IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/NZD

systray : zdravei, az zatva gi zatvorih kusite..i ne 4akah pove4e,4e biaha pove4e lotovete i iako adrenalin mi obrazuva tova kiwi
    no me kefi. gledam na 4h grafika se vizda dobe... na4i 2-3-max 4 dena zdravo v edna posoka i posle obratno pone 4 figuri.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Деня на шарана

По внимателски днес щото петък е деня на шараните!

Коментар

• GBP/NZD

Добро "утро" и от мен!
        Махам ордера за вход на лира/франк.
        Бертрам, погледни дневна на кивито - аз виждам низходящ канал, който е вероятно да пробие следващия път отгоре. Т.е. един ордер за покупка на долната стена може да донесе доста пипсове
        Този крос е опасно да се играе с повече от 1 лот (само за адреналин).
        Успешен ден!

Коментар

• GBP/NZD

Dobro ytro i uspe6en den na vsi4ki-az taq dvoika nemoga da qtarguvam

Коментар

• GBP/NZD

бертрам, честита печалба ! Трябва и аз да я опитам тази двойка.

Коментар

• eur/usd

natam otiva : (

Коментар

• eur/usd

Дейуокър, струва ми се, че е нагоре.

Коментар

• GBP/NZD

kusite ot 2.95 zatvoreni +200 pipa
                  ne mi se 4aka pove4e mnogo nerven toia cross, no krasivi dvizeniq pravi.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

vyprosa sega e dali ste probie. poottlasna se ne mnogo silno, no vse pak dostaty4no za da uspee da mi provali hubavata sdelka. kyde spored vas e max na eventualno poka4vane predi da poeme nadolu, ako izobsto prodylji nadolu. az li4no obmislqm 2 stopa - ediniq na 2007 - malyk profit, a drugiq na 2025, z' tam mi e srednata sled dobavqneto, a na zaguba ne mi se zatvarq

Коментар

• eur/usd

Добро утро и успешен ден !
                      EUR/JPY - дълга от 131.27
                      GBP/JPY - дълга от 200.40

Коментар

• eur/usd

Поради това и аз смятам , че стоповете са под 1.1970-75

Коментар

• eur/usd

На 1.1970-75 линия на up - канала с първа вълна 1.1770-1.2355 или 585 п. при равенство на вълните и неуспешен пробив евентуална цел 1.2550. При пробив на up-канала разглеждаме низходящия канал образивал се в рамките на споменатия up с първа вълна 1.2355 - 1.1950 или 405 п. и започнала низходяща втора от 1.2170 с цел 1.1765.

Коментар

• gbp/usd

kakvo info ste srestali za stopove v eur/usd za dnes. az pro4etoh za dosta 1970-80, ako e vqrno skoro imame golqm 6ans za uskorenie.
                            dopylnitelno ako AUD mine pod 0,6770 systo se govori za golemi stopove i tam. v4era v NY session istekoha i opcii na 1,1975. dano oba4e ne ni iznenadat nepriqtno

Коментар

• gbp/usd

da dne6niq den zapo4va obestavasto i az se nadqwam da vidim pone 1,1930, koeto bi me udovletvorilo napylno.
                              kysmet na vsi4ki!

Коментар

• gbp/usd

Добро утро и успешен ден на всички.Може би днес ще свърши
                                малка В и в началото на другата седмица влизаме в малка С
                                с продължителност около 3 седмици и потенциална цел 1.24+.
                                Аз съм малко нахален и няма да бързам да затварям късите евра
                                и кабели(те според мен днес ще стигнат 1.19/1.82).Успех.

Коментар

Working...
                                X