IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• double top

no tolkova li e vajno da sporim za gluposti?
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• double top

moje da se priemat i 27 p. razlika mejdu haiovete za dvoen vryh !!!!
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur vs. gbp

Tasuki - 3-5 дори 10 пипса разлика, могат да се приемат за двоен връх но не и 27 - просто стърчи
        вчерашният добре нат този от януари :-(
        Аз немога да го приема за двоен връх, пък едва ли и някои анализатор от голяма банка би го приел за
        такъв.
        Успех на всички спекуланти

Коментар

• eur vs. gbp

Petre, vij eur/usd daily line chart ako ne e dvoen vruh iavno e piana korekcia.

Коментар

• eur/usd

Слагам САР на 1.2650.Като нищо пак ще ме улучи

Коментар

• eur/usd

Удивително-гълтам загуба 25 пипса и вече съм бик!! От 1.2685. Май не ми е ден.

Коментар

• eur vs. gbp

Борсалино - ние се разбрахме но специалистите нищо не казват по въпроса

Коментар

• eur/usd

S/L го заменям със SAR

Коментар

• eur vs. gbp

Благодаря Петър ! Вече се разбрахме! Успех )

Коментар

• eur/usd

За мечките: по мое мнение нивото за сел е 12630 !
                      Успех!

Коментар

• eur vs. gbp

Борсалино - да имах в предвид за изчисляване на суаповите числа, което е същото

Коментар

• eur vs. gbp

Петре , при цялото ми уважение към теб , аз лично не съм срещал формула за лихвен диференциял.
                          освен ако "А - В =?" не се счита за такава. Все пак ако има такава ще те помоля да я споделиш с нас!
                          Благодаря ти предварително!

Коментар

• eur/usd

Sell 1.2660, s/l 1.2685

Коментар

• eur vs. gbp

кабелджията - явно си пиян щом виждаш двоен връх в еврото ;-)
                              Такъв просто липсва - вчерашен връх 1.2926 и после дълбока корекция. А за лихви не ми се говори с теб
                              защото се съмнявам че знаеш формулата и можеш сам да си изчислиш лихвен диференциал. Но и това
                              не е най-важното тъй като лихвения диференциал от всички основни валути винаги е бил в полза на
                              кабела,но това не означава че той непрекъснато е вървял нагоре. Има още много да четеш докъто ти
                              се прояснят нещата. Не те знам кой си какъв си и къде работиш, но от това което чета от писанията ти
                              явно си "дилър" в някоя банка или ИП. Това обаче не те прави добър. За да започнеш ти да се чувстваш
                              такъв трябва да се попържиш поне 6-7г. на този пазар, да видиш движения от по 20 фигури в йената за
                              един ден, да ти отнесе пазара доста стопове и чак тогава ще почнеш малко от малко да вдяваш за
                              какво иде реч. И анализа не е само техничкески.
                              Това се отнася за всички които мислят като теб.
                              Желая успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbp/usd

na H4 ima potencialen H&S koito mislq da otigraq pri probiv na 1.88 ...
                                EUR/USD pod 1.265 otvarq pytq za 1.25 a moje dori i po-nadolu, a nad 1.274 za na4alo kym 1.284

Коментар

Working...
                                X