IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

PGP
    твоето мнение не го пренебрегнах, просто не е в изразена посока, а очакваш рейнджова търговия в която да се включиш или около 1.20 или около 1.24 ако те разбирам

Коментар

• forex

Ako rezultata e na 0, sme nadolu (

Коментар

• forex

дотук

бици vs. мечки - 3:0

давайте давайте

Коментар

• forex

na po4ti sustoto mnenie sum, no nablijawa wremeto za po seriozna koerkciq. weroqtno e da prodalji dwijenieto do
          1.2350... no naprejenieto se usesta. dnevnite indikatorite me pritesnqwat.

Коментар

• forex

Ne pretendiram, 4e sam goljam razbira4 (zanulih 2 accaunt-a za 6 meseca), no imam mnenie: NAGORE!
            Ne smjatam, 4e 6te padame pod 1.20, cel - 1.2350 - 1.24 do kraja na sedmicata
            Uspeh na vsi4ki!

Коментар

• forex

аз очаквам движение 1.20-1.24

Коментар

• sentiment

айде да видим кой какво очаква тази седмица - не е задължително да е обосновано

аз - нагоре

бици vs. мечки - 1:0

ако трябва да обобщя очакванията си - или ще отворим много силно и цялата седмица ще вървим еднопосочно, или ако в понеделник и вторник имаме затваряне под петъчния high - консолидация, която ще бъде последвана от рали, по-вероятно пак нагоре, но без да изключвам и обратното

успешна седмица на всички

Коментар

• forex

kajete ne6to obodritelno za eur/chf za6oto sam bezkraino dalag tam

Коментар

• forex

razbira se. napulno sum saglasen. idealno ste ako wsi4ki waw foruma pe4elim i si pomagame da go prawim...

Коментар

• forex

bosco, парите са средство, съчуствам на всеки който е загубил и стотинка на този пазар, защото е загубил много повече - нервите и спокойствието си....
                      ако се уважаваме и си помагаме в най-лошия случай ще ограничим възможностите да губим, а това не е малко...

Коментар

• forex

tova mi haresa
                        dano "4oweka sas zaplatata" da ne hrani deca stot 6e stoqt gladni.... dokato ne po4ne da pada evroto
                        gorkite sigurno se hranqt spored wulnite na Elliott... 1-5 nqma manja, A-C hapwat i posle pak glad.....
                        4oweko s gnezdoto: ne plui srestu wqtura, stot plue6 sebe si.... hapni ot banicata deto ti se dawa.....

Коментар

• forex

мерси за думите, id2, за подкрепата, не за това че съм по-добър от професионалистите, защото от тях не съм

кукувиче гнездо, не ми се занимава с теб... ако ти имаш полза да лъжеш някого, аз не... а и с какво излъгах? че от 120 часа пазар миналата седмица по възможно най-убедителен начин опитвах даубедя форума през около 115 от тях, че пазара ще върви нагоре.. с това ли ги излъгах и да не ми вярват?

аз си късам мойта част от баницата наречена валутен пазар, и понеже късайки някой друг от нея заедно с мен, няма да откъсне мойта част, то затова се опитвам да помогна с мойто си виждане за пазара. това ти явно толкова си се заслепил от злоба, че никога няма да проумееш.

Ще ти дам пример - Петър е консултант и е в правото си да търси пари за консултациите си.
                          Аз в случая нито искам пари, нито някой да следва идеите ми, нищо, просто съм тук да обменяме мнения... Както забелязаш, не обръщам внимание на истерични постинги, освен вчера, когато вече ми беше станало забавно... А на мен не ми става забавно, когато някой друг губи, повярвай ми.
                          Да не мислиш че не знам че 70% от постващите тук не са real traders...

Така че задай си въпроса дали бих си губил времето тук да пиша глупости?!

Искаш ли и аз да ти разкажа една по-достоверна история от тази за продавача (между другото, ако се съмняваш в професионалното ми поприще, напиши един мейл на Репортера, той ще ти каже дали работя в магазин (нищо против магазинерите, те са повече хора от нас дори, особено хубавите магазинерки по Витошка)...
                          Та значи имало едно време един трейдър аматьор. На няколко пъти залагал срещу пазара и хвърлил доста пари на вятъра. Нулирал си на два пъти акаунта, първия път спечелен в конкурс на някакъв ИП, втория със собствени пари. Но дошло първо число на месеца, той взел заплата и отново внесъл пари в акаунта си. Решил че долара след като е минал вече 1.19, няма начин да не пада вече... И заложил всичко сутринта. Вечерта сметката пак била на нула....
                          Всякакви прилики с действителни лица и събития е случайна.

Приятен уикенд на всички, честит професионален празник, и наздраве на всички именници!!!

Коментар

• Kuks

Toiq taka elementarno laje za poziciite si,che napravo vi se chudiq kak oste mu viqrvate.

Коментар

• Kuks

kuks, ve4e si nau4iul osnovnoto ot tyrgovijata. Ottuk natatyk ti trjabva samo malko kysmet i disciplina. Uspeh!!!

Коментар

• Kuks

Re: 05.12 22:40

Kuks, otnovo spe4eli moite admiracii s poziciata si ot v4era, po-dobyr si ot profesionalnite igra4i, na koito za tova im pla6tat.

Napylno sym syglasen s teb, 4e money managementa e po-vajen ot analiza, psihologiqta sy6to e sy6testven faktor za uspeha.

Pozdravi: id2
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X