If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За каръка: да си купил долари преди тръгне слухът, че Грийнспан е получил сърдечен удар си е чист карък.
Коментар
smoker
Нов FOREX анализ
Това, че нищо не разбирам и сам си го знам. То е ясно, не разбирам и същността на пазара. Ама ме кефи стилът ти, и затова те питам - КАКВА Е СЪЩНОСТТА НА ПАЗАРА?
Коментар
аналитик70
Нов FOREX анализ
И търгуването както и много други неща нямат много общо с каръка.
Коментар
аналитик70
Нов FOREX анализ
Нищо не си разбрал.Никой умеещ не оставя такива позиции!
Същността на търгуването ИЗИСКВА стоп-ордер!
Коментар
smoker
Нов FOREX анализ
Тоя главен дилър съвсем не е далеч от истината. Да влезеш в грешната посока при седмичен, месечен, да не говорим за годишен връх или дъно си е яко карък! Пазарът почти винаги изпълнява ордера ти, стига преди това да не изгори сметката ти. А дали сметката ти ще оцелее зависи от размера на позицията ти, която самия ти определяш.
Коментар
аналитик70
Нов FOREX анализ
Za FF
Един тъпанар главен дилър на доста голяма брокерска къща в Лондон беше направил преди години
следния коментар по повод лоша позиция на свой колега:"Няма лоша позиция.Всяка рано или късно излиза
стига да имаш даян да чакаш!Година,две-пет ще излезе."
Та и през 1.1880 пазара ще мине някой ден-утре ,след седмица или месец ,все ще мине от там.....
да де но това инфо никому не е полезно.Нещо като-абе по тези релси ще мине влак някой
ден...да може и да мине.
Hora ne mislete dnes za Ponedelnik neka widim kak 6te otwori pazara (ako wzriwqt beliq dom)) )
Kakto e kazal 4oweka" kato mu doide wremeto" 6te mislim ......... a sega se ostawete na te4enieto ..... har4ete profitite ako gi ima razbirase ako ne kat men 5 obikolki i leka no6t ))
Коментар
FF
Нов FOREX анализ
KOLEGI ZNAM EDNO A IMENNO CHE OTTUK STE IMA TEST NA 1.1880 I PRI DVATA VARIANATA A IMENN \
1.AKO STE HODIM NAGORE TRIABVA DA IMA STABILNA OSNOVA I TIA STE E IMNENNO OT 1,1880 \
2.AKO SME NADOLU TAKA ILI INACHE PAK STE MINEM OTTAM
3.PROSTO NE MU OBRASTAITA VNUMANIE NA TOIA DETO SI POSTVA SAMO EDNO I SASTO KATO PAPAGAL I SE DARGI ARUGANTNO
4.POZNAVAM DOBRI TREIDARI NO TE IMAT I DOBAR TON PROSTO NE IZBIVAT KOMPLEKSI KATO NASIA ANALITIK 70 LI BESHE ILI NESTO TAKOVA.
По отношение на спреда: за лот 100000 единици спред 3 или 4 пипса съответно 30 или 40 долара, което в никакъв случай не са 100 лв.Верно че някой сме тъпи, но не сме кухи!
Хайде приятна почивка на всички!
Коментар
smoker
:каква спекула кви 5 лв???
alibaba, 4eti po-vnimatelno. Tova e citat ot foruma na deltata. Pyk i ne vijdam 6to da ne se kefi choveka - kato procent ot smetkata mu sigurno ne sa malko. A da se prismiva6 na nqkogo zaradi razmera na smetkat mu si e stra6na prosta6tina
Коментар
imported_Мариян Йорданов
Нов FOREX анализ
затворете дългите eur/usd na 1.1981 с 131 пипса печалба
Коментар