IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря

на единствения човек който ми отговори :-)

Коментар

• Стратегия

Интересен въпрос задаваш А всичко зависи от това колко голямо движение очакваш и колко рисково трейдиш. Винаги има повече от един начин да убиеш котка

Коментар

• Вместо да се карате

Имам един въпрос, койо може да се види смешен на някои колеги, но ще го задам с надеждата да получа отговор! При очакване на данни които може да променят нивата на определени валути, и при условие че човек не е заел позиция, как може да се отиграе една новина? Имам в предвид, че движението първоначално няма определена посока и се лута нагоре-надолу, та как майсторите го отиграват? В повечето случаи не мога да се вкюча навреме, или почти накрая.
        Благодаря!

Коментар

• Вместо да се карате

Не знам доколко осъзнавате това, но този форум е една необходима професионална среда, където човек може да прочете или изкаже мнение за нещо, с което се занимава. Очевидно, не е достатъчно всеки сам пред монитора си да наблюдава графиките и котировките, това е един наш виртуален офис. Независимо дали на демо или реална сметка, с 2К или 1М, обединяващ е интересът към темата. Затова е необходимо малко усилие от всеки да потисне изблиците на самолюбие, да опита да приема по-спокойно противоположно мнение, да осъзнае, че анонимността не е основание за некоректно поведение и "свободни" изказвания и обиди ... Изобщо, колкото по-дружелюбна, колегиална и креативна (извинявайте за чуждицата) е средата в нашия офис - толкова по-полезен ще е за всички. Тези, които са най-опитни и с най-голям опит имат най-малко необходимост от обсъждане на вижданията си - те просто имат установено мнение. И ако понякога пишат тук, е за да помогнат. Най-нерационалната реакция е да търсим грешки и да злорадстваме, когато ги намерим. Това няма да ни направи "по-велики".
          Защото, ако перефразираме една известна история - ако аз имам една ябълка и ти имаш 1 - като ми дадеш твоята, ще останеш без нея, а аз ще съм с 2. Ако обаче ми "дадеш" твоите печеливши идеи - ще спечелим и двамата. Тук не сме врагове - ако моите пари отидат в твоята сметка, това не е, защото ти си ми ги взел, а защото аз съм сгрешил със собствената си глава в прогнозите за пазара.

Успех на всички.

Коментар

• Вместо да се карате

Systray,благодаря ти за отговора.Впрочем аз вчера също нямах участие.
            PF,напълно подкрепям становището ти.Дано бъдеш чут.Прави ми впечатление
            продължителното отсъствие на можещи хора от форума,което за реално
            търгуващите е загуба на един,понякога особено необходим коректив.
            Убеден съм и в друго- Петър Караиванов(когото и аз съм нападал,за което
            вече съм му писал извиненията си във форума) е може би с най-добра подготовка
            от всички постващи тук по отношение на:
            1.Най-успешно хеджиране на открити позиции,включително с опции и др.деривати.
            2.Управление на открити позиции
            3.Управление на риска
            Пак ще повторя,че съм го нападал,но можах да си дам сметка за много неща.
            Нападките срещу него основно идват от това,че повечето тук "играем" предимно
            за добруването на брокера- интрадей,а той ползва по-средно и дългосрочни стратегии.
            Приятен уикенд на всички от мен и нека бъдем по-толерантни и конструктивни !

Коментар

• Вместо да се карате

candlestick - barakov.data.bg

Монтьора, какъв ти е проблемът с П. Караиванов? Естествено ще има самочувствие човекът, особено като гледа какви уникуми пишат в този форум. Впрочем аз съм скъсил от 1,2292 т.е. предполагам различно развитие на пазара, но това не е основание да се заяждам с човек, който коректно е постнал позицята си. Незнам как Петър управлява позициите си, но с входа който е посочил неколкократно е имал възможността да сложи профит стоп т.е. не бери грижа за него.

