IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Karen Jones

Абе то и аз не съм убеден в това........ изхождам от техническия анализ най вече.... но вярвам,че америка я чака скоро екшън на фондовия пазар и от тази гледна точка не го виждам силен долара....

Други няма ли да вземат отношение!?

Коментар

• Karen Jones

$, вчера се сетих за април месец, когато чаках сериозен пробив надолу, а той отскочи над 1.1230 и после направи движението към 1.1931...
      Та всъщност, 4 месеца по-късно, се върнахме в изходно положение. И мене ме глождеше тая мисъл, затова и скъсих под 1.12...
      Мисля си че варианта е добър, но аз не мога да си настроя мозъка още да мисля на тая вълна отново ))
      Засега стоя настрани

Коментар

• Karen Jones

Куки,ти като каза ще купувам.... та на мен ми се върти да продавам)
        Не че го правя нарочно,но ти разглеждал ли си варианта за SELL от 1.1190/1.1215 цел 1.0690 стоп 1.1255?

Коментар

• Karen Jones

Seafoam, за съжаление анализа и го нямам постоянно, чат пат ми го изпращат и вече ще го поствам всеки път, когато дойде. Поздрави.

Коментар

• Karen Jones

amateur please !!!
            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Karen Jones

И все пак ако някой има пресни координати на Karen Jones от Comemrzbank
              моля дайте за да допълним картинката !!!

Коментар

• eur

Germany August ZEW economic sentiment 52.5 (exp 47.0, prev 41.9)

Коментар

• Karoll.net

KAREN JONES, COMMERZBANK
                  * DOLLAR/SWISS: "Our short term target remains 1.4050/90.
                  This zone represents this year"s highs for the market and the
                  23.6 percent retracement of the entire move down from the
                  1.8220/July (2001) peak. We expect this to hold the initial test
                  and prompt some profit taking. Nearby support lies at 1.3785/60
                  ahead of 1.3700."

Коментар

• Karoll.net

EUR/USD
                    Обновено към: 11:26
                    Последна котировка: 1.1090
                    За мое съжаление еврото поевтиня вчера под ключовото ниво на подкрепа 1.1134 което доведе до големи загуби както за мен, така и за тези които ме последваха при предната ми дълга позиция. Както отбелязах вчера, този спад ме принуди да ревизирам вълновото броене което следвах без промяна около три месеца. Към момента най-логичен ми се струва варианта, че от върха при 1.1914 (29 Май) се развива не тройна комбинация както предполагах преди, а двойна комбинация. Първата част от нея (W) е равнинна корекция (flat) с подвълни както следва: a - 1.1630 (4 Юни), b - 1.1929 (16 Юни), c - 1.1474 (24 Юни). Движението от последното ниво до 1.1540 (3 Юли) се разви в триъгълник и е свързваща вълна Х. От там започна втората част на корективната комбинация (Y) с подвълни както следва: a - 1.1109 (15 Юли), b - 1.1538 (29 Юли), вълна c тече в момента. Тя най-вероятно ще се развие като завършващ триъгълник (ending diagonal) и в момента сме в третата му вълна. Тя трябва да бъде удължена и да достигне 1.1000/1.0950 преди да започне четвъртата му вълна към минимум 1.1110 и по-късно един последен спад във петата му вълна. Подобна фигура винаги сигнализира края на дадено движение и минималното изискване за нея е 100 % корекция. За момента ще се въздържа от заемане на позиция, защото е необходимо време за да се докаже валидността на посоченото броене, а и спадът от 1.1914 все още е незавършен и предстоят по-ниски стойности. При всички положения единната валута няма някакъв по-съществен потенциал за надолу и в края на тази или през следващата седмица ще търся ниво за повторно влизане на дълга позиция.

Стратегия за търговия:
                    Дългата позиция от 1.1275 беше затворена на 1.1130 със загуба от 145 пипса. Стойте настрани за момента.

Коментар

• euro

Еврото продължава да се намира в процес на формиране на краткосрочно дъно и се подготвя за следващото си силно движение нагоре, което следва да откара цените над 1.19, най-вероятно към 1.22/1.24. Движението от последните две седмици се развива в триъгълник, който най-вероятно е бичи, но това ще знаем със сигурност едва когато видим пробив над 1.15. Движение под 1.1110 обаче е много малко вероятно, а дори и да видим такова, следващата подкрепа при 1.09 ще задържи цените и следва да доведе до подновяване на възходящия тренд към посочените по-горе цели.

Коментар

• euro

Наистина не се сещам в момента? - какво съм казал?

Коментар

• euro

За кабела,имаше там дългосрочна прогноза...
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• euro

? за какво става дума..

Коментар

• euro

$,нали един ден си "говорихме".....
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• euro

Куки,разколеба ме)
                                Ако не пробие съпротива на 1.1145 затварям......

Коментар

Working...
                                X