If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ujasno si prav... no.. dnes e friday .. t/p kydeto se setish ..shto da ne otide do 1020? ne bi povlijalo na cjalata kartina
/50 % ot 1164/. eurjpy t/l ot 10/2000 128.50 , kanal ot 140.20 pak e njakade tam.. eurgbp t/l 6915-11..
the fan, мисля че положението е като преди 3 месеца, обаче за обратната посока - преди да даде някакъв по-нормален сигнал, че ще тръгне нагоре е лудост да се купува...
недялко - мнението ми за статията в "Капитал" - долара не е силен в момента, не забравяйте все пак че почнахме годината от 1.02
второ - експертите невинаги могат да познаят всичко - преди известно време 90% от специалиститите прогнозираха че BoE ще понижи лихвите, спора беше с колко, но тя въпреки всичко не го направи...
на този дето вижда разни животни из форума (цитирам - шебеци) - вярно е че човека произлязъл от маймуната, ама все пак е логично аз да те питам ти откъде се пръкна, че и епитети взе да раздаваш...
$, чаках да видя как ще затвори, изненадан съм че премина като бърз влак през последните спирки преди 1.0850 (ставаше въпрос за нивото 1.0932, за което стана въпрос през деня).
Въпреки всичко не проби последното по-сериозно дъно и може да обърне, но влизането в момента е много смело решение ми се струва.
seafoam, изглежда логично от текущите нива но със стоп 1.0870, риска ми се вижда голям... Все някъде ще го формира това дъно.
Аз съм настрани и ще стоя настрани, преди да се ориентирам поне малко в обстановката...
Коментар
Dmitri
eur/usd
Ей Морска пеничке няма ли почивка за за крехките ти женски рамене (по мотиви на Бг песен))?
Коментар