IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NZD/USD

nqkoi da ima ideq za taz dwoika,az mislq da vlqza sega dalag

Коментар

• forexboy: CMS

ti vatre li si,mene toku 6to ma izhwarli

Коментар

• EUR/JPY

Don Karlos, stom na4ina ti na tyrgoviq ti nosi pe4albi zna4i nqma smisyl da go smenq6. az zasega pravq to4no tova koeto ti otri4a6 sled kato se ubedih 4e drugiq na4in ne go umeq i mi nosi zagubi.
        za dobavqne v kysata e slednoto - imah kysa ot 1,8333 - prodadoh oste na 1,8290 sled probiva i slagam stopa na polu4enata sredna stoinost- 1,8320 ako go udari - nqma zaguba, miseh 4e e qsno za vsi4ki kakvo iskam da kaja

Коментар

• Към всички!!!

Според вас какъв среден месечен резултат(пипса) може да се постигне
          при търговия на EUR/USD само с един лот. Обърнете внимание
          че става въпрос за средно месечно.

Коментар

• 8889

Аз наистина съм ужасно неграмотен във форекса и никога не съм го крил. И нямам намерение да се
            ограмотявам, за да не си разваля търговията. Но за сметка на това резултатите ми са повече от
            отлични.

Коментар

• GBP/NZD

Sentinel, аз се опитвам да прогнозирам движението на тази двойка - с променлив успех засега.
              Последно гледах графиката сутринта към 6.00

Коментар

• gbp/chf

moje probiva da ne e fal6if

Коментар

• EUR/JPY

Дейуокър, разясни ми моля те, следното изречение: dobavqm kym kysata gbp/usd i slagam stop na 0
                  Може и да не съм те разбрал. Моята мисъл беше, че не бива да се поставят стопове и таргети
                  при отваряне на позиция. Така или се обричаш на загуба или се лишаваш от евентуална голяма
                  печалба. Успех !

Коментар

• CMS

E zasega samo 2 pati ma izhvarli-vsi4ko si e v normite

Коментар

• CMS

Fotev, нашите "приателчета" от CMS отново започнаха с номерцата днес

Коментар

• EUR/JPY

Don Karlos ti si ujasno negramoten!

Коментар

• EUR/JPY

Don Karlos, ne znam otkoga si na pazara i kak to4no tyrguva6, no li4niq mi opit ot NEpostavqneto na stopove e napravo tragi4en.
                          dobavqm kym kysata gbp/usd i slagam stop na 0

Коментар

• EUR/JPY

Защо ги слагате тези стопове, хора ?! Не е ли очевидно какви загуби се инкасират благодарение
                            на тях ?!

Коментар

• gbp/chf

Здравейте ! Успешен ден на всички !

Коментар

• gbp/chf

systray за мен също е фалшив пробива въпреки че еur/chf направи 80 пипса ще изчакам още 5-10 минути и ще скъся eur/chf със стоп на 30 пипса

Коментар

Working...
                                X