IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• геп

taty, ако искам да продължа да търгувам през тях - нямам избор, те са направили официалното предизвестие по предния - макар че не знам доколко това което пращат през платформата е официално подписано (електронен подпис)
    основните ми операции в момента не са при тях (те всъщност никога и не са били)
    принципно аз много рядко оставям позиции отворени през уикенда, така че няма да ми пречи (особено ще ми помогне на спокойния сън :>>>)

Коментар

• геп

a 6te podpi6e6 li novia dogovor-kuki
      Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• геп

да прав си куки
        надявам се ислед това да няма промени, но ще видим
        желая на теб и всички трейдъри
        приятен уикенд

Коментар

• геп

gunmetal, да, но когато новите правила са валидни за всички - т.е. след 1.март.
          защото аз, който не съм подписал новия им договор - имам пълното право да претендирам да ми изпълнят стопа на зададено ниво.
          по новия договор - не може
          предполагам че не са написали различен софтуер - т.е. не класифицират клиентите, което означава че вероятно правилата са все още еднакво валидни за всички
          желая ви успех, а най-вече ви желая приятен уикенд

Коментар

• eur/usd

boban1, няма проблеми
            аз по принцип не се броя за анализатор, а за трейдър.
            предполагам че при Делтасток нещата остават същите до 1.март, т.е. още 1 седмица - после - новият им договор ще е в сила за всички...
            ако от това естествено има някакви последствия...
            аз също купих на 1.2515, отпуснах му малко повечко преди затварянето (1.2500)
            да видим какво ще се получи

Коментар

• eur/usd

Kuki ne se sardi .......Prosto greshka pri pisaneto)))

Коментар

• eur/usd

sajaliavam..........vmesto ANALIZATOR sam napisal lizator

Коментар

• eur/usd

благодаря тото
                  значи при гап ще е валидно текущото ниво
                  а не зададеното в ордера

Коментар

• eur/usd

Zdraveite Dnes mi se obadiha ot DELTAta za novia dogovor
                    Ne znam kakvi sa novite realnosti .........NO AZ VIARVAM NA KUKUVICATA
                    Ako ima ana lizator v tozi forum...........TOVA E TOI
                    Kogato sam go slushal v povecheto sluchai sam pechelil
                    Taka che NAZDRAVE.......IDA IZLEZE VIARNA NEGOVATA PROGNOZA

Коментар

• eur/usd

Тото,вярно,мерси за инфото. Тия жълти мутри - износители няма ли да си попродадат
                      $-ри,така индиректно ще помогнат на еврото?

Коментар

• eur/usd

Купих на 1.2515.Няма да слагам стоп,за да няма изненади.Поне дотук би
                        трябвало да върне,в случай на по-лошия сценарий.
                        Приятен уикенд на всички.Kуки,стискам палци;-)

Коментар

• eur/usd

копие от форума на ДЕЛТА по въпроса

http://www.deltastock.bg/forum/viewtopic.php?t=305

Коментар

• eur/usd

тото сигурен ли си че е така в новия договор
                            да не се покаже някой едър минус неделя вечерта
                            като сюрприз
                            не че няма да го преглътнем, но все пак по добре е да
                            поводи за радост
                            наздраве

Коментар

• осцилатор

Днес осцилаторът,открит от мен не даде бай-сигнал.
                              Но сега съм на път да открия нов,но много по-труден
                              с по-неясни сигнали.
                              20.02
                              15:49
                              Петър Караиванов: za druga valuta ne raboti li

отговор
                              Явно е твърде малко нарастването на потербителските цени и съответно на инфлацията за да ревизира
                              ФЕД лихвената си политика в близко време
                              Успех на всички Спекуланти

Та както казах,този осцилатор е доста по-мъчен за ползване.Все пак,това,че ФЕД няма да ревизира
                              лихвената си политика в близко време означава,че ще остави лихвите си непроменени за един по-
                              дълъг период,което пък би направило $-ра пак много податлив на срутване.Внушението,тънкото на автора
                              е Buy eur/usd. Така. Часа на постинга 15:49.Отваряме графиката.Еврото е в диапазона 1.2647-1.2653.
                              Работейки по другия осцилатор правим точно обратното на внушението,т.е.продаваме и сега кеф
                              ни прибираме профита,кеф ни го фиксираме,но сме доволни.Тънко,тръдно,но трябва да се тренира
                              и ще овладеем и този осцилатор.Колкото до верността на постинга15:49 ще дам един друг цитат:
                              Единственное, что сейчас играет на руку доллару – факт того, что рост инфляции в США, кажется, начал ускоряться, под влиянием прежде всего инфляции предложения (роста цен на нефть); инфляция спроса остается контролируемой из-за слабого рынка труда. Как бы там ни было, рост цен приближает момент начала проведения жесткой антициклической политики ФРС, проще говоря – повышения ставок. А то, что это сильный продолларовый фундаментальный фактор, объяснять не нужно. Президент Федерального

Коментар

• eur/usd

ne sam probval no mislia 4e ve4e delta ne izpalniavat stopove pri gap...
                                pone taka pi6e v novia dogovor.
                                Kuk az li4no si spomniam tvoeto otigravane prednia pat. Evala!
                                dano da se polu4i pak. az o6te se dvoumia dali da se probvam

Коментар

Working...
                                X