IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• newmeta

Istinata e elementarna.. KA4ESTVEN ORGAZAM se poluchava v mercedes!

Коментар

• Karlos

TazTaz, mai ili naistina e jena, vapreki che za men tova ne e osoben problem Lubopitna sum da naucha negovoto stanovishte po vaproscheto

Коментар

• GBP/USD

Според вас cable-чето ще се върне ли днеска до 1.81 или дотука беше....

Коментар

• Бочко

Ama vie go obarnahte na klub za zapoznanstva

Коментар

• Бочко

хахаха
            думата Мерцедес води до голям фен клуб

Коментар

• Systray

Отговаряйки на Бочко, съм отговорил и на тебе. Ще прибавя само, че за мене форексът
              е действително на 3 - 4 план. Въобще не се изживявам като велик трейдър и въобще не
              ми пука, че щял съм щял да загубя. Може би пък точно това ми помага да не губя, зарекъл съм
              се да не затварям на загуба. Е, ако някой път курсът хвръкне до небесата и стане
              "невъзвръщенец"... не знам. Но по принцип нищо не ми пречи да държа блокирани
              средства и да добавям до възбог. Все някъде ще се срещнем. Ако все пак загубя, от мъка
              ще изпия не два, а три скоча. Толкова.
              Желая ти успех !

Коментар

• Бочко

Haide zapo4na se )
                Niakoi se pohvali 4e e po zamojen i vednaga ima koi da mu se umilkva )
                fxgirl vnimavai 4e Karlos mai e jena osven ako ne si gotova na jenski laski )

Коментар

• Бочко

Karlos, tova che si bogat veche e vseizvestno veche Men specialno me interesuva dali si i tolkova gotin?

Коментар

• Бочко

Karlos pozdravlenia za uspe6nata sdenka s kivito )
                    I az kato teb izpolzvam forexa kato zabavlenie a si imam strani4en dohodonosen biznes )
                    Ako ne e taina ot kolko vreme se zanimava6 s forex (tova e vapros kam vsi4ki vav foruma ako jelaiat da otgovoriat)
                    I na kolko godini ste vsa6tnost )

Коментар

• Бочко

Ще отговоря и на тебе. Питаш що за търговец съм, щом заради телефона съм зарязал
                      форекса. Работата е там, че имам много сериозен бизнес, който ми носи много повече
                      приходи и щом звънне телефонът по бизнес дела, форексът отива в шеста глуха.
                      Приемам го само като развлечение в безкрайните часове, които трябва да съм
                      в офиса си.

Коментар

• GBP/NZD

Делта го търгуват

Коментар

• Тасуки

10K вход на кивито!!!!
                          Karlos, сега разбирам, че сметката ти е много по-дебела и нервите ти са много по-здрави от колкото предполагах
                          Освен Forexa, имаш ли друга професия?

Коментар

• INFO

Abu Musab al-Zarqawi, head of the group suspected of beheading two Bulgarian hostages, has reportedly been arrested in Western Iraq.

Коментар

• Тасуки

Бях излезнал спешно и сега видях въпроса ти. Нито 1+4+3, нито 1+4+15 са верните входове.
                              Предположенията на Систрей са по-близо до истината, макар че също има неточност.
                              Истинското положение: открих съвсем дребно - 10 К. След това прибавих 30 К за да
                              учетворя. Следващото утрояване всъщност беше прибавяне на 80 К, за да станат 120 К
                              или 12 пъти повече от пъроначалната сделка. Така всеки пипс ми донесе 12 новозеландеца.

Коментар

• GBP/NZD

Кумчо-вълчо , за реална търговия аз лично не съм срещал досега български брокер, който предлага gbp/nzd , но все пак съм доста начинаещ Може и да има... Иначе СТС я имат, но само в демото......

Коментар

Working...
                                X