IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

GBP/USD

Коментар

• gbp/usd

$ mai mai go otpisahme, davam mu oshte 5 minuti da se zadurji na 1,2100. Koito prodal, prodal, koito ne e - da go napravi dokato ima vreme. Az vlyazoh mnogo "losho" kus.
      Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

kuks ti kak si obiasniavsh nestata sas usd/chf imam predvid niskite mu niva na fona na leva kabela i evroto na men mi mirishe na nagore ili pone dokato swisito e na tia niva ne vlizam v kasi pozicii ima nesto gnilo i vaobste niakoi da komentira situaciata pls.

Коментар

• gbp/usd

Kak kakvo che dolara e losh i gaden i che vsichko vyrvi na zle. Posle che nqkoj den che se opravi t.k. bezraboticata lqlqlqlql i t.n. i t.n )

Коментар

• Нов FOREX анализ

затворете дългите usd/jpy от 106.2, на нулата

Коментар

• gbp/usd

toia kabel e lud samo do sega 200 pipa mai ste si bie rekorda ot vcerasnite 300 i nesto

Коментар

• gbp/usd

edno samo mi e cudno na niva pri kabela ot 1.8100 i pri leva ot 1.6040 vigte swisito ne moge da probie 1.2780.mnogo gaden moment za vlizane .predi niakolko dni kogato dolara padashe atakata i vodeshe swisito i sega nestyo ne iska da se predava a triabvashe da e nad 1.2840 sega mai dneska samo ste gledam ot strani makar che vse oste se cudia za edna kasa pozicia v leva i dalga v paunda no ste vidim

Коментар

• gbp/usd

niakoi ima li predstava za kakvo ste govori Alan dneska???

Коментар

• gbp/usd

Az sam out chakam da stane 13:00 necho ne mi se vliza ....
                    Uspex na drugite

Коментар

• Нов FOREX анализ

Купете gbp/usd от 1.8145 стоп 1.805

Коментар

• gbp/usd

Hm, купих си кабела на 1.8140. Очаквано дъно 1.8126. Таргет 1.8320. Засега не слагам стоп.

Коментар

• USD/CAD

I spored moje ot okolo 1.348
                          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• USD/CAD

taty
                            бих го продал от 1.35)
                            а ти

Коментар

• usd/JPY

Купувайте Йената. Цел 105

Коментар

• Нов FOREX анализ

Spored men tolkova s pokachvaneto na dvoikata, (pone se nadyavam da e taka) v momenta mai ima zdrava sell ataka.
                                Работа и заплата?

Коментар

X