Ами то в СТС си пише,има регистрация,регистрираш се и на посочения от теб адрес ти пращат потребителско име и парола.Пиши ми Yahoo ili icq ако не разбираш пак,а като си отваряш и демо акаунт там ти излиза също да посочиш адрес и после само потвърждаваш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
... пази се от такива, които като мен - ЗАПОЧВАТ да мислят, че го разбират това - Форекса. Не следя други валутни двойки, освен кабела - просто/и/ принципи..., тъпи, но - принципи...
... и не напразно го пиша това, всеки да взема сам решенията си. Не от егоизъм, а заради това, да не взема да се главозамая, че съм почнал да ПОЗНАВАМ!!!
НЕ ДА ПРАВЯ АНАЛИЗИ, а ДА ПОЗНАВАМ...
Успех! Извинявай, ПРИЯТЕЛ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимен...също мисля, че графиката на Коко - една от емблематичните фигури във Форума - се изпълнява перфектно: жълтата въпросителна си е ТОЧНО НА МЯСТОТО (!!!) - 1,7520.
ЕВАЛЛА!
Втората имаше слизане до 1.1889 и след това нагоре към 1.2400.
Ставаше въпрос дали сме направили глава с рамене или само връх.
Ако може да ми помогнеш ще съм ти много благодарен.
Много успехи!
Коментар
-
Re: log pozicii deltastock
Първоначално изпратено от ramzes69Първоначално изпратено от mirozdraveite. Polzva li nqkoi log pora4ki na deltastock.bg
Коментар
-
Без да налагам мнението си, искам да насоча вниманието ви към няколкодневната (типична!) дивергенция (...и на Моментума) на дневна графика при кабела. Според моите разсъждения, слизанията надолу са по-скоро корективни, но може и да изискват повече време, предвид порядъка на графиката..., а може и да греша...
"Корекция"-та е много широко понятие. ЗАТОВА ВЯРВАЙТЕ САМО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ВИЖДАНИЯ! ...ЗАЩОТО И ПАРИТЕ СА СИ ВАШИ!
Успехи!
Коментар
-
Здравейте Колеги!
Вчерашните движения бяха много добри.
Аз лично смятам ,че има доста голяма вероятност да слезем поне до 1.1980 и ако пробием още малко надолу до 1.1900.
Коко миналата седмица постна две графики.
Според теб по коя от двете продължаваме при EUR/USD.
Пожелавам много успехи на всички!
Коментар
-
Технически нива за 13 януари
investor.bg/article.php?cat=2&id=32325
GBP/USD възстанови изгубените вчера позиции, поскъпвайки до ниво от 1,7718. Непосредствена съпротива в краткосрочен план се явява върха от 14 декември при 1,7810, последвана от 200-дневната плъзгаща средна при 1,7936. в низходяща посока е необходим пробив на пивотното ниво за днес при 1,7636, който би имал за цел 21-дневната експоненциална плъзгаща средна при 1,7534.
Коментар
Коментар