If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прогнозиране на финансовите пазари
Автор: Тони Плъмър
Издател: Делфин Прес
Издадена: 1994, английска, първо издание
Брой страници: 432
Корична цена: 18.00 лв.
Коментар
fostafx
Toni Plamer
Fotev, knigata e ima v vsiaka centralna biblioteka, niama na4in da ia niama v Sofiiskata centralna biblioteka. Moiata kniga e kserokopie imenno ot bibliotekata!
Коментар
supertraider
pazar
spored men po vajno e da ne se pristrastiavash kam ednata posoka na pazara a toi zadaljitelno shte se obarne ne moje da nastapi koi znae kakva promiana vrazmennite kyrsove ikonomikite za identichni a trenda e rezyltat na pristrastiavane naprimer eur /usd 1.1760 beshe takav slychai a sega ako imame 1.27 sityaciata niama da e po razlichna is drygi dymi pochystvach li che neshto e prekaleno dobre e da se pazich poveche
Toni Plamer - "Prognozirane na finansovite pazari"
Knigata e prevazhodna ,no nemojah da se sdobiq s neq.4el sam 4ast ot neq no mi q vzeha po rano i sega q tarsq na 2ra raka .Ipo ruskite saitowe.Ako nqkoi znae ot kade da se iztegli da slogi edin link
Коментар
fostafx
pazar
za pove4e podrobnosti moje da pro4etete knigata na Toni Plamer - "Prognozirane na finansovite pazari", toi mnogo dobre raziasniava sa6nostta na pazarite, tova e edna 4udesna kniga.
Tova e edinstvenata hubava kniga prevedena na balgrarski i to o6te prez 1992 ot izdatelstvo Delphin - Varna
kolkoto po nagore v trendovete otivame tolkova po malko sabitia okazvat vlianie varhu tiah..
normalno e kogato gledame trenda na 5 minuti toi da bade prekasnat ot niakakvo sabitie ili poiavata na nikoi fond i da ima kolebania v ramkite na 10-20 pipsa ta dori i pove4e, no varhu trenda ot 1h tova moje da ne se zabeleji,
pak da ne govorim za trenda ot 4h ili na den....
Za sedmi4nite trendove e sme6no da se viarva 4e 6te se otmestiat ot novini svarzani s lihvata,
Triabva da imate predvid 4e trendovete ot nai visok red kato sedmi4ni i mese4ni se vliaiat nai ve4e ot ciklite na ikonomikite..
v ob6ti linii pazara se otmestva v edna ot dvete posoki, kogato nastapi disbalans mejdu prodava4i i kupuva4i. Dvijenieto prodaljava dotogava dokato nastapi balansa.
Da, taka e.. vinagi sre6tu edin prodava4 stoi kupuva4 i obratno...
no da kajem 4e 4ast ot prodava4ite stanat kupuvari togava balansa se naru6ava i za da se izravni cenata zapo4va da se dviji do dostigane na nivo pri koeto otnovo nastapva balans za6toto togava 4ast ot kupuva4ite sa re6ili ve4e da prodavat na teku6tite niva i cenata spira i pazara vliza v korekcia dokato edna ot dvete grupi otnovo ne naddelee! I taka do bezkrai... disbalansa mejdu dvete grupi kupuva4i i prodava4ei moje da se naru6i ot mnogo ne6ta kakto ve4e ste zabeliazali... ot sabitia, ot ikonomi4eski faktori, ot kataklizmi, ot probivi na sa6testveni psihologi4eski niva i t.n.
Симо аз нежелая от тебе да ми развиваш теории или да ми изнасяш
лекции. Исках да разбера от това изказване, което аз направих- става
въпрос за затваряне на голяма позиция, кое по-точно не е вярно.
А след като казваш че не вярно значи знаеш и кое е вярно или греша...
Компренде? Искам от тебе конкретно да ми кажеш къде бъркам.
newmeta,нямам желание да изнасям лекции.и това което ти казвам е много................
след като ти казвам че си говорите празни приказки ти се поогледай,поразпитай,информирай се.
може пък и да съм прав?!
ти искаш всичко сега,веднага и наготово.
mvp,zdravej.
Bih iskal da pomognesh v truden moment.
Zatrudnjawam se w programiraneto na edin Expert Advisor,
a sam siguren,4e ti njama da imash problem.
Коментар