IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този форум съвсем замря , след като КОКО , кукувицата и доста други
    фалираха .

Коментар

• dneska mi se struva 4e kabela izbi ribata.
      edna figurka nagore ot f4era.mai i evroto triabva da se pozamisli za posoka sever.

Коментар

• Bat Sande

Може би цената ти по аск наистина не е била достигната , защото поръчката се изпълнява по нея тя е с три пипса по-висока от бид. Графиката ти сигурно е стандартна по бид , т.е. не си задал в настройките да е по цена купува -аск.Имам МТ4 свързан към сървър на друг брокер -руски , те по условие не изпълняват на цената - т.е. не са длъжни. Обаче стоп да ти ударят точно за един пипс грешка нямат. Българските брокери котират много по -коректно , поне така ми изглежда стандарта , който е наложен у нас в това отношение е по-висок.Затова провери аск - цена докъде е стигала и ако не си прав го напиши тук, не заради брокера ти а заради колегите да не се притесняват , че са попаднали на некоректен брокер.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Технически нива за 15 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33545

EUR/USD отбеляза повишение до 1,1931 днес, след което се върна в зоната около пивотното ниво за деня при 1,1899. Непосредствена подкрепа в низходяща посока се явява вчерашното дъно при 1,1860. Траен спад под това ниво би могъл да доведе до по-продължителен спад на единната валута с цел 1,1655 (200-седмична плъзгаща средна). В посока “север” първата съпротива е при 1,1955 (100-дневна плъзгаща средна), последвана от 1,2036 (38,2% корекция на спада от 1,2321 до до 1,1860).

Коментар

• EUR/JPY: Вчера двойката за кратко се понижи под 61,8% фибо ниво на поскъпването от 12 януари, но не успя да затвори под него. В следващите няколко дни е възможно възходящият тренд да бъде възобновен, като подходящата стратегия е buy on dips.

Коментар

• Покупка от 1.1910 таргет 1.1960

Коментар

• eur/usd

sell euro target 1.149

Коментар

• Първоначално изпратено от Bat Sande
                  10х
                  Други мнения?!?
                  Цената около 10мин е била под моята и се е задържала около тези стоиности.Не ми прилича на резко колебание.
                  Батка, ти разлика между аск и бид правиш ли? Няма как да бъде задействан бай лимит без да имаш аск=117,15
                  Абе уникален е този форум...
                  ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Вече официялно отправих въпроса и към посредника си.Ако благоволят да ми отговорят-ще ви просветля.
                    Овладеи себе си за да владееш пазара!

Коментар

• bat sande , edinstvenoto obqsnenie e 4e grafikata ti e na bid cena. ako ne e mnoo lo6o.
                      Ремонти
                      Форум за ремонти

Коментар

• Парите не са толкова,че да стигам до такива краини мерки,но държа да си изясня случая.А кои ми е посредника,ако се вгледате ще го видите и си правете изводите.В интерес на истината до сега не съм имал никакви проблеми.

Коментар

10х
                          Други мнения?!?
                          Цената около 10мин е била под моята и се е задържала около тези стоиности.Не ми прилича на резко колебание.
                          Imash pravo da podadesh jalba i da iskash proverka. Tova dosta bi diskreditiralo tvoya psrednik. Celi 10 min. si e dostatachmno osnovanie da imash edno naum da smenish platformata i posrednika. Pone az taka bih postapil.
                          dimitara

Коментар

• 10х
                            Други мнения?!?

Коментар

Актуалното в случая е (не знам дали някои внимава),че графиката/курса е минал през поръчката ми без да я задеиства.Въпроса е ЗАЩО?
                              Pri rezko kolebania i preskachane ot 1 na 3 bez da e otchetena 2 porachkata ne se zadeitva pi4, taka e pri vsichki platformi.
                              dimitara

Коментар

• Актуалното в случая е (не знам дали някои внимава),че графиката/курса е минал през поръчката ми без да я задеиства.Въпроса е ЗАЩО?

Коментар

Working...
                                X