IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

Дълга позиция от 2.2504
    стоп 2.2365
    Първоначална цел 2.2814,а при дневно затваряне над това ниво,не е лошо да се дабави за 2.3024
    Сигнал за покупка на седмична графика.

Коментар

• kivi

Systray,ще я задържа за да видя дневното затваряне.Улучил си с GBP/CHF,късмет!

Коментар

• usd/cad

Kotirowkite са с 1, а не с 2. Техническа грешка - sorry

Коментар

• kivi

Soldier, здравей! Питах, защото беше решил обръщането да го сложиш на 2.6980... Според мен удачно ниво е 2.6930-50. Но ми се струва, че се готви за двойно дъно и после нагоре.
          GBP/CHF - къса от 2.2614. Този път очаквам пробив на 2.2460. Не я публикувах, защото входа не беше добър и след това се разходи доста нагоре.
          EUR/GBP - отново къс 0.6819 с малка позиция (много по-малка от предния път) - Чакам нов връх на дневна, за да я допълня и после ще я подържа няколко седмици.
          USD/CAD - къса от 2.3004, като половината я махнах на +80п. и тук някъде (2.2990) я чакам да обърне с ривърсал бар на часовите за да я уголемя отново.
          Най ме е яд, че на една къса gbp/cad сложих стоп не там, където му беше мястото И освен реализирана загуба, имам и голяма нереализирана печалба.
          Поздрави и успех!
          P.S.
          Струва ми се, че на Кукс му е време да се появи ))

Коментар

• e/$

Alex за съжаление няма да съм в София,но другия път с удоволствие

Коментар

• kivi

Systray,привет бая съм ангажиран и затова не съм писал напоследък.В GBP/NZD се включих с ордери много раничко-на 2.72 и в момента само констатирам,че не е на хубаво.Добре,че е малка позицията -12к.Къс съм и в EUR/GBP от 0.6840,там ще позадържа,както и къс в EUR/CHF от 1.5425 с цел 1.5380.
              Дилемата ми е дали да продължавам с добавките в това киви някъде под 2.68 или да реверсирам на 2.6950 ( Ти имаш ли позиция в GBP/CHF? Струва ми се,че покупките все още не са препоръчителни,
              не ми се вижда никак чудно още днес да падне под 2.24...За "новата" платформа на ДС не ми се и говори.Не случайно в техния форум толкова клиенти недоволстват.Но като ми остане повече време ще напиша по-подробно.Наглостта им няма граница.
              Чао и успех от мен!

Коментар

• GBP/USD

Дълга от 1.7867.

Коментар

• kivi

Soldier, разряза ли кивито?

Коментар

• e/$

ako triabva da sme chestni ne bih go udaljaval dokato ne probie 1.2315 dotogava ostava opasnostta da se iztarsi do 1.2085

Коментар

• e/$

i tai kato po vreme na chouto ste otsastvam otvariam 2 ravni vhoda na 1.2225 za nagore i na 1.2300 za nadolo uspeh na vsichki

Коментар

• e/$

Новите кренвирши леки само 4лв. Пепи

Коментар

• e/$

Pepi 6te doide6 li vav sabota??

Коментар

• e/$

momcheta ne se obigdaite - ne sam na demo a igrah s selia kapital samo da dokaga che sam na prav pat - megdu drugoto moia favorit za lohnes -nordbank ima cel 1.2185

Коментар

• e/$

iwo - за повече инфо относно Елиът и вълните му ще трябва да поговориш с конгресмените,Големия Ал и шейховете от ОПЕК
                              Те определено ги разбират ;-)

Коментар

• e/$

iv4o nai 4istosarde4no te pitam na demo li si???ako si na real,za6to 4ak sega se zapoznava6 sas valnite na Elliot
                                i edin savet : nikoga ne igrai pove4e sas celiqt si akaunt.mnogo boli kato te zatvorqt.ne se laji po golemite banki.
                                te nqma da ni kajat kak da pe4elim,a to4no obratnoto 6te ni zabludqt za da ni vzemat parite.hahaha.pomisli si.
                                uspeh.

Коментар

X