If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
надявах се че това е форум за форекс-а, а то излезе само заяждания и обиди
жалко.
Коментар
Forex
монтьора - ще ми е безкрайно любопитно да споделиш за твоите чутовни бизнес подвизи ;-)
Сигурно е много приятно да киснеш в масло ;-)
Ето това е хубавото тук - че като някои започне да си изпуска нервите явно е гризнал дръвцето, пардон
при теб ще да е гаечен ключ 13 предполагам ;-)
Петре,какво искаш да кажеш-че пишеш обратното на това в което си убеден?!!!
Коментар
Da
Forex
"U.S. consumer debt is at a historic high. Excluding mortgages, the average personal consumer debt is about $18,654 per person. This is up more than 41% from 1998.
The cost of servicing consumer debt is also at record levels: the average American now spends 18.1% of their disposable income servicing personal debt."
U.S. household debt as a percentage of GDP has risen from below 50% in 1984 to almost 90% today, almost doubling in the process. That is in just 20 years. From 1964 to 1984, debt as a percentage of GDP was essentially flat, rising only a few percentage points.
Коментар
Forex
Здрасти the fan* - така си е - КЛАСИКА ;-)
Успех на всички Спекуланти
Коментар
Forex
hm - това което аз пиша е лично мое мнение което съм решил да споделя безплатно.
Тъй като много пъти съм писал - аз съм доста меркантилен и въпросите които ми задаваш могат да
получат отговор но не и безплатно ;-)
Наясно съм че сега ще се отворят големите усти, но това е положението ;-)
И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден ;-)
Dobar den...... klasika.... 0.5 fibo proj darji na vsichko...
Коментар
hm
Forex
g-n Karaivanov, kazwate 4e eur/usd e za nagore a gbp e kum 1.77 ? trudna rabota ste e towa.
pri situaciq 1.77 i eur nad 1.26 kak ste eur/gpb.... ne e li po dobre da wlezem tam dulgo togawa. zasto
predri4ate takuw obrat. daite nqkakuw argument. mislq 4e jpy dapra
pazara, a eur si e za nadolu. tai 4e e podhostqo wreme za dulgi $ w eur i gpb samo 4e s dulboki stopowe
Коментар
topa
Forex
продавам "Прогнозиране на финансовите пазари"-Тони Плъмър-20лв.E-mail:top10@abv.bg
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Forex
krosist и solar - явно вие сте новата генерация от тези които ме и ще ме плюят ;-)
Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож в това отношение, тъй като такива като вас
го правят от "94-95г. Обаче хубавото е че много бързо се изпаряват в последствие ;-)
Но щом ви доставя удоволствие - правете го,на мен не ми пречи ;-)
Коментар