IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Moje li nqkoi da mi pomogne

Moje li nqkoi da mi kaje nqkakyw na4in da zanulq edin forex account (Opitwam se da ubedq edin priqtel 4e nemoje da se pe4eli ot forex).
    1.Zna4i uslowiqta sa slednite - nqmam prawo da otwarqm i zatwarqm sdelki postoqnno ( trqbwa da izglejda realno ,ne stawa da gubq samo ot komisionni)
    2.Trqbwa da wlizam s 10% ot kapitala
    Probwah kakwo li ne ... a accounta raste wmesto da spada
    Ako nqkoi ima ideq kakwo da naprawq neka da kaje pls .....

Коментар

• gbp/usd

buy gbp/usd 1.6957 t.p.1.7...

Коментар

• gbp/chf

Pravi ste za korekcijata za6toto e normalno da sell-nat fakta, no vednaga sled vdiganeto na lhvite naj-verojatno gbp 6te napravi rally. Sled tova ve4e moje da se obmislja prodavane.

Коментар

• gbp/chf

Да the fan и аз така мисля - Sell gbp/usd at 1.6950/60 S/L 1.7020 target 1.6850 next 1.6810 next 1.6740
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbp/chf

Pesho, ne e losho da se prodava cable. Pri hike ne poveche ot 25 bp maj shte vidim dalgoochakvana korekcija.

Коментар

• gbp/chf

Отново Клонингът пише вместо мен - постинга от 11:59 ПИСНА МИ ИНВЕСТОРЕ - нали си смених
              паролата за последно в четвъртък.Значи е или вътрешен човек при Вас или просто вземете някакви
              мерки по въпросът

Коментар

• gbp/chf

Че ще спечеля съмнение няма!!! А за другото нали знаете че и аз съм земен човек/въпреки че понякога забравям за това/, та се случва и мен понякога да ме запе кучето.
                То не че тук във Форума не ме гони цяла глутница, но това е друг въпрос.
                Успех на всички спекуланти!!

Коментар

• gbp/chf

Петре, знам че все някога ще спечелиш от GBP/CHF, ама то твойта работа стана като бития и е....

Коментар

• gbp/chf

Petre stiga be.
                    BoE 6te vdigat lihvite, a ti mi prodavash GBP sre6tu CHF. Tozi forum go 4etat i naj-razli4ni hora zatova trjabva da se syobrazjavash s tova.

Коментар

• eur/usd

petre, ne speculirai sas zaetata posiciq na call EUR .
                      spomnjam si mnogo dobre che ja prokomentirahme nakratko na niva okolo 1.10, no ako si kupil takav call EUR,
                      bi trjabvalo otdavna da si q prodal /imam pred vid promqnata vav greeks/.GL

Коментар

• eur/usd

Sell GBP/CHF at 2.2710/30 S/L 2.2880 target 2.2460 next 2.2180 GL

Коментар

• 392 пипса загуба на анализаторите миналата седмица

Спекулации с кроса gbp/chf донесоха 370 от общо 392 пипса загуба през миналата седмица.
                          От старта на анализите печалбата падна до 260 пипса.
                          През миналата седмица 2-ма анализатори бяха на загуба и един на печалба.
                          По печалба води Цвятко Загорски с 351 пипса печалба, следван от Йордан Савов с 19 пипса печалба (след 1 седмица) и Петър Караинванов с 110 пипса загуба.
                          Към новите прогнози
                          Прогнозите от миналата седмица:

Коментар

• eur/usd

Dobyr den na vsichki spekulanti.
                            Uspeshna i dohodna sedmica.
                            :-)))

Коментар

• eur/usd

prosto mnenie - Човече,ако не си го разбрал ще ти го кажа в прав текст: Няма значение дали си опитен
                              или не - всеки греши,та и за това са СТОПОВЕТЕ. Няма и никакво значение кой какво мисли за мен - аз не
                              съм кандидат кмет та да искам да се харесвам на всички или на повечето.Аз си пиша моят коментар и
                              ти,той или тя ако искате се съобразявате с него или не - той не е задължителен за никого.

Злорадството ти издава само едно - неопитност а в същото време желание за самоизява. О.К. на мен не
                              ми пречи,напротив именно с тази идея съм създал и тази тема - за да може всеки да си изкаже мнението
                              относно пазара , но по възможност със цифри,стопове и таргети.Ти обаче не го правиш или поне аз
                              все още не съм видял твои коментари и прогнози.
                              Освен това ти нямаш и капка представа какви позиции имам,как и дали съм се хеджирал,дали не съм
                              си напазарувал някоя и друга опция в eur/usd от 1.08 със страйк 1.12 и експайъри февруари и така
                              на татък но изказваш мнение със голяма доза злорадство за това че ми е филнат СТОПА (само дето не е)
                              и се опитваш да внушиш на четящите своето мнение.
                              Все пак си остани със здраве и ти пожелавам успехи.

Успех на всички СПЕКУЛАНТИ

Коментар

• eur/usd

Дай тон де!

Коментар

Working...
                                X