If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zdraveite banda :-)
Ne biah poglejdal foruma ot mesec... ama kato gledam - ni6to novo. Samo edin nov zaiadlivec se e poiavil, no opita pokazva, 4e do 2-3 sedmici 6te iz4ezne :-)
Здравейте,когато покупките са повече от продажбите,курса се вдига и обратното,а когато покупките
се равняват на продажбите то курса играе с един два пипса и на слабоволатилен пазар при различните
посредници има малка разлика,която се изравнява във времето.
Дупките така наречени GAP-ове,се получават когато има обеми купува или продава в извън работното
време на борсите и точно в момента на отварянето на различните борси се получава потенциал който
се изразява в голямо движение съпроводено с липсата на няколко последователни стойности и цената
достига ниво,което за определения момент я балансира,това е между 23:00 в петък и 00:00 в
понеделник.При излизане на добри/лоши новини през работно време обемите които се намесват са
толкова големи,че за части от секундата се прескачат няколко последователни стойности и тогава
също се получава GAP.Наистина,че винаги се намира някой да продава и да купува в един и същ момент,
обаче ако винаги тези количества са равни или почти равни,няма да има никакво изминение на
цената-движение нагоре или надолу.....Дори и с един закупен/продаден лот се влияе на моментната
цена,но тъй като обема е доста малък,то и влиянието е достатъчно малко,до толкова че да неможе да
доведе до промяната дори и с един пипс.
Желая успех на всички.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Da
Имоти New York
This past August, a residential real estate record was set in Manhattan when a London-based financier, identified by The New York Times and The Financial Times as David Martinez, bought a 12,600-square-foot floor-and-a-half condo in the new Time Warner Center building in Manhattan's Columbus Circle for more than $40 million.
Симо, ще се радвам ако ми кажеш кое точно е глупост.
Предполагам че ще можеш да ни обясниш за какво става
дума.
Коментар
supertraider
eur/usd
simo a spored teb kak fynkcionira -kato xipoteza sashtestvyva vazmojnost targyvashtite -taciva kato nas da otkrivat pozicii coito da zatvariat samo s pechalba i ako vsichki pecheliat koi gybi ???imash li ideia...
Newmeta,говорите неземни глупости.
Нямате си на идея как функционира пазара затова разсъжденията ви са уникални безмислици.
Не искам да обидя никой.
P.S.Нищо лично.Сигурен съм че сте готини като хора.
v bg koi brokeri sa s 3p komisionna(spred)interesyva me zashtoto 3p=3% a4 .. zaeur/usd imam vpredvid a skromnoto mi mnenie e che ot tozi % moje da se pecheli bez da rejat nikogo i to dobre i bez risk (risk vse pak ima savsem bez ne moje)a tezi varianti koito obsajdate sa realni saglasen sam
скакалец, имай предвид че винаги има такива които продават
и такива които купуват. Брокера който поеме затварянето на
тази голяма позиция ще си е преценил рисковете. Тук голяма роля
играе големината на дупката с която се отваря защото ако
големия играч затваря (продава например) то при голяма дупка
ще тръгнат да затварят и продавачите защото имат достатъчна печалба,
те купуват и се покриват, това е принципа. Брокера от своя страна е резнал големия
в курса и е прибрал стабилна комисионна, но дори и да се е вътрил (малко вероятно)
то той го прави с идеята че този голям клиент няма да се изпусне.
aud/nzd 1.10
nzd/usd e 8(осми) пореден ден нагоре....
Уважаеми момичета и момчета,продавайте кивито спрямо щатския долар...(от 0.6580)
За сведение: дългосрочната цел при aud/usd e 1.065
Ударихме 1.08....
Мислещите могат да си направят сметка за кросовете на кивито....
Толкова от мен.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
supertraider
eur/usd
izviniavai ,ne sam chel posta ti ne mi ostavashe mnogo vreme ne sam iskal i da blagiatstvam tova e iskreno izvinenie i v nikakav sluchai ne e zaiajdane a za prodaljenie nagore koi znae vse pak usd e yiazvim ot kam mnogo mesta terorizam petrol fyndament no za drygo pak sam ybeden tragne li nagore moje i mnogo barzo da se zadvigi zatova vsichki v foryma vijdam che se valnyvat do kade shte stigne mislia che go yseshtat
Защо newmeta? Защото някое благотворително дружество иска да поеме риска и да ти пази валутата за през уикенда? И да ти я върне при отварянето на пазара?
Говорим за големи позиции, не 3 делталота.
Коментар