If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май нищо не се е случило просто са ги подгонили пак карастанчовите на пазара , големите надъхват дребосъка да продава долара. Европа пак ще цъфнат , дори не е нормално да се мисли че икономиката на зоната ще издържи на тези лихвени нива каквито са доларовите 5% в момента и как ще стане еврото да догони щатския долар че и да се развие дългосрочен тренд в тази посока , просто обири на стопове. Да се чудиш от къде да го продадеш това евро направо че и стоп да му сложиш без да ти го стигнат до 24 е магистрала уж , но е измама.
abe nali predi pisah ,4e do 1.2350 dnevno zatvarqne vse 6te sum kus dulgite za sega nastrani skalperite da se borqt taka 4e dolari ne se prodavat
Май нищо не се е случило просто са ги подгонили пак карастанчовите на пазара , големите надъхват дребосъка да продава долара. Европа пак ще цъфнат , дори не е нормално да се мисли че икономиката на зоната ще издържи на тези лихвени нива каквито са доларовите 5% в момента и как ще стане еврото да догони щатския долар че и да се развие дългосрочен тренд в тази посока , просто обири на стопове. Да се чудиш от къде да го продадеш това евро направо че и стоп да му сложиш без да ти го стигнат до 24 е магистрала уж , но е измама.
Изпратих ви комплект индикатори който смятам че дават доста добри резултати, но ще подчертая пак, най-добра е системата която човек сам си създаде, при вас има и едно МА допълнително по мейла по нататък ще обясня как действа, засега има примерно селл сигнал потвърден от удито на 2175 със цел 2024
Успех
В следващите няколко дни смятам да търся удобен short на USD/JPY. Двойката има потенциал да достигне 115. На 1Н обаче стохастиките в момента са oversold, което ме кара да мисля че ще имам по-добра възможност.
Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Коментар