IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• I kakvo ste pravim sega ste minavame li 1.22

Коментар

• Първоначално изпратено от V2
      kogato nie pe4elim ot forex koy gubi?
      Статистически най-често губещи на пазара са дребните спекуланти, но историята познава и по-мастити инвеститори и FX брокери които са се "наиграли"...
      Има доста материали по темата в IT пространството.., въпрос на желание!

Успешна търговия на всички! ...и да се надяваме ,че повечето анализатори броят ЕW правилно и 3 от 3 не е далече.. ;-)[/img]

Коментар

• kogato nie pe4elim ot forex koy gubi?

Коментар

• Благодаря ти KrisSofia, сега ми се поизясниха нещата.

Коментар

• 1.2200 - kupuvash za vsichkite 500lv
            pri 1.2100 - shte gi zagubish vsichkite, slujebno ti se zatvarqt poziciite, zashtoto nqmash pari da pokriesh zagubite.
            Pri 0.0001 razlika v cenata si suotvetno na plus ili minus 1 % ot parite ti.

Naprimer kupuvash na 1.2000 i prodavash na 1.2015, znachi si na 15% ot 500lv pechalba.

Коментар

• Здравейте, някой може ли да ми каже как се изчислява маржина.И възможно ли например:вкарвам 500лв в позиция buy на EUR/USD на цена
              1.22 (с маржин) и цената пада до 1.19 (теоретично).Какво става- губя тези 500 лв или дължа някакви допълнителни пари + тези 500 лв?
              Бих ви бил благодарен, ако ми отговорите.

Коментар

• i az iziwiawam jelania da gi pregledam doluposochenite indikatori...ako koko niama nishto protiw masagor@yahoo.com
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• koko, bi li mi gi pratil i na men? shte ti buda mnogo blagodaren!

kristianvalkov@gmail.com

Mersi predvaritelno!

Коментар

• Коко , здравей!

От няколко месеца се занимавам с FOREX , но с променлив

успех . Ако не ти представлява проблем , прати ми на мейла тези

индикатори GD_2002@abv.bg

Благодаря предварително !

Димитров

Коментар

• дай некакво упътване, преди малко му хвърлих един поглед ама нещо не ми стана ясно..., чак довечера ще мога да го разгледам...
                      не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                        Мерси коко, ще ми трябва малко време докато го разуча, ще ти пиша...
                        Това не е експерт а няколко индикатора, мга да ти пратя и експерти но ти казах няма сми, тия индикатори ти стигат да не губиш според мен
                        Успех

Коментар

• Мерси коко, ще ми трябва малко време докато го разуча, ще ти пиша...
                          не е препоръка!!!

Коментар

• Изпратих ти ако имаш въпроси пиши по мейла

Коментар

• какъв хубав H&S падне ли под 1,15 направо на 1.03 ще го намерим

Коментар

• SKP, мерси за съвета, ще го проверя многократно...

Успешна седмица колеги
                                не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X