IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ami то вече започна, Китаи оф,сьбщиха че имат наиголемите резерви-
    ти ако ги имаш нямя ли да ги вквараш в злато.сребро,диамнти, платиний и петрол

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
      не ви знам вьлните обаче доларовия блок -зар,кад.кив,и ауд ,
      шь почне да бачка яко срешу авровалутите-
      Е,и това ще стане,въпроса е кога?

Коментар

• Коко

При положение, че вече знаем ЕЦБ как щяха да свалят лихви преди не повече от година , а вместо това тръгнаха да ги качват и тогава не се усетиха на момента , дали сега ще се досетят как едно двойно дъно до към 1.1750 -1.1660 ще ги устрои и няма да им се наложи да влязат в ожесточена надпревара с фед , кои повече лихви дава. защото съвсем реалистично на тях им трябва и време да догонват , а също и икономиката в зоната не е прегряла , все пак ифото от Мюнхен бе много добро , а не търговския баланс на зоната.Дали ще бъдат адекватни на ситуацията или ще правят куци изпълнения?
        D.Y.F-091066

Коментар

• не ви знам вьлните обаче доларовия блок -зар,кад.кив,и ауд ,
          шь почне да бачка яко срешу авровалутите-

Коментар

• Е/НЗД

Но пък може да се окаже,че боят по НЗД е свършил за сега и да почне корекция за 4-та вълна.Това ни гарантира 10 фигури надолу от тези нива,на които сме сега.Това би станало,ако еврото пада както мисля че ще става и ако е свършил края на падането на НЗД/Долар,което е под съмнение.
            Тук може много да се спечели от изчакване и къса,ама не е за хора с тънки сметки,а и такава волатилност аз не познавам.
            Докато пиша,моята двойка падна с близо фигура,а твоята с близо 1,5.Кеф!

Коментар

• Е/НЗД

Първоначално изпратено от ivajlo_d
              Kolegi ima li niakoi mnenie za GBP/NZD, dali zapocva da korigira ili ima oste hod nagore. Blagodaria
              Колега,аз съм къс на Е/НЗД и за първи път влязох там,без да погледна седмична графика.Ръководех се от суапа,който е хубав,по-голям от П/НЗД и вместо да влизам дълъг на НЗД/Долар,влязох къс тук.
              Вече съм с 5-6 фиг назад(от 1,94).Като поразгледах и поразмислих,виждам,че съм се намъкнал в трета вълна против тренда,който е обърнал на 4.12.2005,тъй като е направил над 61,8 % корекция на 5 годишен тренд надолу,а това си е обръщане като по учебник.Направих и изчисления,според които , ако трета вълна е = първа * 1,618 то края на трета е 2.0382 за Е/НЗД,и съответно 2.9139 за П/НЗД.Май според това има още да ядем дървото.Вариант е ,ако продължи след тези цифри,а даже и за сега,ако се усети движение нагоре да се хеджира,т.е да се купи в противната посока нещо,което да те защитава от по-голяма загуба.В твоя вариант е или да пуснеш П/НЗД дълга,или Е/НЗД дълга.Ще се губи от суапа,ама това е нищо в сравнение със загубите от входа против тренда.
              Това е от мене.Не се предавай!

Коментар

• коко, тук ли си... да те питам, преди говореше за един плугин който се закрепял към Метатрейдъра и дава сигнали за купува/продава, кво стана с него??? Прати ми го да го разгледам и може да го дам да ми направят подебен, ако нещо е неверен...
                не е препоръка!!!

Коментар

• Колега ivajlo_d, така като гледам графиката няма НИКАКЪВ сигнал за начало на корекция. Това, което виждам е един невероятен импулс.

Виждам, че си пропуснал да прочетеш един от последните ми постове, където горе-долу идеята е да се търгува в посока на тренда и да се ползват стопчета. Съдейки по питането ти ти най-вероятно правиш обратното на това, в което много хора са се убедили, че е правилно. Много спорове е имало около въпроса дали да се ползват стопове или не, като в повечето случаи хората ги смятат за вредни. Не желая да се правя на велик или на някакъв голям трейдър казвайки тези неща, просто за пореден път натяквам, че най-лесният път към фалита е търговията с/у тренда и неползването на стопове. Такива импулси не се виждат всеки ден и затова повечето начинаещи трейдъри си мислят, че могат да излязат винаги сухи от водата и така си създават грешни навици. И така в един прекрасен ден започва движение, на което не можем да се противопоставим и нашата сметка си отива за броени дни или седмици. Съжалявам, че поста ми не е особено обнадеждаващ, но това е реалността и всеки от нас трябва винаги да има едно наум, че всеки сигнал може да даде начало на импулси от вида на този при GBP/NZD.

С две думи, това че на човек му се разминава 99 от 100 пъти и излиза на печалба не означава, че от стотния път не може да фалира с една единствена грешна позиция.

Успех на всички и помнете: ТЪРГУВАЙТЕ ПО ТРЕНДА И ПОЛЗВАЙТЕ СТОПОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Работа и заплата?

Коментар

• Кво става бе банда печелите ли, има още надолу ход успех

Коментар

• безимен

Всичко зависи от фундамента и от решението на ЕЦБ , дали ще вдигнат лихвения процент както обещаха ???? А паунда вече е с много ниска лихва май...още не са го забелязали но дойдат ли по-големи обеми на размяна ще стане ясно.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Kolegi ima li niakoi mnenie za GBP/NZD, dali zapocva da korigira ili ima oste hod nagore. Blagodaria

Коментар

• USD/CAD забави възходящото си движение през изминалтаа седмица. Вероятно ще станем свидетели на повторен тест в зоната около 1,4230, като при евентуален неуспех може да се опита short с първа цел около 1,3860. Твърде вероятен е и false breakout при 1,4230.
                          Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Jack_Daniels
                              Премествам стопа на дългата позиция в EUR/JPY на 141,40 с печалба от 10 пипса.
                              Перфектен вход и добре местиш стопа, но от тук (141,70) мечетата тръгват в контра атака.
                              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Премествам стопа на дългата позиция в EUR/JPY на 141,40 с печалба от 10 пипса.
                                Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

Working...
                                X