IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

DR ne si prav i za Саки. Ubeden sam 4e ima mnogo dobri poznania v tazi rabota prosto mu li4i 6te kaje6 pak sme v opozicia kakvo da napravia az pak sam na mnogo veroiatnoto a ti pak otiva6 kam malko veroiatnoto. Razlikata ni v pogledite e 4e az ne othvarliam nikakav metod za analiz na pazara dokato ti go pravi6 tova ti sviva mirogleda taka 4e ne go pravi i 6te si s edna kra4ka pred drugite. Haide leka ve4er sega do konsensus s tebe niama da stigneme no kato vlezeme v edna posoka moje pak da si poprikazvame

Коментар

• eur/usd

Newmeta i az mislia kato teb .E za niakoi sme grechni ,no kakvo da se pravi ...

Коментар

• eur/usd

Саки, English boy може би ти си от дългосрочните а?

neviarvasht аз в 70-80% от случаите не слизам под дневна
        база и въпреки това не си правя сметката за 3 месеца
        напред цели от по 13 фигури. Пак ти казвам че поне според мен е безмислено.
        При толкова дълъг период нещата подлежат на много ревизии.

Коментар

• eur/usd

Neviarvacht ,stiga be bratko s taia paranoia za bezpogrechnost...Razbira se she vse niakoi den ot jivota si chte vidim tvoeto 1.1 ...Vuprosut e koga be bratko ..???

Коментар

• eur/usd

DR pojelaniata sa mi nai iskreni ne sam ti v opozicia za da se zaiajdam s tebe prosto v tozi biznes ima mnogo veroiatni, veroiatni i mnogo malko veroiatni ne6ta. Az obiknoveno se stremia da sam na parvoto a v momenta ti si na poslednoto ta ot tam idva razminavaneto i opoziciata, no skoro sam ubeden 4e niama da sme v opozicia osven ako ne izmisli6 drug variant

Коментар

• eur/usd

Saki otnovo me karach da se zamislia za broiat ne gunkite ti v mozuka..Vsishko koeto pishesj e kato pisano ot shovek s otklonenia v psihikata-NE iskam da te zasiagam ili obijdam ,prosto ti kazvam realnoto ,a oali chte go vuzpriemech tova e tvoi problem.Ako az sum s dulgosroshna prognoza to prognozata za 1.1 kakva e ..???Kratkosroshna li ...???

Коментар

• eur/usd

newmeta sega vijdam 4e si pisal. Prav si ne igraia dalgosro4no no na srednosro4ni dvijenia redovno. Taka 4e 1.10 6te go hvana na 3 pati s mnogo po malko risk i mnogo po malko sedene na PC ot vas koeto 6te mi spesti mnogo vreme i nervi koito ne obi4am da habia naprazno i nakraia ako smetneme netnia rezultat moje i da mi e po dobar. Mislia 4e si zaslujava vmesto da sam vseki den v glavoblaskanici e estestveno ne otkazvam i po kratkosro4ni zalagania no kogato e iasna kartinata ina4e ne se zanimavam s gluposti i nadlagvane za stopovete. Ot 1.1830 do sega ne sam zalagal kratkosro4no no sega v tretata valna na C nadolu 6te go napravia vapros na stil uspe6na vi targovia

Коментар

• eur/usd

DR може би ти ще ми кажеш?!

Коментар

• eur/usd

' Има такива които играят толкова дългосрочно даже и
                    повече, но такива индивиди в този форум няма.'

Мета не бъди толкова сигурен.Не всички са като теб.

Коментар

• eur/usd

Saki ti otkakto zaposhna da pichech na kirilica ctana mnogo obstoen....Zachto li ..???

Коментар

• eur/usd

Naviarvacht ,zachto si taka kriv be bratko...Vinagi si mi v opozicia...Ne az sum prishinata za tazi trend..,,A otnosno profesionalizma chte ti kaja edno --koi znae ..moje bi ti si prav ,moje bi az..Vse pak blagodaria za dobrite pojelania .Mislia she gi kazvach za dobro.Koi znae moje i ti da si prav v prognozite si .Chte stane iasno ,no kaji spored teb koga .???

Коментар

• eur/usd

"...li4i 4e si v na4alen stadii na obu4enieto si samo amatior moje da barka dalgosro4na posoka..."
                          Защо напреднал не може да сбърка ли? Невярващ мисля че малко се изхвърляш. Нека да
                          те питам ти като си убеден че ще видим 1.10 първо какво си направил по въпроса, мисля
                          че мога и сам да си отговоря- нищо. За какво ти е това като дори не си отворил една позиция
                          която ще я запазиш толкова дълго. Има такива които играят толкова дългосрочно даже и
                          повече, но такива индивиди в този форум няма. Ми нали за тези 13 фигури ти ще си направил вместо
                          една поне 30 позиции (примерно). Тогава за какво ти е да прогнозираш толкова напред.
                          Не го ли играеш си е напълно безмислено.

Коментар

• eur/usd

Не само че вярвям но ще отида и малко по далеч.Смятам че видяхме върха на тази корекция
                            в корекцията и току що започнахме новия нисходящ тренд с цели около 1.10
                            Шанса връхът да е 1.2458 е около 70%.Правете си изводите.
                            А на 'невярващ' не му връщам комплимента но по начина който коментира материята явно
                            се справя в една или друга степен.
                            (това не изключва да грешим взаимно макар че не ми се вярва ако трябва да съм откровен пред себе си)

Коментар

• eur/usd

Abre vie naistina li si viarvate na tova koeto pi6ete ?

Коментар

• eur/usd

DR vij bratlence to4no tova govori za profesionalizma za 1.10 biah ubeden oshte kato potvardi 4e imame vrah za sledva6tite 2 godini pone i az ne go 4akam da stane dneska utre drugata sedmica ili mesec no znam 4e 6te stane za razlika ot tebe i daje moga da tvardia 4e 6te vidia moita cel predi ti da vidi6 tvoita vapreki 4e moita e na 13 figuri a tvoita na po malko ot 7. Саки bez da go poznavam mi e iastno ve4e 4e razbira mom4eto a takiva kato tebe DR dneska gi ima utre gi niama prosto si li4i 4e si v na4alen stadii na obu4enieto si samo amatior moje da barka dalgosro4na posoka vse pak uspeh i kasmet 6te ti e dosta nujen

Коментар

Working...
                                X