IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Здравейте Спекуланти.
    Поводът да ви пиша в събота е че искам да поздравя всички с днешният ни професионален празник.
    Нека св.Никола да ви помага и предпазва от грешки до края на годината и през цялата следваща.
    Дано на повечето от вас да се случва рядко да "ядете риба" за вбъдеще.
    Честит празник и успех на всички Спекуланти.

Коментар

• eur/$

E az dnes bqh bi4i nastroen a sega sym p....4i ...... za me4kite neznam

Коментар

• monday

Mnogo interesno e povedenieto na usd/chf.Ako dne6noto dyno ne ocelee monday-afternoon
        mu predstoi lo6o propadane.I na men studena blatna voda ot longa v eur/chf)

Коментар

• eur/$

Na 08.12 6te napravi korekciq do 1.2080-1.2128.Okolo tezi niva moge bi 6te reversira
          Cable sigurno 6te korigira pove4e.Po-dobre e da ne se zastava v short poziciq
          ot16:00 do 18:30h na08.12.Nazdrave na Kuks i veseli praznici

Коментар

• eur/$

werno ne stignahme 1.22 no nqkoi ni natiska6e na 1.2160 nogo qko.... i izkustweno ..... no i towa wreme 6e doide

Коментар

• eur/$

koito zae moita poziciq ot 14:09 she ima da 4erpi. do wsi4ki me4ki - dono ne ste zagubili mnogo... az pribrah kum 100 pipsa i sum super dovolen ot denq...

Коментар

• monday

otgovor, ти явно не разбра че съм интрадей трейдър - ако видя сигнал за надолу го търгувам...
                сутрешната позиция затворих на нула, защото си преместих стопа на нулата, след като пазара отиде 20 пипса в мойта посока... това е лесно да се схване нали?

не е въпроса от колко съм дълъг, то си го показва върху акаунта ми...

надявам се че и тези които до последно бяха упорити днес разбраха защо срещу ръжен не се рита... не че не беше вероятно еврото да падне до 1.2005/25, където да се купи пак (какъвто беше първоначалния ми план)
                вероятно е да се движи навсякъде, но най-вероятно е да запази тренда. 30-40 пипса профити са интересни когато си направил голяма печалба, но когато си губил от скъсявания от 1.20 например, не знам как може да се спечели...

всеки си знае за себе си. аз не искам да се набивам на никого в очи, даже напротив... с приятелите си от форума винаги мога да намеря начин за обменяне на мнение за пазара...

искрено ви желая успехи и да запомните от мен едно, което не е измислено от мен - връх и дъно никой не може да хване, освен ако не е изключително информиран и няма ресурс да го направи... никой от нас не е такъв. Нещо повече - вече самия г-н Сорос не е такъв - с 1% от оборотните пари на форекс-маркета не можеш да обърнеш тренд...
                не искам да изнасям лекции на никой, на тези които все пак поне малко ме уважават, мога да кажа едно наздраве.
                не се хваля, но поливам най-успешната си седмица през годината, през която е имало и добри и лоши седмици...
                някой отбеляза че опитвам да спазвам предпазлив money management. наистина това е основното за мен - а не да хвана някой връх и да се тупам в гърдите....
                още един път ви желая успехи!

Коментар

• eur/$

ne se oslu6vaite.nagore do 13h na 8.bondgurno seniorini i seniori

Коментар

• eur/$

Mnogo bi4i sam nastroen, no ... sell @ 1.2160. Euroto 6te pada do amerikanskata sesia v ponedelnik

Коментар

• eur/$

Sell gbp/usd@1.7296

Коментар

• eur/$

Който се подготви за новия рекорд на еврото направи добре, за останалите ще има и други възможности...
                        Сега е време за парти... )))))

Коментар

• eur/$

sell at 1.2160 , resell at 1.22 , TP 2.2075
                          buy gbp/chf at 2.2030,TP 2.2120

Коментар

• ДЕЛТАСТОК

При мен Делтата изчезна.При вас как е?

Коментар

• monday

dobavih na 1.2160 - krasota...

Коментар