IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• механизъм за зануляване на сметки:
    .................................................. ...
    е някои слагат и стопове
    механизмът се изменя в :
    ... ... ... ... ... .............
    механизъм за незануляване :
    . .. . .. . .. . .. . ..
    тоя ми е от рашке само дето не ми е показала т-то

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
      млад и напорист треидер търси птичка да и занули сметката това е от снощи ама ми доиде след като си изключих компютара
      птичката не си дава сметката щото много бързо ша и я занули това е от тая вечер
      барем да беше пичка, ами то па даже птичка
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• млад и напорист треидер търси птичка да и занули сметката това е от снощи ама ми доиде след като си изключих компютара
        птичката не си дава сметката щото много бързо ша и я занули това е от тая вечер

Коментар

• Re: usd

Първоначално изпратено от supertrader
          Утре като мине БВП , долара ще падне здраво защото следва качването на лихвите в Европа , а тя няма интерес от евтино евро при тази цена на петрола.Съответно те пък ще свалят цената на петрола и долар-канадец трябва да се оттласне. Изобщо ще бъде много напрегнато и пазара ще е ориентиран към фундамент , в крайна сметка долара пак ще поскъпне а МВФ , само се месят и едва ли ще и се отразят на Европа 1% по-високи лихви негативно на потреблението, защото колкото по-стабилни са цените толкова по-малко ще са фалитите а евтините кредити са вредни направо и щом трябва да се конкурират с икономики които постоянно създават проблеми на другите - едната с висок търговски дефицит , другата експортно ориентирана до безобразие.
          S, разочарован съм много. Колкото и да не се съобразявам с ТА, ти имаше някои впечатляващи отигравания, за които шапка ти свалям. Да не ми се разсърдиш, моля те, ама дръж се за това, което разбираш най-добре. Като набереш на клавиатурата думички като "фундамент, ЕЦБ, МВФ, потреблението, дефицит, петрол" и още две-три и им дадеш random positioning, се получава горе-долу като това, което си писал малко по-долу. Човек има слаби моменти, аз също не съм ги пропускал, питай piwo /той ЗНАЕ КАК, и не пропуска, наздраве пиво!/.
          В заключение ще повторя, че пиша това с най-добри чувства без желание за конфронтация и бих посъветвал да не играеш "на фундамент". То и не личи от поста ти как ще играеш, щото "долара ще падне здраво" и "в крайна сметка долара пак ще поскъпне" са в един абзац, демек - по-добре не пипай!

Коментар

• meketo

На дневните графики последните три бара и при еврото и при кабела мисля че са сигнал за обръщане.И ако е технически вярно , само пробив под най-ниската цена би дал шанс да не обърне обаче днес не стана и утре вече му е краен срок не стане ли значи долара в момента е скъп.
            D.Y.F-091066

Коментар

• pi4owe bez now test na danata edwali 6te se razminem i jaltite 6te go naprawqt naj weroqtno wse o6te pazara wqrwa 4e E 6te raste a towa e lo6 znak.

Коментар

• usd

Утре като мине БВП , долара ще падне здраво защото следва качването на лихвите в Европа , а тя няма интерес от евтино евро при тази цена на петрола.Съответно те пък ще свалят цената на петрола и долар-канадец трябва да се оттласне. Изобщо ще бъде много напрегнато и пазара ще е ориентиран към фундамент , в крайна сметка долара пак ще поскъпне а МВФ , само се месят и едва ли ще и се отразят на Европа 1% по-високи лихви негативно на потреблението, защото колкото по-стабилни са цените толкова по-малко ще са фалитите а евтините кредити са вредни направо и щом трябва да се конкурират с икономики които постоянно създават проблеми на другите - едната с висок търговски дефицит , другата експортно ориентирана до безобразие.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Tova li e edinstveniat dovod za silen usd v sledvastite 2 -3 meseca

Коментар

• Re: nass

Първоначално изпратено от supertrader
                    Изглежда е неизбежно долара да се срути в четвъртък , а също и евро-паунд да пробие към 0.70 и следващата средносрочна цел за евро си става направо 1.26.Може би това ще е последния средносрочен връх за долара и ЕЦБ натискат копчето на.. ако качат лихвите.
                    нека да не се заблуждаваме за евтин долар в близките два -три месеца,може да има бързи корекций дори до 1,20/21 но веднага платната на юг
                    възможоно да орем 1,15-1,20 два три месеца
                    щом правителсвата и МВФ са против високи лихви може да надигнат и еднократно и после край

Коментар

• supertrader ne mi se struva 4ak tolkova neizbejno.......kak reshi 4e e neizbejno...q kaji da 4yem, 4e mi e mnogo interesno

Коментар

• nass

Изглежда е неизбежно долара да се срути в четвъртък , а също и евро-паунд да пробие към 0.70 и следващата средносрочна цел за евро си става направо 1.26.Може би това ще е последния средносрочен връх за долара и ЕЦБ натискат копчето на.. ако качат лихвите.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• мисля це около 17 ще затварят долари яко ,ако изпращят стововете на дългите 1680 и после до четвътък нагоре
                          лично мнение но засега смятам така да го отиграя

успех!

Коментар

• [quote="iuh"]Някой знае ли кога ще заседава ЕЦБ и кога ще се разбере дали ще се промени лихвения процент в Евро зоната???

1.12 четвъртък в 14,45 мисля

Акценти 29 Ноември 2005 10:34

С приближаването на четвъртък, коментарите около предстоящото на този ден заседание на ЕЦБ се засилват. Очакванията на инвеститорите (с около 100% вероятност) са за покачване на лихвените нива в Еврозоната с 25 базисни пункта. Основният въпрос обаче е дали ЕЦБ ще направи еднократно покачване или цикъл от такива покачвания през идните месеци.
                            Статия на Анатол Калетски в Times задава въпроса - Защо ЕЦБ желае покачване на лихвените нива, при положение, че европейските правителства са против, като и МВФ, Европейската комисия и много анализатори и икономисти. При това положение Калетски пита още - дали "Жан Клод Трише знае нещо, което другите не знаят и не разбират относно икономически условия в Еврозоната?"

Коментар

• Първоначално изпратено от iuh
                              Някой знае ли кога ще заседава ЕЦБ и кога ще се разбере дали ще се промени лихвения процент в Евро зоната???
                              На 1 Декември, в 7:45 NY време
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• следващата цел в кабела е зоната 1.7470-1.7510, пробив на 1.7520 ни тласка към зоната 1.7750-1.7800 ......

Коментар

Working...
                                X