IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Привет на всички !!!Днес отнсьствах и какво да видя сега.....Някакьв скандал ли е станал...???Нека да си вьрнем сайта в норма ....!!!

Коментар

• eur/usd

Какво разбираш под аргументи?Следвам определен търговски модел.
      Това е всичко.

Коментар

• Анализирай това

аналитик70 за 10г. явно не си разбрал че няма по-велик от ПАЗАРА и няколко големи маркет-мейкъри
        Всичко останало се опитва да се движи по течението.Понякаога успяват,понякога не.Така е на този
        пазар.Хубаво е да имаш собствено мнение и да го отстояваш, но не се прави с ирония и по начин по
        който ти го правиш.

Коментар

• Анализирай това

Analitik70- moje be batka)ama rakavici za kikbox)vrazvash li)

Коментар

• eur/usd

Аналитик, почваш да ме кефиш!!! Пиши както си знаеш - и без това на пазара не мърда

Коментар

• eur/usd

Analitik, аз се уча. И още доста ще се уча. Прогнозата ти към текущия момент ми се вижда добра.
              Стига плю по всички, защото само изнервяш обстановката.
              Ако напишеш и малко аргументи, аз ще ги прочета с интерес.

Коментар

• Анализирай това

Може да сложиш ръкавиците ако искаш да пробваш!

Коментар

• Анализирай това

brato ako naistina si ot 10 godini v zanaqta i si ocelial bravo, no durzaneto ti tuk e pod vsiakakva kritika.
                  moze da si velik tredier, no se durzish kato poslednia prostak.
                  vmesto da ni se prismivash...zemi se vklu4i vuv formua professionalno i obosnovano. tuk ne sme se subrali da se hvalim koi ot koga e na pazara, a da spodelim i eventulano da se pou4im ot greshkite na drugite i te ot nashite.
                  ako si tolko velik i nie sme smotani spored teb.....molq ostavi ni na mira.
                  4e moze i da si nai velikia treider, no se sumniavam da si nai velikia kik boxing champ
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Анализирай това

Batka shtom ne znaesh za magareto i svatbata shte padna dp tvoito nivo - i shte ti kaja - aide bania masaj

Коментар

• Анализирай това

Обикновенно тези които не се срамуват от анализите и прогнозите които пишат, не си крият и
                      имената.Това ти отдавна е трябвало да научиш.

Коментар

• Анализирай това

"Който си цени парите да продава евро/$ на 1.2030-50 със стоп 1.2115 и таргет 1.1750 мин."

Нали виждаш какво съм постнал?Учи се!Имаш нужда!

Коментар

• Анализирай това

Е значи и аз трябва да те познавам щом си от 10г. на този пазар и познаваш всички "mаn"
                          А как и какво да търгува, всеки си решава сам.
                          Причтен уикенд на всички

Коментар

• Анализирай това

От 10 години man и познавам всички средно добри в този бизнес(много добри няма).
                            А спота е уморяващ в определени случай.На мен ми доставя удоволствие.
                            А това че изисква по голям ресурс просто не е вярно!!!

Коментар

• Анализирай това

аналитик70 , а с тези лафчета като "брато" ще си доста по-авторитетен на Магурата.Там можете и да
                              си "връзвате" и "развръзвате" всичко, дори и "шаренийка". Ще ги шашнеш там, ей. Направо ще ги
                              впечатлиш.

Коментар

• Анализирай това

аналитик70 , дори да ме познаваш това едва ли е от някакво значение.През този форум са минали
                                много като теб.
                                А ти не отговори на въпросът ми - ти от колко години си на този пазар?
                                И за последно - аз търгувам само с опции в последните 3години - говоря за лични позиции.
                                Спотът е нещо много уморяващо психиката.Освен това изисква доста свободен ресурс и нерви.Така
                                е при мен неразбиращия.

Коментар

Working...
                                X