IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

Здравейте на Всички,
    смятата ли, че тази двойка е образувала база /ново 1.2945-55/ и ще поеме на север. има почти оформено двойно дъно на 4Н.
    мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• относно Караиванов

Г-н Караиванов,има една друга тема,stocks to watch,как до сега не видяхме ваш пост там,след като търгувате с опции.Или всеки се си търгува и нищо не споделя,за да не го упрекнат после, че е сгрешил.Същото важи и за другите дами и господа,на мнение съм че от опциите могат да се изкарат не по-малко пари от форекса.Успех

Коментар

• Наблюдаващ

Добър да бъде деня на всички

Наблюдаващ,
        Обади се,когато влезеш във форума.

Коментар

• ВЪПРОС

Моля да ми отговори всеки,който знае нещо по въпроса?

Има ли на Meta Trader на STS Finanse:
          1.Return on invesment(ROI)
          2.Balance line
          3.Strange Attractors
          Ползвам платформата,но тези индикатори(под тези им имена)
          ги няма.
          ??
          Предварително благодаря

Коментар

• относно Караиванов

Тъй като след моя постинг последваха някои отговори косвено насочени
            към мен, аз съм длъжен да отговоря. Главно към PF и soldier of dollar.
            Аз лично не знам на какво е способен Петър, нито съм му чел много постове
            нито го познавам. Аз не съм от хората които си измислят идоли или пък
            възхваляват някой само защото му се носи някаква слава или защото други
            го възхваляват. Обаче като видя такива позьорщини ..... не мога да остана безразличен.
            Такива хвалби не правят чест на никого.

Коментар

• Марио

Марио, ще се радвам да споделиш подробности за GBP/JPY. Погледни и дневната графика, там ми изглежда, че има пробив на тренд линията, която може да се превърне в линия на съпротива и по този начин цел от 203-204 да има нужда да се ревизира.

Коментар

• 1 anti

Благодаря,
                Всичко което си изброил ползвам
                Само МА е на 65
                Интересуват ме другите
                Поздрави

Коментар

• Tech

индикаторите за които говори бил ги има в метата - nomer1/излиза като ас/ и nomer6/излиза като ао/, моята препоръка е да си сложиш и ма200 на графиката/moving average/, ne e излишно и едно фибо.успех и умната/т.е. слагай стопове/

Коментар

• Tech

Знам какво представляват,как да се използват
                    Не само съм прочел,но мисля,че са много полезни при изработване на сигнали
                    за покупка(продажба)как да се получава макс. печалба,за заемане на позиция,
                    за влизане-излизане.
                    Подчертавам-само мисля,защото не съм ги използвал.
                    На книга ми харесват

Коментар

• Tech

Бил Уилямс
                      Използвам Алигатора,Awesome oscillator,Momentum Acceleration/Deceleration
                      (в платформата е-Accelerator Oscillator-за последния)
                      Питам,понеже може да е под друго име.
                      Това което чета от този автор не дава обяснение за това как са създадени тези индикатори.
                      Даже и да има,съмнявам се,че аз ще мога да ги приложа(не и самостоятелно)
                      Това ми е въпроса- някой знаели дали ги има на самата платформа?

Поздрави

Коментар

• ВЪПРОС

mario, не може в една платформа да има всички над 1000 индикатора и производните им...
                        Дано да знаеш, какво представляват индикаторите, за които питаш а не само да си прочел за тях...
                        Но ако знаеш формулите им можеш сам да си ги програмираш. Не е сложно.
                        Можеш да си създаваш всякакви custom indicators в MetaТrader.

Коментар

• ВЪПРОС

А ти защо се дразниш толкова? То си е негова работа нали? Нали идеята е всеки да даде прогноза да каже какво мисли? Тук като гледам какви велики никове има, не знам кой се прави на велик :-)

Коментар

• ВЪПРОС

Petar karaivanov e vreden za nachinaeshtite i za sebe si. Kogato $ pada6e toj kupuvashe vsichko sreshtu nego i beshe mnogo velik. Kogato trenda se obyrna toj prodylzhi da prodava $ i zapo4na da gubi, no ne i tova koeto trjabva - samolubieto si i nahalstvoto si.

Коментар

• ВЪПРОС

Моля да ми отговори всеки,който знае нещо по въпроса?

Има ли на Meta Trader на STS Finanse:
                              1.Return on invesment(ROI)
                              2.Balance line
                              3.Strange Attractors
                              Ползвам платформата,но тези индикатори(под тези им имена)
                              ги няма.
                              ??
                              Предварително благодаря

Коментар

• Наблюдаващ

За стефан11:
                                Аз използвам стоп ордери в двете посоки с много плитки стопове.
                                За по голяма точност-Б.Уилямс-адреса го има, като отговор на Ненаситната.

Благодаря на Наблюдаващ,
                                за това,че насочи вниманието ми към gbp/jpy.
                                Дълъг съм от 194.38-цел-203.97.
                                По тренда добавям,като използвам сигнали от фракталите.

Поздрави и успех
                                Написаното не означава,че подтиквам някой към търгуване на тази двойка!!!!

Коментар

Working...
                                X