If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
xa verno li deltata ste pocivat ot cetvartak v 23.00 do ponedelnik i niama da ima targovia???
Коментар
FF
eur/usd
e sega ako go spre 1.2100 triabva da vidim 1.19 i nesto
Коментар
FF
eur/usd
sega ti vidiah postinga mersi
Коментар
FF
eur/usd
kuks aide molia te za mnenie.vcera mi udari 3 stopa ot obsto 4 pozicii po princip scitah che ako probie 1.2130 ste otide do 1.22-2250 sled koeto ste hodi dosta nadolu.ako ne probie 1.2130 celta koiato mu biah opredelil e 1.1980/mnogo silna zona na podkrepa e/ e sega ne go probi 1.2130 no i mezdinnata saprotiva na 1.2050 go spria ste mi kagesh li svoeto mnenie az scitam che si e za skasiavane no sled vcersnite zagubi se strahuvam da ne bi prosto taka da mi se iska da go vizdam predvaritelno ti blagodaria
Коментар
imported_Мариян Йорданов
Нов сайт за FOREX линкове Forex.page.bg
forex.page.bg
kacamoto
в момента преравям всички FOREX теми в investor.bg за последните 3 години и ще изникнат още доста интересни линкове
tedpl, идея си нямам
иначе късите ми се затвориха (имах позиция от 1.2087 плюс половината им добавяне на 1.2057, цялото със стоп на 1.2077 (на нула)), но след това влязох дълъг от 1.2069, затворих половината на 1.2082 и сега държа останалото със стоп на 1.2059
гледам да не му разсъждавам много много - рейндж и толкова
не чета и новините за Ирак (спомнете си онова 1.05 точно преди атаката на Ирак, когато уж постигнали напредък в преговорите)
за момента е по-вероятно да пробие отдолу (1.1930/50), отколкото отгоре (1.2400/50)
В момента в него има доста линкове за FOREX, който са се срещали във форума на Investor.bg
включително сайтовете на Бараков, Калоян и Seaform (по азбучен ред)
Ще съм благодарен на всеки, който ми прати линк за forex на mpy@abv.bg
Коментар