IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

на дневната графика има higher low, което си е up reversal, има Close над червената линия на Алигатора, какво пречи посоката да е нагоре вече? Другият вариант е да има рендж, което е по-зле.

Късмет на всички играчи (и на мен включително)!!!
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Petre ,ne dopuskash li propadane na 5 valna okolo 1.24 -1.285 .Uspeh

Коментар

Стоян , как реши че "генералният" тренд в EUR/USD е надолу или си просто пристрастен?
        Ако е второто , най-добре е да се отървеш колкото се може по-скоро от своите пристрастия и да
        следваш пазара.Не трябва да си защитил докторат по тех.анализ за да видиш какъв е тренда в
        седмична графика.
        Успех на всички Спекуланти

Коментар

Тянка,НЯМА фундаментален фактор който да ти казва да купуваш долари!!!!!!!!!!
          40млрд. месечен търг.дефицит,също така безумен бюджетен + страната във война....
          трябва да си идиот да купуваш долари!

Коментар

Soldgier ))i az sam long ot 2.2890 -ama osven eedno spike-che dosega drugo niama

Коментар

Аналитик70
              Дали говоря глупости или не ще разберем във времето.Що се отнася до въпросът ти дали движението
              от 1.2930 до 1.1760 е вълна 4 , отговорът ми е ДА - в дневна графика.
              Във седмична обаче е вълна 2 и от тук започва развитието на вълна 3 - любимата на всички най-дълга и
              най-мощна вълна 3, която би трябвало да приключи около 1.57 след около 24-30 месеца.
              Не скачй веднага,защото когато преди 2 години писах - таргет 1.30 много хора се се смяха от сърце, но
              те отдавна не са писали тук, поради някакви основателни причини предполагам.
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

Петър караиванов ни съветва да купуваме евро, при всяко поевтиняване на еврото, но нали генералния тренд е в посока покаване на долара/спадане на еврото/ в близките няколко месеца. Тук струва ми се трябва да се гледат не техническите, а фундаменталните фактори и новини. Все пак аз си мисля че тук 1.2160 и към 1.22 е по-добре да се купуват долари.

Коментар

Не.
                  Заври си го в г...

Коментар

за Петър Караиванов:

Имам готин термометър...
                    Да ти го пратя ли?

Коментар

Имам готин термометър...
                      Да ти го пратя ли?

Коментар

FF// недей да говориш така за анализите, вършат си работата добре, и ние за вчера и днес излязохме на 0, но причината си е в нас.
                        Късмет, колега !
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

За Петър Караиванов:
                          Що говориш глупости?
                          Какви вълни какви 5лева?
                          Да не искаш да кажеш че 1.29/1.17 е вълна 4??????

Коментар

• eur/usd

sell limit 1.223 (cel na 5 valna 4H i 38.2% ) s/l 1.225 cel 1.205(1.193).

Коментар

mersi soldier na men kade po gadni nesta sa mi se slucvali dalec ot forexa i tova opredeleno ne e nestoto koeto ste me otaiva.ima edin laf koito mnogo zaobicah predi niakolko godini "PARI SE PECELIAT VINAGI"

Коментар

Здравейте Спекуланти
                                Явно на 1.1750 еврото намери сериозна подкрепа,където и приключи корекцията на вълна 3 от
                                1.0740 до 1.2930 - 53%
                                В посока надолу следващото основно ниво на подкрепа е 1.1550-1.16 - 61.8% корекция, но моето
                                мнение е че започва развитието на нова импулсна вълна от 1.1750 със цел 1.32-1.35 като основание
                                за това ми дават доста технически индикатори и много политически и икономически сигнали
                                идващи от двете страни на Атлантика.Така че за мен печелившата стратегия е buy on dips EUR/USD и
                                GBP/USD
                                За момента основно ниво на съпротива за еврото е зоната .2140-1.2200 - 50МА на дневна графика.
                                Вече е тестната и остава да видим в близките 4-5 дни дали ще бъде пробита или първо ще направи
                                лека корекция до 1.2020 където е много удобно ниво за покупки на евро.
                                Успех на всички Спекуланти.

Коментар

Working...
                                X