If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А как правят курсовете маркет мейкърите? чрез сделки или механично?
Коментар
Tech
ФОРЕКС
В кабела при спокоен пазар при продажба на 15 милиона пада с 15-20 пипса, но дали ще продължи надолу или ще възстанови зависи он безкрайно много фактори. И това не е пътя към храма.
Скакалец, непременно ще я споделя. Само не съм сигурен дали е добре във форума. Но това, което
мога да кажа е, че на Народното събрание има един добре известен надпис.
Коментар
Skakauec
ФОРЕКС
Дон Карлос, каква ти е идеята, дай и ние да помислим малко върху нея
Дон Карлос. Едва ли има точно определена формула.
Според мен всичко се определя на базата на "благоприятна цена
за покупка" или съответно за продажба- цена на която има желаещи да купуват или
продават. Брокерите непрекъснато движат курсовете (някои от тези флуктоации
ние дори не ги виждаме) с цел да се появят такива желаещи. Ако например брокера
качи курса с 0.0002 и се появят купувачи на новия курс, то със сигурност той ще
го вдигне още. С колко ще го вдигне вече е въпрос на усмотрение- ако го вдигне с
много ще излязат продавачи или никой няма да е съгласенда купува, което ще го
принуди да смъкне курса.
Коментар
night tripper
Don Karlos
Ne mojem da manipulirame pazara, mojem samo da sedim pred komputerite i da testvame porednata sistema za igra.
kak mislite. dali rezoliuciqta za iraq, koiato se o4akva da prieme suveta na UN ( i to edinodushno!), she povliqe na CHF...az mislq da povliqva i to burzo .
mislq si, 4e edno prisustvie na UN v iraq shte ohladi strastite tam i leka poleka she se stabilizira polozenieto = pove4e petrol po niski ceni i sekvi extri drugi. - e tova po-dulgosro4no gledam.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Борсалино, нека се абстрахираме от срещуположни ордери и каквито и да било други фактори.
Въпросът ми е дали има ниакаква формула, напр. при покупката на една десетохилядна от масата в
обръщение на дадена валута, цената и се покачва с 1 пипс. Или нещо такова.
Колеги, моля обърнете по-сериозно внимание на въпроса ми, защото май ми се заражда идея за общото
благо.
Коментар