IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Taz Taz, както казах сутринта, си държа дълги евра 1.2040. В позицията съм от вчера с влизане против индикаторите, които търгувам. Очаква все пак слизане до 1.1980. Стоп не съм поставил, но при пробив на първото ниво, ще затворя около 1.1950 (при първия откат). Таргет също нямам (необичайно), защото по-големите графики не показват никакви бичи сигнали (освен доджи на дневна) и засега изчаквам малко да видя поне candlestick до края на седмицата.
    Фундаментално с поглед много отгоре мисля, че долара е силно надценен. Основанията ми са свързани със състоянието на икономиката и най-вече с управляващата администрация, която води меко казано странна политика. Данните се манипулират, изявленията са несвързани и никой от "обичайните заподозрени" няма твърдо становище по отношението на възстановяване на Щатската икономика повече от две седмици. Това са разсъждения в най-груби рамки и не ги търгувам, а по-скоро съм настроен да държа по-дълго дългите позиции, ако мисля че имам добър вход.

Коментар

• systezaniq GBP/NZD

Засега въпроса ми остана да виси във въздуха:

Бихте ли ми казали кой сериозен форекс-брокер предлага за игра валутната двойка GBP/NZD ???

Коментар

• systezaniq

Ами аз в 50% от случаите си играя с цялата сметка. Особено в началото. Иначе трудно се излиза начело. Освен това не винаги ми издържат нервите да чакам докато достигне нивото, което първоначално съм начертал и затварям по-рано примерно. Така че и от там съм инкасирал доста загуби. Не мога да сметна с точност, но предполагам, че съм имал потенциал за минимум още 10 бона.

Коментар

• systezaniq

Templar перфектно
          ако беше играл с цялата сметка колко щеше
          да си изкарал досега?

Коментар

• newmeta

OK, merci

Коментар

• systezaniq

Дотук 13, newmeta. 2 от които на загуба общо -1300. Както се казва "дотук добре", но точно в момента не смея да влизам на пазара

Коментар

• 8889

в момента съм на РС където няма нищо инсталирано от тези
                програми. Ако искаш пиши на емайл-а
                newmeta@mail.bg

Коментар

• 8889

ICQ : 166868587 Ako imash SKYPE ili Yahoo Messenger e po dobre ste mojem da govorim

Коментар

• systezaniq

Templar
                    мога да ти кажа че това което си направил е много
                    добър резултат. Колко позици?

Коментар

• systezaniq

na STS - bravos za ideqta da se vijdat poziciite, taka pone nqma skrito pokrito
                      a sluchaite za Varchev bqha za "edna dama" (podstaveno lice), vzela 2 pyti 1vo mqsto i to s nqkakvi frapirashti chisla
                      bqh zvynql da pitam kak stava - te mi kazaha che ne mogat da razkrivat sdelkite na uchstnicite - ne moga da si obqsnq tova....

Коментар

• 8889

слушам те

Коментар

• systezaniq

Newmeta , много зависи от нач. капитал. В СТС е 5000$. Трябва да си пълен изрод ако за 2 седмици ги направиш 100к Конкурсът, който тече в момента привършва утре и беше 2 седмици. В момента имам
                          20 284 и съм 1-ви, но съм 99% сигурен, че утре вече няма да съм Надявам се поне да остана в 5-цата

Коментар

• za newmeta

Zdravey Newmeta,
                            Iskam da komentirame edin expert ot Meta Stock.
                            Imash li malko vreme?

Коментар

• systezaniq GBP/NZD

Бихте ли ми казали кой сериозен форекс-брокер предлага за игра валутната двойка GBP/NZD ???

Коментар

• x

From GVI:

LA Mel 13:17 GMT July 29, 2004
                                Abu Musab al-Zarqawi, head of the group suspected of beheading two Bulgarian hostages, has reportedly been arrested in Western Iraq.

London Rhood 13:16 GMT July 29, 2004
                                Big Al Quaeda capture ?

Коментар

Working...
                                X