IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Затварям на 2069 - +95п. Може пак да накъся от по-високо

Коментар

• GBP/NZD

v4ershnata akcia zavurshi s +88 pipa i propusnati polzi 300+, no kakvo da se pravi. beh slozil edin stop na +88 i nekvo spike4e go otneslo.
      zdrave.

no tova e mai nai volatilniq cross. 4-5 figuri na den sa 4esto sreshtano iavlenie (pone 1 sedmi4no )
      4etoh nekuv NZ fundament,no mai faida nqma. RSI i MACD i banzaaaai
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• sorry, no ne sam AZ

prav si ne si ti tozi e s to4ka

Коментар

• sorry, no ne sam AZ

Ne znam koi pishe ot moe ime :8889 ???, no ne sam AZ!!!!
          Poveche nqma da izpozvam tova ime!!!
          nqkoi se zabavlqva da razvalq foruma.

Коментар

• EUR/USD

Гойко, тук ли си? Удари ли ти стопа на 2070 ? Да но да си се вслушал в съвета ми да преместиш
            стопа мнооооооого нагоре. Ако си го преместил значи имаш + 100-тина пипса. Ако не си,
            оставаш с 30. Пак не е лошо. Аз късата от 1.2139 още не съм я затворил. Мисля, че ще слезне оше.
            Успех !

Коментар

• NZD/USD

eee az ako znaeh 4e taka ste stane ))

Коментар

• NZD/USD

Daywallker zashto ti triabvashe da si zakrivash dobrata pozicia i da ia zamenish s gubeshta?

Коментар

• Към всички!!!

700pipsa ima6e samo za 15 dena 1.2930-1.227 pomnq go,nezabravimi migove ot moq givot-pada6e kat tuhla

Коментар

• Карлос

Карлос, склонен съм да се съглася с мнението ти за таргета, но не и за стоповете. Но пък щом ти спори една система, не я сменяй.
                    Стоповете са много полезни, стига да се справиш с психологическия момент от регистрирана загуба.
                    Ако смяташ, че нещо ще върви нагоре и си влязъл дълъг, не виждам защо да не се подсигуриш срещу падане например.
                    Днес ми е типичен пример - бях дълъг от 1,2130, забърса ми стоп на 26 пипса надолу, но продължавам да съм песимист за долара и влязох пак на 2080.
                    Без стопа дотук щях да съм -50, а съм -26. Има разлика, смятам.

Коментар

• Към всички!!!

Дон Карлос мерси. Другите участници във форума?

Коментар

• Към всички!!!

Нюмета, въпросът ти е много интересен. Не съм играл само евро/$, но си отворих някои стари
                        извлечения и статистики и се опитах да направя набързо изчисления. Та по мое мнене могат да
                        се направят средно месечно 650 - 1000 пипса. Но нали разбираш, че това изисква да не се откъсваш от
                        компютъра и да имаш готовност да правиш по много сделки на ден, особено ако двойката се движи
                        странично, с малки зиг заги, което е и най-благоприятния момент за правене на пари.
                        А също така да правиш "дърво"/ серия от няколко свързани условни поръчки за през ноща/.
                        Успех!

Коментар

• Forex

Започналата вчера конференция "Долари, дългове и дефицити - 60 години след Бретън Уудс" отбелязва 60-годишнината от Споразумението от Бретън Уудс, Ню Хемпшир, с което се въвежда номиналната система, базирана върху стандарта за размяна на злато. Тогава се основават Международният валутен фонд и Банката за възстановяване и развитие, която впоследствие се преименува на Световна банка-hqkoi da znae nie praznik imame li?

Коментар

• Fotev: CMS

Много рядко ме изхвърля/днес само 1 път/, по-скоро заспива самата платформа или ордера ми увисва както вчера

Коментар

• gbp/chf

Fostar, схванах ти мисълта - видима дивергенциа м/у RSI i движението преди пробива. с този 2-ри фактор - 90% вероятност да не е фалшив.

Коментар

• NZD/USD

zatvarqm si kysata gbp/usd i vlizam dylyg v eur/usd 1,2080 stop 1,2060

Коментар

Working...
                                X