500 dkk(300$) na 1mln igraite gi (niama swap-i lihvite sa ravni i riska e 0%) i dano miriasate s va6te istoriiki

Коментар

• actiona

Prekaraha ni................................................ .....

Коментар

• actiona

Zasadaite na butona che skoro zapochva kupona, ot nashte iznenadi shte vidim koi profit shte izvadi

Коментар

• za Petar

Ицо какъв ти е ICQ номера. Ще е полезно да обменяме мнения.

Коментар

Working...
                                X