IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Куки,привет. Като чета вчерашните постинги,ми прави много силно впечатление,че когато те няма
    във форума избуява дива простащина,чатарство,заяждания и куп други недостойни за улегнали
    хора простотии.Пиши по-често,че съвсем ще го затрият този форум разни празноглавци.
    Принципно съм съгласен с теб,че нещата вече не са тези от петък и еврото е за"бай он дипс".
    Въпреки това ще изчакам и петък,преди да заема някакви позиции.Ако и тогава има рали като
    вчерашното много работи се изясняват.Сега влязох дълъг в GBP/CHF на 2.2890,но само с 2 лотчета,
    към които мисля да добавя нови 2 на 2.2790;таргет 2.30.
    FF,наистина много съжалявам.Не се отчайвай,само си дай малко почивка.GL

Коментар

skromnoto mi mnenie v momenta iako se manipulira pazara koeto mi kostva 65 % ot smetkata i dobre che zakrih predi polovin cas zabravete za tehniceski fundamentalen i vsiakakav drug tip analiz pone do petak/a v moia slucai do drugata sedmica/cestito vse pak na vsicki vlezli v dalgi pozicii nezavisimo ot pricinata uspeh kolegi

Коментар

Преодоляване на 1.2160 от първи опит ) . Честито на всички бикове.

Коментар

Благодаря Куки.

Коментар

пореден, аз бих влизал в сегашната ситуация дълъг при всяко рали от 30-40 пипса надолу и бих затварял на 20 пипса над предишния връх.
            но признавам - лесно се дава съвет отстрани, а и не съм анализирал напълно настоящата ситуация.
            но мисля че натиска нагоре ще се запази поне до петък.
            а при лоши данни в петък (според мен напълно оправдано е да се очаква това) може да видим и нива над 1.23

Коментар

ми кой те кара да риташ срещу тренда?

Коментар

Здравей Куки.Много зле са при мен нещата.
                Всички позиции светят червено и най-лошото е,че набъбват.
                Стопа на късите евра го отнесе за 2 пипса,а дългите ми японци
                направо ме скапаха.Дай някаква идея.Успешен ден.

Коментар

как сте?
                  аз си дадох малко почивка, защото имам и други неща да довърша
                  решил съм обаче тази седмица да изчакам петъка и тогава да отварям по-значими позиции.
                  успех на всички!

Коментар

i az sum klient na DS. platformata hi4 ne mi haresva, no ne tq pravi turgoviata. kogato si otkrivah smetka gi izbrah shtoto bqha s nai izgodni za men uslovia
                    -malka smetka
                    -2K lot (extra za bg beginner)
                    -bez komisioni
                    -blizo do nas
                    fakt e , 4e te sa osnovnata pri4ina i drugite BG brokeri da mahat ili svaliat comisionnite.
                    ne se nervete za gluposti. aide sus zdrave
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Niakoj ima li nabludenija kak sa Bulltrend

Коментар

Da w twoq polza kato e za 200$ NO KOGATO NULITE SA MALKO POWE4E SE RE6AWAT W TQHNA POLZA

Коментар

Otnosno napadkite kym Deltastock ne sym syglasen. Verno e che platformata im ima i njakoi minusi, no az povehce ot godina i polovina bjah na DEMOTO. A sega veche i v Realnata tyrgovija. Moga da kaja samo kato klient, che sa izkluchitelno korektni ri izpylnenieto na porychkite si. Imal sym na njakolko pyti tehnicheski problemi i Vinagi dosega sa bili reshavani v moja polza. Osven vsichko ostanalo, te bjaha pyrvite organizirali valutna igra s nagradi, platforma izcjalo na bylgarski ezik i syshto pyrvi premahnaha komisionnite si.
                          Pone za men tova sa dosta solidni argumenti za da prodyljavam da sym imenno tehen klient. Haresvat mi syshto Karol, Elana i Anmart. Uspeh na vsichki kolegi!

Коментар

• Етимология на една лъжа

Не съм им агент, но все пак предположението ми хареса.

Коментар

Po mnogo podal i ne4esten na4in ot deltasmock praviat kal na konkurenciata si.
                              Stiga lygi e tehen platen agent ))))))))))))))

Коментар

I na tqh sme im surbali supata
                                Mersi vse pak
                                Uspeh

Коментар

Working...
                                X