If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Caki ti tazi vesher progovori na bulgarski i propisa na kirilica -kakvo e stanalo s teb ...???
Коментар
neviarvasht
eur/usd
mom4eta gledam vi i se 4udia kolko o6te 6te se zablujdavate s tozi vazhodia6t trend na eur shte ima ne 1.3 no i 1,45 no sled 1.10 bratlenca tova prosto e edno srednosro4no poka4vane i ni6to pove4e viarno e 4e o6te ne e preklu4ilo i moje da ima 1.20 i posle i 1.25 i nagore daje no ni6to pove4e niama da ima novi rekordi vidiahme go za tazi godina rekorda 4e moje i za drugata da sme go vidiali ne se zalagvaite pove4e i me4kite da ne se zalagvat tova dvijenie nadolu v momenta ne e za 1.10 tova e situaciata ot iasna po iasna
Коментар
Da
evro/usd
Testimony of Chairman Alan Greenspan
Federal Reserve Board's semiannual Monetary Policy Report to the Congress
Before the Committee on Banking, Housing, and Urban Affairs, U.S. Senate
July 20, 2004
akvo tolkov se shudite....Dolara triabva da otide nagore predi spada si.....Logikata e vinagi edna i suchta...Kakvo oshakvahte.???
Коментар
gost
eur/usd
aide da ne slusame kakvo kazvat politicite licno az ste izcakam utresnia den che verno ako sega probie 1.2260-1.2290 ste hodi do1.2150 a dage i do 1.2050 obache tova savpada s tehniceskata kartina i posle napalno opravdanno ste e izstrelvane nad 1.2450 tuk izklucvam valnovoto.ako saberesh edn astaia s analizatori vseki ste ti prebroi po svoi nacin valnite i vseki ste e dostatacno ubeditelen no uvi samo edin ot tiash ste e prav
Коментар
supertraider
eur/usd
prodalji li i ytre krai s vazhodiashtia trend kolega ,te go napraviha s cel izbivane na iliuzii za probivi nad 1.3 i az si kypyvax evra naposledak ,no vazxodiashtia tred me pritesniavashe ,ne e goliamo chydo lix.da se vdignat i do 4% i sled prezidentskite izbori shte gi povishat ...
Коментар
supertraider
eur/usd
prodalji li i ytre krai s vazhodiashtia trend kolega ,te go napraviha s cel izbivane na iliuzii za probivi nad 1.3 i az si kypyvax evra naposledak ,no vazxodiashtia tred me pritesniavashe ,ne e goliamo chydo lix.da se vdignat i do 4% i sled prezidentskite izbori shte gi povishat ...
Коментар