IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Дмитри не забравяй, че маститите анализатори доскоро говореха точно обратното.
    А chicago1 тук не става въпрос за грешене, едва ли някой от нас знае дали няма скрити интервенции.
    Европа няма интерес от толкова силно евро, фондовата борса е във възход от доста време и не виждам
    какво ще го сломи, данните зад океана са много по добри. Никой не отрича, че си последователен.
    Успех.

Коментар

• eur/usd

za posledno pisha(nqma da dosajdam i da otgovqrqm poveche):
      Da sam pisal che shte chakam figura da napravi i da kupq.
      E - dobre s limit order sam za buy na 1.0880 (ne uspqh da kupq za 5-6 pipsa).
      Sega vseki si trae,no skoro nqma da e taka.

Коментар

• eur/usd

otgovarqm ti prosto:
        predi dva meseza,kogato eur/usd beshe na niva 1.18/1.19/1.1920 sashtite analizatori se nadprevarvaha da ni ubejdavat v skoroshen probiv na 1.20 i posle 1.30,a pak vav foruma imashe hora s komentar za 1.50 i t.n.
        Da - ama stana doble top i aide nadolu.
        Gresha li?
        Stoinosti nad 1.20 shte vidim.Sega dano ne bada oplut ili podigravan.Taka mislq.
        Nqkade bqh prochel,che analiza tehnicheski e kato rezervnata guma na avtomobila.I e vqrno.
        A v momenta gledame s eur/usd spektakala "Lapni sharan".
        Kakto Elder e kazal.pokupkata na $ pri tezi niva e kato da karash po magistrala s visoka skorost s otvorena vrata.
        Uspeh!

Коментар

• eur/usd

Chicago1, zashto e neobhodimo da chakash ciala figura ili 2?

Коментар

• eur/usd

Чикаго, извинявай безбрежната ми простотия, но обясни ми логиката за това, че щом маститите анализатори казват надолу то според теб отива нагоре. Нарочно ли ни лъжат или какво?

Коментар

• eur/usd

S edno izrechenie samo propusnah vajnoto - kato vidq IMPULSA shte se napazaruvam hubavichko s evra.
              Kakav impuls - ami za men shte e kachvane s figura i lolovina - dve za 2-3h.(primerno).
              Kato pochnat s Taking profitite - krai na prikazkata.A kraq za men e mnogo blizo( i to ne shtoto D.Dimov ili drug me ubejdavat v tova).

Коментар

• eur/usd

един начинаещ трейдър поканил на вечеря един привърженик на вълните на елиът.
                без да иска бутнал ножа от масата пред поледа му. ножа се забил в обувката на привърженика,
                а начинаещият трейдър с учудване попитал:
                - защо не си мръдна крака?
                - чаках да обърне нагоре- мъдро отговорил елиът.

Коментар

• eur/usd

znachi - nikoi ne iskam da podvejdam.Dobre se vijda,che dopuskam greshki.Prosto si izrazqvam mnenieto.
                  Dokato:
                  eur/usd e nad 1.0770 ( v nai-loshiq sluchai)
                  gbp/usd e nad 1.5600 i eur/jpy e nad 127.00
                  prodasljavam da sam ubeden,che prikazkata s $ svarshva.Prichini mnogo(samo nqkoi nakratko):
                  1.vij indikatorite - na kakvi stoinosti sa.
                  2.DJIA;NASDAQ i S&P500 formirat vrah pod 1820( edva li gresha).NIkkey - toje.
                  3.Da si vijdal dosega obrashtane na trenda po tozi nachin?Ako gresha - dai mi primer.
                  4.Kadeto i da otvorish - navsqkade mastiti spezialisti i analizatori te ubejdavat v zeli za eur/usd 1.0635 ili 1.0450 ama mojelo i 1.02 a nakraq i 0.98
                  5.10 figuri za 2 meseza ne sa li malko mnojko?
                  Mojesh i sigurno shte izvadish argumenti da mi oponirash i tova e dobre.Vse pak sam dovolen,che ne sam prochel obidni dumi da rechem za "vrachuvane".
                  Ako gresha za skoroshen reverse - problemi nqma.Skrivam se ot foruma,shtoto nqmam pravo da si izlagam mnenieto po tozi nachin.
                  Vijda se - gresha.Eto vchera izqdoh darvoto v eur/jpy.
                  Uspeh!

Коментар

• eur/usd

chicago1, моите уважения, но не мислиш ли, че eur минава в даунтренд, даже след корекция то вече е
                    "повредено" след трета вълна.

Коментар

• eur/usd

Chicago1, (predpolagam, che si Chicago ot predi izvestno vreme). Napalno sam saglasen s teb ot mnogo vreme.
                      Sajaliavam, che zaradi razni shebeci tuk postvash riadko.

Kasmet i uspeh!

Коментар

• eur/usd

вестник " капитал" 20.06.2003г. Доларът ще остане слаб в близката една година, сочат прогнозите на 61 експерти от ройтерс.За края на юни прогнозата е 1 .1732. , а вкрая на август1.1900. Според ройтерс широките диапазони за м. август варират между 1.1000 и 1.2500 , за ноември между 1.0800 и 1.3000 , а за май 2004г. -1.0400 и 1.3300 . Дайте си мнението за тая статия .

Коментар

• eur/usd

Skromno mnenieisha go shtoto stignahme do 1.0886(deto povtarqm ot 2 meseza kato papagal za reverse na tova nivo)
                          Da - v momenta nastrani.Ama minem li s gram i trqsak nad 1.0950,da ne se okaje,che probiva e bil falshiv?
                          Vseki si znae...

Коментар

• eur/usd

downward correction of the eur completed, lets go!

Коментар

• eur/usd

Buy @ current levels. Stop 1.00, target 1.20))

Коментар

• eur/usd

Все едно гледам повторение на ситуацията от сутринта, но положението е по-нервно. Все още за мен индикаторите са надолу. Все някога трябва да обърнат посоката..
                                Нивата около 1.09 (1.0850/70) наистина са били resistance по пътя към 1.19, но дали сега ще издържат като support?
                                kuki, търпението е хубаво нещо

Коментар

Working...
                                X