според мен кабела може да се мотае точно 9 часа на нива под 1.7250 считано от 15.00h, преди 31.12.2006 г. тази цифра е не възможна, АКО БЪРКАМ ТО Е НЕЩО ГЕНЕРАЛНО И ЗА МОЯ СМЕТКА ????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Seafoam
Първоначално изпратено от seafoamНали знаете, че подобен аналог от толкова много източници няма :
http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
Искам да ти благодаря за труда които полагаш и улесняваш всички нас, за да не ровим в нета с часове.
Колкото до някои заядливци не им обръщай внимание,криво дърво се оправя, но крив човек- не / народна мъдрост/
Здраве и Успех!
Коментар
-
Нали знаете, че подобен аналог от толкова много източници няма :
http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
Коментар
-
здравейте, NZD/USD се задържа над психологическите 0.7000, в същото време проби съпротивата 0.7050, мисля това е предпоставка за атака на 0.7150 next 0.7250, паунда ОЧАКВАНО продължава да яде зверски бой от кивито--ТОВА Е ДОБРЕ, кабела напъва за 1.75, при еврото съм съгласен с тук пишештите колеги за тест на 1.2000, въпреки тежките родилни мъки ХИЕНАТА е на път да се справи, ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!!!!
Коментар
-
ако не сте по прочели
29 Ноември 2005 18:23
Организацията за икономическо сътрудничество и развитие в последния си икономически си доклад препоръчва ЕЦБ да изчака с покачването на лихвите. ОИСР препоръчва ЕЦБ да покачи лихвите за пръв път през есента на 2006, след което да ги покачи със 125 базисни пункта до края на 2007 г. Според ОИСР, FED трябва да продължи да качва лихвите, поради опасността от ускоряване растежа на заплатите. FED се очаква да повишава лихвите до март 2006 до връх от 4.75%. ОИСР посочи, че не е наложително Британия да понижава още лихвите. Организацията призова Bank of Japan да е внимателна при промяната на паричната й политика. ОИСР вижда покачване на напрежението между паричната и валутнокурсовата политика на Китай. По-силен юан би помогнал на Китай да реши проблемите си.
ОИСР завиши прогнозата си за БВП на Еврозоната през 2006 г. до +2.1% (от +2.0% по-рано), а за 2006 предвижда +2.2%. БВП на САЩ се очаква да отбележи растеж от +3.6% през 2005, +3.5% през 2006 и +3.3% през 2007. CPI в САЩ се предвижда да е +2.7% през 2005, +2.5% през 2006 и +2.3% през 2007. Дефицитът по текущата сметка на САЩ, като процент от БВП се очаква да е 6.5% за 2005, 6.7% за 2006 и 7.0% за 2007.
ОИСР прогнозира БВП на Япония да нарасне с +2.0% през двете 2006 и 2007 г. Японският БВП-дефлатор се очаква да е -0.1% през 2006 и +0.6% през 2007.
ОИСР заяви, че Япония най-накрая излиза от упоритото икономическото неразположение продължило повече от десетилетие - Core-инфлацията се очаква да стане положителна до края на годината, а производството да расте с около 2.0% през 2006 и 2007 г. ОИСР призова правителството да се възползва от по-бързият от очакваното растеж, като ускори финансовата консолидация и структурните реформи, и да да е предпазливо по отношение на паричната политика.
Коментар
-
Добро утро на всички.Личното ми мнение за днес е че ще има повторен тест на 1.19 при еврото и на 1.7330 при паунда.След рязкото покачване мисля,че ще пробват да затворят евро/$ на нива около 1.19-1.1920 на месечна,след което тест на сегашното дъно в двойката.Очаквам да видя и други мнения по въпроса в предвид на интерсните събития от понеделник и вторник.
Коментар
Коментар