Останалите злобари, които бяха възмутени от обемите, които съобщи П. Караиванов - не схващате ли, че е много по-добре във форума да пишат хора с лот 1 мио, отколкото демо търговци и аматьори с лот 2к? И вместо да се давите в завистта си, защо не помислите, че не само печалбата, а и рискът е правопропорционален на размера на позицията?

Коментар

• Вместо да се карате

Кажете ми къде да намеря материало за японските свещички, моля!!!!!!!!!

Коментар

• brokers

Za na4inae6ti, a i ne samo prepory4vam FX Solutions (www.fxsol.com). Mnogo sa korektni, a naj-vazhnoto e 4e mozhe da izbirate goleminaat na lot-a, kakto i leverage. Kym platformata im ima i grafiki i novini v realno vreme. Imat otskoro i IB za Bulgaria.

Коментар

• ТОЛЕРАНТНОСТ

ДОБЪР ДА БЪДЕ ДЕНЯ ЗА ВСИЧКИ

Прочетох вчерашните постинги.
                    Продължава заяждането във форума.
                    То затова е форума,но ако можеше без заяждане май щеше да е много по добре.
                    Нека всеки да си дава мненията и прогнозите,но ако някой не е съгласен
                    НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СЕ ОБСЪДИ
                    естесвено с подходящ тон.
                    Ако всеки възприеме тази позиция,това място ще стане наистина един добър форум.
                    Всеки търгува както си реши,така че прогнозите едва ли влияят на отделния трейдър.
                    СПЕЦИАЛНО ЗА ЧИКАГО:
                    Не се дръж,ккато малко дете.
                    Всеки може и да сгреши.Вярно е,че много ти се нахвърлят,но ти даваш най много прогнози.
                    Е може и да се сгреши,но имаш и много точни прогнози, а тези които ти се нахвърлят забравят за тях.

ТОЛЕРАНТНОСТ
                    Ако значенито на тази думичка се настани тука...........

Поздрави и успех на всички

Коментар

• Петър Караиванов и опции

Не си губете времето с излишни спорове. Разбира се, че Саксобанк е много по-добра от нашенските банки. Тук положението е трагично не само в банките. Мога да препоръчам само една банка и то заради главния дилър.
                      Ако искате да търгувате опции трябва първо много добре да се запознаете с материята, защото разликата със спот форекса е огромна. За реална търговия е най-добре да си отворите сметка за фючърси и опции и да си търгувате опции не само върху валути. Безсмислено е да смесвате двата инструмента (опции и спот форекс). Засега нямам намерение да задълбавам темата. Който има въпроси да пита на e-mail-a ми или ICQ 145570223.

Коментар

• Петър Караиванов

Лежиш си в басейна и подмяташ наляво, надясно по няколко mio-та
                        отделно и опциите се въртят. Живот си живееш ти ))))

Коментар

• banki-lihvi - kursove

moga da ti kaja s 58% to4nost dali hi shte e po-goliam ot prednia i sashtoto za low na vseki 4 4asa

Коментар

• banki-lihvi - kursove

i kato e dirijiran,kvo da o4akvame drugata sedmica. sha pada ili sha sa ka4va $$$$$$$$$$-4o

Коментар

• banki-lihvi - kursove

estestvenno 4e e dirijiran . Taka e ot okolo 900god( da si spomnim tamplierite)Govoria za pazarite vaobshte kato valutnia ne pravi izklu4enie.

Коментар

• no comment

10.09
                                16:36
                                Петър Караиванов: EUR/USD

Hold long GBP/USD and Short USD/CAD
                                Покупка на 0.5-1.0мио EUR/USD от 1.2275/85 Стоп 1.2262 таргет 1.2320/40

Не е достатъчно да се правиш на отворко и разбирач, а трябва и малко покритие!
                                Нищо лично Петърчоо не мисли че умирам от кеф че ти падна стопа на 1-та милка, но когато фактите говорят и П.К. мълчи

Коментар

Working...
                                X