If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
soldier of dolar - точно в Делтасток минава безболезнено - защото маркета отваря в 20:00 в неделя наше време, а Делтасток - 4 часа по-късно - така че каквото ще става ще е станало.
А поръчката ще ти я изпълнят точно.
Преди 2 седмици хванахме геп-а точно така в Делтасток.
Решил съм да отворя позиция - да. Защото тази на 1.2550 вече се затвори на нула.
Чакам да открия нова, ако е под 1.25 - още по-добре
Kuki,ако си тук ,смяташ ли да го отиграваш в 11 без 2? Много се срина,аз в общи линии отдавна съм
мечка,но чак толкова не вярвах...Настоящите котировки са силен мечи сигнал за др.седмица.
Коментар
dobro
eur/usd
blagodarq za otgowara cable..
qwno samo delta moje da se prekarwat
Tasuki,razbrahte ako koregira poka4vaneto ot 1.13.. da saglasen sam sas tozi target, no mi se struva malko veroqtno.az sam zalojil na malko po drug variant i nikak ne mi se iska da stane tova.hahaha.no ako znaehme vsi4ko......
uspeh i blagodarq.
Alex,spored men dvijenieto ot poslednite tri dni e korekcia ,no po vajno e da se opredeli na koe dvijenie.Ako se razgleda dnevna grafika ot 06.01 do sega neuspeshnia test na 1.29( daily bearish engulfing pattern) e signal za igra v posoka na support line Low 1.233-1.2349.Ako korigirame samo pokachvaneto ot 30.01 to triabva ot 0,618 -0,764 da se varnem kam1.29.Obrazuvastoto se za sega vtoro bearish engulfing na weekly me navejda na misalta che ste korigirame pokachvaneto 1.1375-1.293.Uspeh
Dobro Елана изпълняват стоповете на цената на отваряне при gap
Коментар
dobro
eur/usd
interesuwa me nqkoi s po dulag staj s ELANA da kaje dali i te zatwarqt stopwete kato delta pri GAP.
t.e. na nivo koeto sum zadal a ne na nivo na otwarqne koeto moje i da e podminalo stopa
10x
Коментар