If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vidiah che niakade se e spomenala temata ARSENAL))mukaaaaaaa)subota i vtornik cherni dni
Коментар
imported_Мариян Йорданов
eur/usd
не успяха куки
разчитам на факта, че 103.4 видяхме в края на финансовата им година (31 март), че йената е на рекордни нива, спрямо еврото и паунда, който са загубили по 10 фигури.
освен това при usd/jpy лихвения диференциал е в полза на долара, докато при другите не е (освен швейцарският франк)
освен това какво от това, че японските износители продавали долари? това не е толкова доказано
нещо повече, растежа на икономиката в САЩ ще накара японците да преместят пари там, както и да оставят приходите си от продажби в САЩ на място.
ще спра да пиша кои са важните според мен нива, защото като ги достигне пазара и Делтасток си спират платформата.
това нашега естествено, ама верно си е дразнещо!!
tedpl, без промяна - държа половината от дългите от 1.2069 (първата половина затворих на 1.2082) със стоп вече на 1.2070
Коментар
imported_Мариян Йорданов
eur/usd
Аз стискам йени от 104.4
това са ми единствените отворени позиции
мисля да стискам до 11.68
стопа ми е на 104.4
много е приятно, отворих я миналата седмица късно в сряда и не се занимавам с нея, не си задавам въпроса накъде отива еврото, паунда и т.н.
чакам си средноголемия тренд да се прояви и да видим нива 112.4, 117.4 или 121!!!
като пропускам риска в някой момент да се окажа къс вместо дълъг в usd/jpy или да ми удари стопа на дългите (освен стопа на 104.4)
Също така съм решил да не добавям. Добавях между 104.4 и 105, след което продадох на 105.2, оставяйки само част от добавените лотове, така че средната цена да е 104.4
A banker is a fellow who lends you his umbrella when the sun is shining, but wants it back the minute it begins to rain.
Коментар
{
eur/usd
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Коментар
FF
eur/usd
ok sega niama da sporim za 17 pipaza sega e neuspesen testa no da vidim amerikanskata sesia
относно пазара - мисля че не 1.2100 е нивото на съпротива, по-скоро малко по-горе (1.2117), пробив над което ще предизвика нов тест на 1.2150 и при преодоляване - към 1.2220
Коментар