Е /П пробива многогодишен триъгълник на седми4на утре ще търся ниво за дълга позиция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро и приятна почивка
прочетете статията и обьрнете внимамие вьтре има има сравнителна интрактивна сравнителна графика на фед,дж,насд и с/п.
другите фактори ,които ще тласнат еврото под 1,13 са
много
- надкупено в някои кросове
-да не забравяме че кабела направи многогодишни дьна от када и
аудито
-няма начин да не изтрьскат и еврото-
-тенденциятя според мене евро/кабел да гони нива под 0.65
-политическа нестабилност в ЕС/ скандали и разногласия м/ъ страните членки
- Мергел хокаше Трише за високите лихви
-европеиският бизнес е много лигав и не издьржа на високи лихви/порше ,бмв,имерседес и др,ще почнат та ревьт като магарета от скьпото евро ако задьржи около 1.23-125
-Н улева лихвена политика на БОЖ поне 1година оше
-китаиците си правят пас с юанката и уж я от пускат помалко
-постоянниете инервенций на Корейска банка в подкрепа на гущера
-прогнозите на големите азиятски фирми за 2006 са за рьст на продажбите м/у20и 32%/ нали се сещате че това не може да стане при силни азиатски валути и слаб долар.
-обеденяването на борсите Лондон-Н Иорк
-иранската борса няма да трьгне никога/ или поне още 1-2 години освен ако Янко има далавера
-
мога да пиша още доста но понеже мразя писането и спирам
http://www.marketwatch.com/News/Stor...eid=mktw&dist=
Коментар
-
Коко
Нямам идея , всъщност имам то това 1.2230-40 е съпротива на седмична , може и до там а в понеделник Бен ще говори , та дано обърне че късите да издържат на тази организирана истерия срещу гущера. То и на тези от ЦДГ-то е ясно че еврото с тези обещани 0.5 % за тази и още толкова за догодина няма да води по доходност , но нейсе дойде им музата да продават долара , някой си купува евтини долари в момента , а ние търсим опорна точка.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: спеко
Първоначално изпратено от supertraderТо май вече няма , непробиваемо ниво нагоре , така се завъртя само цели на 4 часа дето дава към 25 , дано точно затова се спре те го разбиха тоя долар.
Успех
Коментар
-
Технически нива за 17 март
investor.bg/article.php?cat=2&id=34622
EUR/USD продължи възходящия си тренд, повишавайки се до ниво от 1,2193 днес. Следващата важна съпротива е при 1,2232 (горна линия на Болинджър на седмична графика), последвана от 1,2287. За по-значителна корекция в низходяща посока е необходим спад под пивотното ниво за деня при 1,2135 с цел 1,2066 (38,2% от движението 1,1860/1,2193). ADX на дневна графика се повиши над 25, което е индикация за засилване на позитивната за единната валута тенденция.
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Вчера ме нямаше и то положението взело, че излязло извън контрол...
Имам задействана поръчка Sell, а днес я допълних още малко!
И така - за мен движението си изпълни целта - след като проби "бетона", в който много хора се кълняха (стоповете мисля са обрани доволно!), сега е ред да се върнем в нормалните си граници - 1.1900 до 1.1800, а после на къде ще поеме - не знам! За мен целта е 1.1500 - прогноза от миналата година за тази пролет
И помнете - "нека суапът да бъде с Вас!" :wink:
Успехи!
Коментар
-
NZD
Momcheta,sorry,che shte pisha na latiniza,no:
Sledete aud/nzd - malko veroqten e probiv i zatvarqne nad 1.16,sledovatelno:
buy nzd sreshtu aud i evroto(plache za korekziq ot 1.92).NO ne pipaite gbp/nzd,zashtoto eur/gbp veroqtno shte ostane pod 0.70 i shte posledva slizane do 0.67,sledovatelno gbp/nzd spokoino moje da dostigne niva ot 2.80 i dori 2.90 predi korekziq...
No - slizaneto pod 2.5 oformi zdrav "spike low" i beshe v rezultat na "udaljavane" do 2.41,t.e. probiva nad 2.635 sloji KRAI na 4 god bear trend i postavi nachaloto na nov UP trend sas srednosrochni zeli 2.80/2.90
Edin savet(sorry za samochuvstvieto) - targoviqta s gbp/nzd i gbp/aud(kadeto potenziala e za 2.50/2.57/2.60) ne e za hora s malko opit,malki akaunti i slabi nervi!
GL!
http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInter...siaPacific.htm
Tuk moje da se vidqt analizite na Nicole Elliott (Mizuho) za aud/nzd;gbp/aud;aud/usd (kadeto 0.72 monhly close e criticno)...
Vseki moment ochakvam aktualiziraneto na posochenite analizi i tam da pishe - buy NZD...Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
Коментар