If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
moje da se priemat i 27 p. razlika mejdu haiovete za dvoen vryh !!!!
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
eur vs. gbp
Tasuki - 3-5 дори 10 пипса разлика, могат да се приемат за двоен връх но не и 27 - просто стърчи
вчерашният добре нат този от януари :-(
Аз немога да го приема за двоен връх, пък едва ли и някои анализатор от голяма банка би го приел за
такъв.
Успех на всички спекуланти
Петре , при цялото ми уважение към теб , аз лично не съм срещал формула за лихвен диференциял.
освен ако "А - В =?" не се счита за такава. Все пак ако има такава ще те помоля да я споделиш с нас!
Благодаря ти предварително!
Коментар
kak
eur/usd
Sell 1.2660, s/l 1.2685
Коментар
eur vs. gbp
кабелджията - явно си пиян щом виждаш двоен връх в еврото ;-)
Такъв просто липсва - вчерашен връх 1.2926 и после дълбока корекция. А за лихви не ми се говори с теб
защото се съмнявам че знаеш формулата и можеш сам да си изчислиш лихвен диференциал. Но и това
не е най-важното тъй като лихвения диференциал от всички основни валути винаги е бил в полза на
кабела,но това не означава че той непрекъснато е вървял нагоре. Има още много да четеш докъто ти
се прояснят нещата. Не те знам кой си какъв си и къде работиш, но от това което чета от писанията ти
явно си "дилър" в някоя банка или ИП. Това обаче не те прави добър. За да започнеш ти да се чувстваш
такъв трябва да се попържиш поне 6-7г. на този пазар, да видиш движения от по 20 фигури в йената за
един ден, да ти отнесе пазара доста стопове и чак тогава ще почнеш малко от малко да вдяваш за
какво иде реч. И анализа не е само техничкески.
Това се отнася за всички които мислят като теб.
Желая успех на всички Спекуланти
na H4 ima potencialen H&S koito mislq da otigraq pri probiv na 1.88 ...
EUR/USD pod 1.265 otvarq pytq za 1.25 a moje dori i po-nadolu, a nad 1.274 za na4alo kym 1.284
Коментар