IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Коко

Мисля, че в този бизнес "думата" на когото и да било не значи нищо, ако става въпрос за толкова много пари! ;-)
    Все пак вдигането на лихвите от ЕЦБ най-вероятно ще стане реалност, еврото ще удари тавана, след което някой чичко от ФЕД ще се изкаже и т.н. ... Кой знае?! Аз лично в момента съм къс :-)

Успехи!

Коментар

• Коко

Разправят че нямало да ги вдигат и сега американците им правят гъдел - еврото нещо се засилвало и няма нужда от лихви и ако от ЕЦБ реагират адекватно би трябвало да се въздържат. В противен случай и ФЕД ще форсират над 5 %.Мисля че разумно да се въздържат да я оставят на това ниво , но пък Трише трябва да си счупи думата а той на предното заседание обеща че ще я качат пак.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Re: kable

Първоначално изпратено от supertrader
        06.04.2006
        14:45
        EZ
        Решение за лихвените проценти на Европейската Централна Банка за АПРИЛ
        Те ще ги вдигнат още сега копелетата и тогава от 1.20 ще ни закарат на 1.24 брат нещо такова ми се върти в главата но пък бондовете им падат тоест очакванията на очакванията са че има калкулация за това още сега но никой не вярва, знае ли човек

Коментар

• kable

06.04.2006
          14:45
          EZ
          Решение за лихвените проценти на Европейската Централна Банка за АПРИЛ
          D.Y.F-091066

Коментар

• Аз продадох евра СТ незнам до къде ще хвърчат кабели но ключътг е при японците

Коментар

• kable

D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Ясно на кабела изглежда странно зациклил е между две нива на голям интервал графика и дали ще продължи с изоставането никак не ми е ясно , ама никак защото в евро-пауд се получава едно... колко ще го траят да не го продадат евротоза кабел при положение че суапа казва да се продава там. И за да мръдне надолу кабела трябва да отиде нагоре или пък евро много да задълбае , а може и да го пуснат метър знам ли още. Но вече определено не вярвам че някой някъде сериозно отваря позиции на отрицателен суап , затова всички се питат кой и защо купи днес евро и в момента издирват причини.
                D.Y.F-091066

Коментар

• прайс нау ис 1.2141 ай луук то сел еур

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                    коко, тук ли си... да те питам, преди говореше за един плугин който се закрепял към Метатрейдъра и дава сигнали за купува/продава, кво стана с него??? Прати ми го да го разгледам и може да го дам да ми направят подебен, ако нещо е неверен...
                    За кое точно говориш не се сещам имам много пиши ми мейл на golohoro@yahoo.com

Коментар

• Вероятно възходящата корекция при NZD/USD ще продължи до 21-дневната ЕМА, където ще бъде удобно ниво за short с цел 0,5700. На дневна графика ADX е на най-високите си нива от 14 януари 2004 година насам, което е индикация за силен низходящ тренд.
                      Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Според мен има голяма верятност да я променят ако примерно в следващите един или два месеца излязат изненадващи данни. Но все пак зависи какъв времеви хоризонт целиш. Естествено че ще има корекции нагоре и могат да се отиграят, пазарът и сега е доста разтеглен надолу. До края на тази година обаче , а и вероятно докъм средата на следващата съм мечка относно AUD, NZD , CAD и прочее.... И както казах не само заради лихвите. Дори да приемем, че няма да ги пипат металите няма да се задържат на тези нива според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Templar
                          Срещу NZD се натрупаха много фундаментални фактори - намаляващ лихвен диференциал съчетан с рекорден дефицит по текущата сметка. Изгледите са за намаление на основната лихва, което допълнително би утежнило положението с диференциала. Както NZD, така и AUD са commodity currencies, което ги поставяше в благоприятна позиция до момента с поскъпващите цветни и благородни метали. Това обаче няма как да продължава безкрайно, особено като се има предвид затягането на монетарните политики на Фед и ЕЦБ, а в скоро време вероятно и на Bank of Japan, което ще изтегли огромен дял от ликвидността на стоковите пазари.
                          Какъв е извода според тебе?Че НЗД ще пада до безкрайност или че гуверньора на новозеландската банка ще бъде принуден да не удържи на казаното от него преди 15 дни,че тази година няма да се променя лихвата и това ще доведе до по-нататъшно пропадане,което е обяснимо?

Коментар

• Срещу NZD се натрупаха много фундаментални фактори - намаляващ лихвен диференциал съчетан с рекорден дефицит по текущата сметка. Изгледите са за намаление на основната лихва, което допълнително би утежнило положението с диференциала. Както NZD, така и AUD са commodity currencies, което ги поставяше в благоприятна позиция до момента с поскъпващите цветни и благородни метали. Това обаче няма как да продължава безкрайно, особено като се има предвид затягането на монетарните политики на Фед и ЕЦБ, а в скоро време вероятно и на Bank of Japan, което ще изтегли огромен дял от ликвидността на стоковите пазари.

Коментар

• Добро утро на всички..., ама май никой нема....
                              събодете се бе трейдъри, днес е профитен ден!!! Аз продължавам да съм дълаг в eur/usd, ще видим дали ще пия студена вода или млеко
                              Успешен ден
                              не е препоръка!!!

Коментар

• 1. Ако в настоящият момент трябва да открия позиция, бих удължил над 1,7375 или бих скъсил под 1,7310 .Ако търся по-голяма сигурност, бих удължил над 1,7435. Така разсъждавам от 4- часовата графика с Болинджър.

2. В перспектива,на Дневна графика - фигурата диамант, коригиран с последните движения, заедно с обърнат H&S, след пресичане на горната страна на диаманта (след 1,7596), би означавало сигурни дълги позиции с очакван таргет 1,7960 (касиран поне два пъти при по-голяма очаквана корекция - Фибо). Моментумът на Дневна- и на Седмична- чертаят дивергенция, която също показва дългосрочно движение нагоре:

http://www.imagefreehost.com/files/2...1410065408.GIF

3. Вилата на Ендрюс, комбинирана с показанията на Стохастик на Дневна- показват изчерпване на движението надолу - на тоя етап - не по-ниско от 1,7235 , а като по-вероятно - една по-голяма корекция до 61,8% Фибо, т.е. на първо време към 1,7667:

http://www.imagefreehost.com/files/2...1410065408.GIF

Коментар

Working...
                                X