If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ivan69, верно си е, че и в другите форекс форуми като няма пазар, се говорят странични неща, но обикновено въпросите са "как спа снощи", "времето тук е еди колко си студено" и т.н.
Тука се ядем само... Май щото все нещо имаме да се доказваме...
Коментар
pizza
Валутна търговия - FOREX
Bihte li mi dali adresi kadeto da sledia tekuchtite novini
Коментар
Forex
hm - тук всички сме колеги, така че карай на ТИ. Съгласен съм с мотивите и доводите ти но те са
недостатъчни.
Има още много,които мога да ти изредя но не смятам да го правя.Ще ти спомена само един
Когато паунда се присъедини към еврото(това е неизбежно и е заложено да се случи 2007) ,
договореният курс EUR/GBP е 0,85 ;-)
Успех на всички Спекуланти
Не бях писал досега в този форум.Но като прочетох , че Варчев били много коректни и не можах да се сдържа.Едва ли има толкова скапан български брокер.Само да ми остане малко свободно време и ще си изтегля парите и отивам някъде другаде.
Коментар
hm
Forex
odewe prosto iskah da razbera motivite za mnenieto wi g-n Karaivanov, ne 4e ste se wazpolzwam ot nego - poneje ne sum suglasen
pri "umuwane" za swalqne na lihwata ot ECB i namereniq za powi6enie ot BOE 4udno ste e dwijenie nagore w eur/gpb
PS. qwno eur/usd nai setne tragna .... dano nqma powe4e iznenadi ot azia.
Коментар
Muamar
Forex
a pyk az sym kys EUR/GBP ot 0.6917
Коментар
Forex
Muamar - не , много съм къс в кабела ;-)
Успех на всички Спекуланти
Коментар
Muamar
Forex
Vsi4ki li ste "Stand aside". Tona ne moje da byde.
Коментар
монтьора
Forex
Петърчооо, а това за SAR-a на кабела на коя графика го видя ??? Или и пак е..... с публиката? (
И откъде си сигурен че съм автомонтьор?
Коментар
Forex
Цеци и аз съм на същото мнение френд, но лошото е че е само технически за момента :-(
Но съм хвърлил голяма въдица в същата посока ;-)
Успех на теб и всички Спекуланти
ako se vjarva na grafikata bi trjabvalo da vidim
eurdoll 1.2492 - 1.2452, gbp 1.8114 - 1.8055, chf 1.2541 - 1.2580, usd index 87.07 - 87.30
eurjpy 132.36 - 131.93
Коментар