If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ico - ) Izlizat dvama polupiani ot edno kazino. Ediniat samo po bokserki, a drugia chisto gol. Obrasta se chisto golia kam tozi s bokserkite i leko provlacheno mu kazva.
- Ejj brato , znaeshhh li zastooo te uvajavam.... Uvajavammmm te zastoto znaesh koga da spesh )))
Zdravejte,
Predi niakolko meseca tuk se diskutiraha mehanichnite sistemi.Tai az ot nekolko meseca se opitvam da sazdam takava sistema
i mi e interesno dali niakoi ot tuk chetiashtite polzva takava?
Po princip sum breakeven trader,toest pechalbite i zagubite mi sa pochti na 0,i taka veche 1 godina..
Backtestvah edna sistema,i tia returna profit ot 413 pips na eurusd,za perioda 29.8.02-29.8.03../izbrah random data vmesto \
da pochna ot 1-vi januri 02,ili puk ot 1-vi sept 02,i sum predpologil che hipotetichnia igrach e pochnal na 29-ti aug 02/.
KAkvo shte kajete/ne se opitvam da ja prodam a samo pitam za mnenie?/
Systemata e za daytrading,izpolzva shirok 100 pip stop..
Shte se radvam da diskutirame tazi a i drugi sistemi..
Uspeshen den!
sku4en pazar i iavno 6te ima vsiakakvi umopomra4itelni pisania))) daite ne6to po sa6testvo 4e ina4e .................6te se opla4a na Griinspan da go mradne na niakade toia pazar da mu se nevidi))))))))))))
Коментар
Mimo
Петър Караивановeu
Интересувам се от такъв курс , ако е в Пловдив. Е-mail : stefog@abv.bg
skasih euroto predi malko na 1.1302 o4akvam dvigenie na us marketa nagore i tova da da de malko sila na $ no moge i da gre6a vse pak pri parva po seriozna korekcia vlizam pak na dalgi
A be Petre ti na lud li se pravi6.Eto az sega probvah da pi6a s tvoeto ime,no ne stava-zapazeno e.
Znachi vsichki postingi sa tvoi.Aide stiga se pravi na interesen.
Коментар