IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/doll

joker, vazmojno e da potarsi saprotiva nad 1.22, no znacitelnoto uvelicenieto v obema govori po-skoro negativno. Vsicko ste se razbere sled kato izlezne ot triangle.

Коментар

• eur/doll

Аз лично изобщо не го виждам там - евентуална корекция до 1.1030/50 с Таргет 1.2150 - 1.26
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/doll

Petre kakvo ti e mnenieto za korekcia do 1.05? id2, saglasen sam s teb, intraday dnes moje da izleze izvan triagalnika nadolu, no bih ostavil t/p 1.1500.

Коментар

• Moje li nqkoi da mi pomogne

Problem - 0888 260 775 е телефонът ми.
          А постингът от 14.42 е отново на "клонигът" ми

Коментар

• eur/doll

RedBull spored men sega shte sleze do tam (1.0800, kato min, a moje i malko poveche) i posle mnogo nagore, no smiatam che pyrvo shte se spre predi 1.30 i shte koregira i posle shte se preceli tam niakyde

Коментар

• eur/doll & cable

eur: sell 94 stop 1.1617, targt 1.1535

cable: sell SAR at 77

GL friends!
              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/doll

Kam Kuki i Petar za komentar - ochakvam korekcia na eur/usd za 2 do3 meseca do 1.05, situaciata e v razvitie na dvijenieto kakto na valnata ot 1989 s rise ot 0.95 do 1.34 i posledvashta korekcia do 1.08 v ramkite na 5 meseca, osven tova se vijda mnogo seriozno razdvijvane na obema, kojto e sas signali za unload na golemite igrachi.

Коментар

dai tel za kontakti pls

Коментар

Аз съм помогнал на много хора за това.

Коментар

ia zapoznai me s toia 4ovek deto ti dava realen account za da go zagubi6

Коментар

i ne e moi taka 4e ne me topli kato pe4elq

Коментар

Accounta e realen

Коментар

spored men si otvori realna smetka i se opitai da zagubi6. niama da uspee6 da ubedi6 priatelq si, no pone 6te spe4eli6 dobre i pak 6te si dovolen

Коментар

ili ne slagai stopove kato za nachalo moje da prodadesh gbp/usd ot tezi niva stop 1.7))

Коментар

slagai plitki stopove

Коментар

Working...
                                X