If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, колеги ! Имам един въпрос. Моля ако някой знае или има предположения, да ми отговори.
Сделка на каква стойност трябва да се направи, за да се отрази на курса с определен брой пипсове -
напр. 1, 5 или 10 , ако приемем, че в същия момент не се извършва никаква друга сделка.
Разбира се, това ще зависи и от количеството на паричната маса в обръщение и други фактори.
Тъй че едно ще бъде при щ. долар и евро, съвсем друго при шв. франк.
Моля колеги, ако някой знае нещо по въпроса, да отговори. Предварително благодаря.
Успех на всички инвеститори !
Коментар
neviarvasht
EURUSD
tova spored mene e chetvarta ot peta valna na pokachvaneto i sledva da napravi poslednata peta nagore koiato shte e ravna na parva ot peta i ot momentnoto dano ako se pribavi idva kam 1.2396 no spored mene v momenta ima vazmojnost da spadne oshte malko taka che celta moje bi shte doide malko po nadolu ako sam prav ne bi tiabvalo da vidime spad pod 1.2220 v momenta moje i da ne stigne do tam zashtoto i spada e kam kraia si ta za tova taka mislia
Коментар
Skakauec
EURUSD
Невярващ, наистина 1,24 е възможно, но ордера сел 1,2290 вече съм го сложил. Ако удари стопа - удари, позицията не е голяма. Били написал защо мислиш, че целта на движението е 1,24?
Да ти кажа правичката имам една позиция ама си я "къткам' но понеже си ми симпатичен ще ти я споделя.
Продадох $/JPY на 110.75 и чакам да стане 100 а може и 95 курса.Е няма да се разсърдя и на 90 но ще е малко нахално от моя страна.
Имам си и стопче на 110.95.
Та това е.
Коментар