If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре,че излязох за малко.Аман от простащина.Някой ме е питал къде ми е стопа.
Ще мисля за него преди затварянето на сесията.
Коментар
DELTASMOCK FORUM
)
Усредних на 1.2000 и сега имам прекрасната цена от 1.1950,до довечера ще сьм на яка печалба.Сел,сел,сел-таргет паритет,урааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!! !
Това му бе и цялата сила,ей добре че усредних на вьрха,абе много сьм добьр,играч от сой както се казва.
Като стигне 1,21 да усредниш още веднъж!
Вече ще имаш позиция на чудесния курс от 1,1970.
Сметката ще издьржи до 1.2050 е затова няма да мога да усредня там.Ще видиш в понеделник как се изкарват лесно парички за ученички.
Сел,сел,
сел до спукване.Йессссссссссссссссссссссссссссссссссссссс сссссссссс!!!Ха,ха,ха,ха!!!
Е сега ги разбих,е сега ша видиш как ша им взема мангизите,аз от оняден сьм на оригинала и сьм на плюс 100 лева вече,без тая позиция де,ама тя като излезе ехаааааааааааа!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
sponsor )
)
Koito e ostanal- nazdrave)))
Коментар
smoker
Анализирай това
Излезе Аналитика и форумът замлъкна ;(
Коментар
аналитик70
Анализирай това
Чао и приятна вечер на всички (без изключение)!!!
Коментар
аналитик70
Анализирай това
А за ПАЗАРА-това не е някаква абстрактна функция.
ПАЗАРА това са всички участници кои по разбиращи кои по-малко но всички те са част от него.
А това с маркет-мейкърите го остави.
Те са само част от нещата заедно с брокерите=гарантирана лапачка.
Останалите са търговците поемащи риск.Там вече ...познай как е.
Та такива са нещата ако незнаеш да ти кажа?!
Имам предвид защо скъсяваш точно от това ниво. А не изчакаш например 1.21. И защо мислиш, че ще последва пропадане до 1750? Може да върне 1 фигура и от там нагоре към 1.23 (например).
За нещо като рейндж ли мислиш или в по-широк поглед очакваш от там второ удряне на дъното....
Обясни малко?
Коментар