IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ФОРЕКС

Благодаря, Теч. Това е някякъв ориентир. 15 000 000 изискват 150 000 маржин, нали?

Коментар

• ФОРЕКС

Защо не във форума?

Коментар

• ФОРЕКС

А как правят курсовете маркет мейкърите? чрез сделки или механично?

Коментар

• ФОРЕКС

В кабела при спокоен пазар при продажба на 15 милиона пада с 15-20 пипса, но дали ще продължи надолу или ще възстанови зависи он безкрайно много фактори. И това не е пътя към храма.

Коментар

• ФОРЕКС

Скакалец, непременно ще я споделя. Само не съм сигурен дали е добре във форума. Но това, което
            мога да кажа е, че на Народното събрание има един добре известен надпис.

Коментар

• ФОРЕКС

Дон Карлос, каква ти е идеята, дай и ние да помислим малко върху нея

Коментар

• ФОРЕКС

zavisi, moje i da ne sa ednakvi ))

Коментар

• ФОРЕКС

Децентрализиран? Нали курсовете във всяка една секунда са еднакви по целия свят?

Коментар

• ФОРЕКС

tuk ne stca capros za brokeri a za marketmeikari, forex pazara e decentraliziran.

Коментар

• ФОРЕКС

Но нали ако 10 или 50 брокера сменят курса всеки по свое усмотрение, ще настъпи хаос. би трябвало
                      да има единна система, която да "отсява" нещата.

Коментар

• ФОРЕКС

Дон Карлос. Едва ли има точно определена формула.
                        Според мен всичко се определя на базата на "благоприятна цена
                        за покупка" или съответно за продажба- цена на която има желаещи да купуват или
                        продават. Брокерите непрекъснато движат курсовете (някои от тези флуктоации
                        ние дори не ги виждаме) с цел да се появят такива желаещи. Ако например брокера
                        качи курса с 0.0002 и се появят купувачи на новия курс, то със сигурност той ще
                        го вдигне още. С колко ще го вдигне вече е въпрос на усмотрение- ако го вдигне с
                        много ще излязат продавачи или никой няма да е съгласенда купува, което ще го
                        принуди да смъкне курса.

Коментар

• Don Karlos

Ne mojem da manipulirame pazara, mojem samo da sedim pred komputerite i da testvame porednata sistema za igra.

Коментар

• eur/chf

kak mislite. dali rezoliuciqta za iraq, koiato se o4akva da prieme suveta na UN ( i to edinodushno!), she povliqe na CHF...az mislq da povliqva i to burzo .
                            mislq si, 4e edno prisustvie na UN v iraq shte ohladi strastite tam i leka poleka she se stabilizira polozenieto = pove4e petrol po niski ceni i sekvi extri drugi. - e tova po-dulgosro4no gledam.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ФОРЕКС

Борсалино, нека се абстрахираме от срещуположни ордери и каквито и да било други фактори.
                              Въпросът ми е дали има ниакаква формула, напр. при покупката на една десетохилядна от масата в
                              обръщение на дадена валута, цената и се покачва с 1 пипс. Или нещо такова.
                              Колеги, моля обърнете по-сериозно внимание на въпроса ми, защото май ми се заражда идея за общото
                              благо.

Коментар

• eur/chf

Здраво друже. Како сте там?

Коментар

Working...
                                X