IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Aborigen ,ako cheteneto na foruma ti prechi na trade-a ne cheti.Nyakoi taka kazwat che prawyat
    no neprekysnato gi useshtame che chetat redowno.
    A na teb lichno tozi forum ti spestyawa dosta pari za uroci.Ne znam dali si nayasno s tarifite na zapad.
    Taka che mozheshe da podberesh i po uchtiwi dumi

Коментар

• USD/CAD

Марио,тръгна ли канадеца нагоре или ще има още дъна.Жалко,че не съм ти прочел поста-можеше
      и да не изям дървото. Благодаря предварително!

Коментар

• eur/usd

Благодаря за съвета, господин Караиванов, но вече съм 80 пипса напред и вашите нива от 1.32 и 1.35 ми се виждат, меко казано, като идеята за великото комунистическо общество, далеч от нашето време. Аз все пак съм почти интрадей трейдър, както Вие бяхте по времето на създаването на този форум, и мисля да продължа да да работя по системата на Дон Карлос, засега успешно допълнена и усъвършенствана от мен

Коментар

• eur/usd

Абе тука да не би да има конкурс за смешници. Като започнеш с Иво та стигнеш до Коко. Абе хора къде ги намирате такива екземпляри. Тези двамата с лупа да ги търсиш не можеш да ги намериш. Преди мислех форекса за интелигентна работа, но като гледам тези двамата демо умници, започвам да си мисля че сум се лъгъл. На останалите много успехи, а тези двамата дано се вразумят и се скрият.

Коментар

• eur/usd

Kooko toya nomer minawa samo 2-3 pyti

Коментар

• eur/usd

Здравейте на всички.Аз съм лаик.От това, с което съм се захванал, нищо не разбирам.За съжаление го разбрах малко късно.Но най съжалявам, че преди месец открих този и други форуми. От 6 месеца съм на "real"както вие казвате/на ДЕМО бях 15 дни преди това/, и до преди месец си докарвах по малко,но редовно. Откакто започнах да ви чета нещата се закучиха тотално.Преди ден-два някой беше написал във форума "да има 7-8 постинга на ден ,но да са читави".Напълно го подкрепям.А какво става всъщност. До вчера всички бяхте за 1,20+, 1,1960+, 1,1760 та дори и до 1,11. От днес вече чета 1,24+, 1,29, 1,32. Ако целта ви е да се прекарват "цаците"/извинете за плагиатството/ като мен -ясно. Но не забравайте, че в океана винаги има по-голяма риба. Съжалявам, ако съм засегнал някой.Просто разчитам на знаещите да помагат /който иска разбира си / на нас неразбиращите.Никога не е късно човек да научи нещо ново.

Коментар

• GBP/NSD

Удвоявам дългата ср.цена 2.7755 на 2.6933, нова ср.цена 2.7344.

Коментар

• eur/usd

Balamata - ако имаше малко понятие от "Вълните на Елиът" щеше да видиш че имаме един хубав триъгълник - "фрактал" , в който "е" е пробил резистънса нагоре.Това означава само едно - развитие на нова импулсна вълна нагоре с цел 1.32-1.35
                  Една от основните причини за фалит (допускана в това число и от мен) е прекалената самоувереност и игра без СТОП.
                  Просто се замисли, не ти се бъркам нито те съветвам.Знам само, че това което човек сам си направи и господ неможе да му го направи.

Коментар

• eur/usd

Хванах цаката на евро долара за рейндж пускам си нетданията DMI 20 на 5 мин и когато зелената пресече черната на горе купувам като видя връх бягам а като черната пресече на горе скъсявам въобще зарязах MACD за тази двойка

Коментар

• eur/usd

Напълно съм съгласен днес например се потих цял ден да изкарам 2 000 лева и тъй като два пъти не ми стигнаха след това нивата до пойнта за един час ги загубих почти всичките а сега за час спечелих над 500 лева

Коментар

• eur/usd

Koko pozdravi za trite pati po 20 p , yspiax samo dva pati i obshto imam pod 30 , spored men tova e varianta da se targyva na forex...
                        D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Weche zatworih

Коментар

• eur/usd

na vremeto taka falirah na demo

Коментар

• eur/usd

Грешка, мисля да спечеля около 350 пипса

Коментар

• eur/usd

Теди нищо не е ясно на тоя етап или много нагоре или много на долу но ще стане ясно утре и двете тези имат подръжници
                                По добре играй малко на рейндж ако си със реални пари. Не рискувай а за канадеца наистина ще му го върнем но не знам дали му е времето сега

Коментар

Working...
                                X