IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/chf

Ma zashto sve muchite tuka bre?Nema li nekoi da rece neshta?

Коментар

• eur/chf

dano ga padne pod 1.50 pone da ne se okage 4e sam zatvoril na danoto

Коментар

• ФОРЕКС

kako ste trader-e?Shta radite?Ima li pare?Pare za cigare moram da pitam.

Коментар

• ФОРЕКС

Това колега никой не би могъл да знае! Зависи какви срещуположни ордери има и на как цена ,а това никой не е в състояние да разбере

Коментар

• eur/chf

ne znam za vas no az biah do tuk s dalgite a ug bil zanagore dran dran

Коментар

• gbp/chf

Long 2.2724, stop 2.2678, t/p 2.2930/40
              Двойката опря в болинджъра на 1h i 4h. В момента не виждам причини да продължи падането.

Коментар

• ФОРЕКС

Здравейте, колеги ! Имам един въпрос. Моля ако някой знае или има предположения, да ми отговори.
                Сделка на каква стойност трябва да се направи, за да се отрази на курса с определен брой пипсове -
                напр. 1, 5 или 10 , ако приемем, че в същия момент не се извършва никаква друга сделка.
                Разбира се, това ще зависи и от количеството на паричната маса в обръщение и други фактори.
                Тъй че едно ще бъде при щ. долар и евро, съвсем друго при шв. франк.
                Моля колеги, ако някой знае нещо по въпроса, да отговори. Предварително благодаря.
                Успех на всички инвеститори !

Коментар

• EURUSD

tova spored mene e chetvarta ot peta valna na pokachvaneto i sledva da napravi poslednata peta nagore koiato shte e ravna na parva ot peta i ot momentnoto dano ako se pribavi idva kam 1.2396 no spored mene v momenta ima vazmojnost da spadne oshte malko taka che celta moje bi shte doide malko po nadolu ako sam prav ne bi tiabvalo da vidime spad pod 1.2220 v momenta moje i da ne stigne do tam zashtoto i spada e kam kraia si ta za tova taka mislia

Коментар

• EURUSD

Невярващ, наистина 1,24 е възможно, но ордера сел 1,2290 вече съм го сложил. Ако удари стопа - удари, позицията не е голяма. Били написал защо мислиш, че целта на движението е 1,24?

Коментар

• Екшън

Няма лошо ! опитва се да хване H&S и 423,6 цел или поне и това ))
                      Дългосрочното търгуване винаги е било по-печелившо

Коментар

• Екшън

pri polozenie 4e gonish 10-12 figuri profit - stop ot 20 pipa mi se struva ...hm... ne znam kvo da misla
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Екшън

Благодаря кико! Пожелавам ти успех !

Коментар

• GBP/JPY

sentinel, spored men 198.

Коментар

• Екшън

Да ти кажа правичката имам една позиция ама си я "къткам' но понеже си ми симпатичен ще ти я споделя.
                              Продадох $/JPY на 110.75 и чакам да стане 100 а може и 95 курса.Е няма да се разсърдя и на 90 но ще е малко нахално от моя страна.
                              Имам си и стопче на 110.95.
                              Та това е.

Коментар

• GBP/JPY

GBP/Jpy si e tvyrdo za short pone do 200.40

Коментар

Working...
                                X