If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може би цената ти по аск наистина не е била достигната , защото поръчката се изпълнява по нея тя е с три пипса по-висока от бид. Графиката ти сигурно е стандартна по бид , т.е. не си задал в настройките да е по цена купува -аск.Имам МТ4 свързан към сървър на друг брокер -руски , те по условие не изпълняват на цената - т.е. не са длъжни. Обаче стоп да ти ударят точно за един пипс грешка нямат. Българските брокери котират много по -коректно , поне така ми изглежда стандарта , който е наложен у нас в това отношение е по-висок.Затова провери аск - цена докъде е стигала и ако не си прав го напиши тук, не заради брокера ти а заради колегите да не се притесняват , че са попаднали на некоректен брокер.
EUR/USD отбеляза повишение до 1,1931 днес, след което се върна в зоната около пивотното ниво за деня при 1,1899. Непосредствена подкрепа в низходяща посока се явява вчерашното дъно при 1,1860. Траен спад под това ниво би могъл да доведе до по-продължителен спад на единната валута с цел 1,1655 (200-седмична плъзгаща средна). В посока “север” първата съпротива е при 1,1955 (100-дневна плъзгаща средна), последвана от 1,2036 (38,2% корекция на спада от 1,2321 до до 1,1860).
EUR/JPY: Вчера двойката за кратко се понижи под 61,8% фибо ниво на поскъпването от 12 януари, но не успя да затвори под него. В следващите няколко дни е възможно възходящият тренд да бъде възобновен, като подходящата стратегия е buy on dips.
Парите не са толкова,че да стигам до такива краини мерки,но държа да си изясня случая.А кои ми е посредника,ако се вгледате ще го видите и си правете изводите.В интерес на истината до сега не съм имал никакви проблеми.
10х
Други мнения?!?
Цената около 10мин е била под моята и се е задържала около тези стоиности.Не ми прилича на резко колебание.
Imash pravo da podadesh jalba i da iskash proverka. Tova dosta bi diskreditiralo tvoya psrednik. Celi 10 min. si e dostatachmno osnovanie da imash edno naum da smenish platformata i posrednika. Pone az taka bih postapil.
Коментар