IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• options

Колеги според мене Петър тука е абсолютно прав ако искате свясна цена на опции само Saxobank.В българия аз лично не знам някой да търгува опции през платформа.Търгуват ги само по телефона на договорени цени.Поне така ми извесно .Saxobank също ги търгуват по телефона ,но за срокове под една седмица и над шест месеца.През останалия период си имат нормални цени купува и продава .Лошото за повечето от учасниците тук е че най малката е за 250К.Поздрави и успех на всички специално и на Петър с който се познаваме от срещата във Варна през пролетта,но не го защитавам затова ,а защото е прав!

Коментар

• fx

Йената ще падне под 109,00 и това ще доведе до еднодневен спайк в евро/долар до 1,2380 макс.
      Приятна почивка през уикенда.

Коментар

• fx

някои следи ли EUR/AUD струва ми се изгодна за скасяване

Коментар

• options

Ama molq vi se beeeee, tuka ima i dami - nideyte taka. Po kulturno, a?

Коментар

• fx

Soldier, прочетох поста ти сутринта, но умишлено днес седях настрани. Ето малко мисли преди уикенда:
            eur/usd - Интересно развитие на седмична. Видим рейдж и привършващи "три буди". От следващата седмица ще я почна пак, като входовете за сега ще са почти изцяло съгласувани с 4h.
            gbp/chf - най вероятен рейндж до формиране на база. Пробив на 2.2460 ще е добър аргумент в полза на франка следващите месец и половина-два (седмична графика).
            gbp/nzd - пазя се от тази двойка, защото е прекалено експлозивна и може да ми гръмне акаунта Направи ми впечатление, че candlestick дава добри сигнали на 15мин. Ако питаш мен, не влизай с лимити, а с пазарни - като следваш първоначалната стратегия и се ориентираш по тази графика. С нивата съм съгласен. Само обръщането го сложи малко по-надолу да не те изненада спайк
            eur/gbp - толкова бавно се движи, че индикаторите на малките графики не дават верни сигнали. Подходяща за дългосрочни инвестиции с входове САМО по дневна и нагоре. За сега нивото издържа, което предполага поне един откат следващата седмица.
            Отплеснах се. Приятен уикенд на всички!

Коментар

• options

Rossen, друже не се връзвай на наш Петърчо-ох-ох, изнервен е човечеца щото се е нагрухал с 1 милка скъпи евра, които ще трябва да държи през почивните дни, а не се знае дали пазара няма да отвори в понеделник с ГЕП надолу, че те долара освен всичко друго го разпродадоха защото утре е 11.09.

А за гадния тон във форума - Петърчо го наложи, като първоначално дразнеше останалите със измислените си оферти за курсове и тем подобни щуротии. Та така за наш Петърчо, както казва един приятел "....със х.й да го сочиш, със м.ди да го замеряш..."

Коментар

• options

Айдееее, Петър - не бях с такова впечатление за теб, но явно злобното чувство е вече заразно тук. И какво чакаш "с нетърпение"? Добре бе, ще взема цени от банките, с които работя, ще ти ги пусна, за да ми кажеш "Е моите са много по-тънки". Щом ще те направи щастлив...

Коментар

• options

С нетърпение ще чакам отговорът ти в понеделник.

Коментар

• options

Чакай бе, какво ми се нахвърли? Казах само, че има и други банки, които предлагат тези услуги и думата "ЕДИНСТВЕНО" в твоя постинг е най-малкото некоректна. Вероятно споменатите от теб банки дават най-добрата цена, най-коректни са и прочее - не споря. Но не са единствени просто.
                    В петък, в 20,30 ч. не мога да ти дам цена, не съм банка, а клиент на такава. Питай ме в работно време, ще взема цени от банките, с които работя и ще ти кажа.

Коментар

• options

Rossen - не ме ражбираш явно.Не ти говоря само да ти дадат цена за "лонг" опция, а тя да бъде човешка и не става въпрос за котировки между банки , а за клиент - банка.Извинявай но би ли ми дал цена за Long call EUR vs USD , expiry 26.Oct. , Strike 1.2790 ????????
                      Предварително ти благодаря за цената

Коментар

• options

Ами аз работя с ОББ, Райфайзен, Пощенска. Но дори да ги изброявам така не е коректно, защото сигурно и други го предлагат, а и може би се справят добре.

Коментар

• options

Rossen, колега , а би ли ми казал някоя друга защото явно нещо не се сещам, моля!

Коментар

• GBP/USD

DR-абсолютно си прав айде за бог да прости наздраве
                            Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• options

Колега, пишеш глупости. Като работиш с тия банки, пиши че са готини и вършат добра работа, но не пиши глупости, че са единствени

Коментар

• GBP/USD

Изжинявам се на Петър Караиванов за пражописната грешка.

Коментар

Working...
                                X