IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то в СТС си пише,има регистрация,регистрираш се и на посочения от теб адрес ти пращат потребителско име и парола.Пиши ми Yahoo ili icq ако не разбираш пак,а като си отваряш и демо акаунт там ти излиза също да посочиш адрес и после само потвърждаваш

Коментар

• Здравейте,някои заботили на СТС трейд стейшън .
      Дайте малко хелп ,
      инсталирам но ми иска парола и име а не знам как да се регистрирам.
      Благодарско!

Коментар

• Златото днес направи нов връх затова влизам тук от 556.10 с цел 536.00 и там реверс за нов връх.

Коментар

• Скъсявам кабела от 1.7770 без стоп и без цел,засега някъде към 1.7395 ще затворя.Ако качи още ще добавям.Успех на всички

Коментар

• ... пази се от такива, които като мен - ЗАПОЧВАТ да мислят, че го разбират това - Форекса. Не следя други валутни двойки, освен кабела - просто/и/ принципи..., тъпи, но - принципи...

... и не напразно го пиша това, всеки да взема сам решенията си. Не от егоизъм, а заради това, да не взема да се главозамая, че съм почнал да ПОЗНАВАМ!!!

НЕ ДА ПРАВЯ АНАЛИЗИ, а ДА ПОЗНАВАМ...

Успех! Извинявай, ПРИЯТЕЛ!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимен
              ...също мисля, че графиката на Коко - една от емблематичните фигури във Форума - се изпълнява перфектно: жълтата въпросителна си е ТОЧНО НА МЯСТОТО (!!!) - 1,7520.

ЕВАЛЛА!
              За GBP/USD Перфектно,но за EUR/USD имаше 2 графики първата имаше слизане до 1.1980 и след това нагоре до 1.2400.
              Втората имаше слизане до 1.1889 и след това нагоре към 1.2400.
              Ставаше въпрос дали сме направили глава с рамене или само връх.
              Ако може да ми помогнеш ще съм ти много благодарен.

Много успехи!

Коментар

• ...от 09.01.2006...

Коментар

• ...също мисля, че графиката на Коко - една от емблематичните фигури във Форума - се изпълнява перфектно: жълтата въпросителна си е ТОЧНО НА МЯСТОТО (!!!) - 1,7520.

ЕВАЛЛА!

Коментар

• Re: log pozicii deltastock

Първоначално изпратено от ramzes69
                    Първоначално изпратено от miro
                    zdraveite. Polzva li nqkoi log pora4ki na deltastock.bg
                    .V deltastok sam no vse oste ne ,moga da svikna na grafikite na novta versia.moje li niakoi da mi kaje kade sa nai dobrite grafiki.
                    Най-горе, двясно, синьото банерче. Май никой не го вижда.

Коментар

• Без да налагам мнението си, искам да насоча вниманието ви към няколкодневната (типична!) дивергенция (...и на Моментума) на дневна графика при кабела. Според моите разсъждения, слизанията надолу са по-скоро корективни, но може и да изискват повече време, предвид порядъка на графиката..., а може и да греша...

"Корекция"-та е много широко понятие. ЗАТОВА ВЯРВАЙТЕ САМО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ВИЖДАНИЯ! ...ЗАЩОТО И ПАРИТЕ СА СИ ВАШИ!

Успехи!

Коментар

• Здравейте Колеги!
                        Вчерашните движения бяха много добри.
                        Аз лично смятам ,че има доста голяма вероятност да слезем поне до 1.1980 и ако пробием още малко надолу до 1.1900.
                        Коко миналата седмица постна две графики.
                        Според теб по коя от двете продължаваме при EUR/USD.

Пожелавам много успехи на всички!

Коментар

• здравейте, мисля че в кабела предстои неуспешен тест на зоната 1.7770-1.7820 и реверс с цел 1.74, желая на всички успех!!!!!

Коментар

• Технически нива за 13 януари

investor.bg/article.php?cat=2&id=32325

GBP/USD възстанови изгубените вчера позиции, поскъпвайки до ниво от 1,7718. Непосредствена съпротива в краткосрочен план се явява върха от 14 декември при 1,7810, последвана от 200-дневната плъзгаща средна при 1,7936. в низходяща посока е необходим пробив на пивотното ниво за днес при 1,7636, който би имал за цел 21-дневната експоненциална плъзгаща средна при 1,7534.

Коментар

• Jawor
                              Прав си ! Сори
                              Обаче вярно кофти дата днес- отскока май се цели чак на 2138
                              Кой какво мисли ?
                              Е- да ама не !!!!

Коментар

• http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Working...
                                X